Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben şerbetli sevmiyorum hiç susatıyor çok
:110:
Bari bicik ye, bir tanecik :110:
aldırmamaya calışcam bizim burlarda ramazanda hep süt helvası satılır ondan alırız hergün artıkın haftada 1 de serbetli tatlı yerim:sus:
:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh: annemle konuştuk bizde ramazanda çok canımız tatlı isterse kazandibi yicez :ruh: annem 2 kg verdi bile :KK23:
orda da satılıyo süt helvası sizde alıveirrsiniz onlardan kuzum :KK53: annene maşallahhh senden benden hızlı valla :nazar::dondurma:

aldırmamaya calışcam bizim burlarda ramazanda hep süt helvası satılır ondan alırız hergün artıkın haftada 1 de serbetli tatlı yerim:sus:

orda da satılıyo süt helvası sizde alıveirrsiniz onlardan kuzum :KK53: annene maşallahhh senden benden hızlı valla :nazar::dondurma:

süt helvasından soguttular benı daha yemıyom :KK53: he ama o yeni 4 kg almıstı o yuzden birden gitti bide kilosu fazla o yüzden

ay yok be zayen 27 dk bişey ne kalınlaşcan :KK70: squat gibi değil ki bu sürekli farklı yerleri çalıştırıyoo

10gün sonra 2. levele geçtiginde görürüm ben seni :KK53::KK53::KK53::KK53:

hee hergün saat 10 gibi yaparız bence yeter yemekten sonra 1 saat ara vermek :kahve:

Muhtemelen her level geçisinde biraz daha yere kapaklanıcam :D

Heyo yaşasın Jillian arkadaşlığı yalnız olmayacağım artık :27:

Ne zaman başlıyorsunuz :rolleyes:

süt helvasından soguttular benı daha yemıyom :KK53: he ama o yeni 4 kg almıstı o yuzden birden gitti bide kilosu fazla o yüzden
bnmkide hala vercek hiç icraat yokkk:işsiz: üğüne kalmış 4 ay:işsiz: hanım daha diyete başlıcak :işsiz::işsiz:
Muhtemelen her level geçisinde biraz daha yere kapaklanıcam :KK70:

Heyo yaşasın Jillian arkadaşlığı yalnız olmayacağım artık :KK53:

Ne zaman başlıyorsunuz :rolleyes:
bincidi:KK53::KK53:cumartesi akşamı bizde başlarız ramazan sonu bitiririz cünkü misafir gelcek gitcek falan hergün yapamayabiliriz:KK19: poncikbirgelincik poncikbirgelincik

biliyim tabi belgem var benim :lülülü: yalniz kendimden sogudum hahahahaahahahahaha seni buroooovnnn gozlu giz:KK45:
ay em şakır şakır ingilizce :D:D:D:D
şu açık öğretime bi devam edebilsem bende gliştircem ingilizcemi sınavlara hazırlık için mecbur öğrenmek zorunda kalıyorum :KK53:

bnmkide hala vercek hiç icraat yokkk:işsiz: üğüne kalmış 4 ay:işsiz: hanım daha diyete başlıcak :işsiz::işsiz:

bincidi:KK53::KK53:cumartesi akşamı bizde başlarız ramazan sonu bitiririz cünkü misafir gelcek gitcek falan hergün yapamayabiliriz:KK19: poncikbirgelincik poncikbirgelincik

ama bana jilian videosu lazım bulamadım

kaptinn kaptinn YRAMA BASTIN ... BELEDİYEDE BİR BAYAN VAR SÜREKLİ İZLERİM ÇOK GÜZEL GİYİNİR ÇITI PITI MAŞALLAH BUGÜN ETEK GİYMİŞTİ .. SENDE KALEM ETEKLER ATMIŞSIN KIRMIZIYA BAYILDIM BİRDE SARIYA

@zuzuzuzu1234 bir de şimdi aklıma geldi
meyve barı yapabilirsin az pekmezli ve meyveli
bir arkadaşım yapıyordu tarifini unuttum ama internette bulursam paylaşayım
tadı da çok güzel oluyor :süslü:
YULAFTAN olanı diyorsun değil mi çok güzel o şekerpancarından almıştım tarifi

Selam kizlar dün cok yogun gecti yazamadim... menüm sabah kahve öglen iki dilim ekmek labnepeynirli lightindan ama:) aksamda saglikli yemek menülerim devam kuskus ve somonbaligi ikiside yagsiz tabikiii:) kuskusda bildimiz türk kuskusu degil yani asiri saglikli bi besin:))) bu sabahda iki dilim kizartilmis ekmek iki zeytin biraz peynir ve az bi miktar omlett... tatil oldugu icin zengin bi kahvalti oldu diger günlere bakarak:)

Back
X