Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben o kadar yiyemiyom ya sen ansıl yiyon minicik midenle :KK70::KK70: akşam dogum gününde yarım dilim pasta 2 kurabiye yiyebildm sadece basşkada midem almadı :oha:
he pattisli börek :dua:yapmasam mı:dua: ananm yok ya şimdi aklıma başka bişi gelmiyo :dua:
Ben yirim benim midem küçülmez:Dahahah:sus: gecen esimin dayisigile gittik yemek yedik o kadar az yidim ki yemekte sonra çayın yaninda bir tabak kuru pasta yidim ayy o kadar canim istemis ki yuttum resmen cayla bek guzel oldu:KK53: ama midem bi sisti sonra zor kendime geldim:KK70:

demek sonunda o büyük gün geldi :KK9::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK37::KK36::KK36:

:KK53::KK53::KK53: düğünden sonra illaki alınıyo kuzumm bende 36 beden bikini aldım balayı için sırf onun içine girmek için bile zayıflayabilirdim ki zayıfladım da :KK70::KK70:
aynen canim, bi düzene girene Kadar kilo aliosun ister istemez yeme düzenin degisio aksamlari sohbet muhabet sorfa basinda yedikce yiyon eee bide hafta sonu gezmeleri derken önünü kesmeyince kilolar gelio:)

zati yemiyorum :KK1: sustum tamam :KK1: bilseydim böyle olacağını yer miydim o_O
bilmen lazımdı işte :kahve: hani sen akşamları bişey yemicektin bu hafta :ukala: hani sabah öğle saglam olcaktı akşam yemeden geçircektin hani hani hani :ukala::ukala::ukala:
Bugün son inşallah

İstiyorum kuzum seneye millet şaşkınlıktan ölsün istiyorum beni görünce hedefim bu :KK45:
demek hedefleri büyüttükkkk :KK53::KK53: ekledim gitti senide :KK53:

Ben yirim benim midem küçülmez:KK70:ahahah:sus: gecen esimin dayisigile gittik yemek yedik o kadar az yidim ki yemekte sonra çayın yaninda bir tabak kuru pasta yidim ayy o kadar canim istemis ki yuttum resmen cayla bek guzel oldu:KK53: ama midem bi sisti sonra zor kendime geldim:KK70:
kuru pasta tuzlu mu tatlı mı :D ben tuzluları cok seviyorum cerez gibi gidiyo :KK53::KK53::KK53::KK53: geçen evde yaptım coohh gözel olduuu :KK53:

Bende çok çirkin durmuştu
Bir de aç kalarak düşmüştüm o zaman salaklık işte
Sen spor yaparak düşersen hiçbişicik olmaz
Cillop gibi olursun :KK30:

Ajda Pekkan misali
O da haftada bir gün şımarık günü ilan edip canının istediğini yiyormuş :)
Ben 3 senedir diyette gibiyim canim kilo korumak cok zor çabuk kilo aliyorum 2 alip 1 verip koruyorum kilomu haftada bir gün de yemezsem kendimi yaşamıyomuş gibi hissediyom:D yemek yemeyi coh severingg:deli:

evlenince almak içinde pay bırakcam ben :sus: düğün öncesi hedefm 49 olmak :kahve: sonra 52 53lere kadar cıkarım büyük ihtimal :KK53: hamiellikte de allah ne verdiyse :KK70::KK70:
En iyisini yaparsin ama cok az yiyerek verme yüzün çöker sonra:sus: balayinda tatilde alirsin kesin zaten:KK51:

bilmen lazımdı işte :kahve: hani sen akşamları bişey yemicektin bu hafta :ukala: hani sabah öğle saglam olcaktı akşam yemeden geçircektin hani hani hani :ukala::ukala::ukala:

demek hedefleri büyüttükkkk :KK53::KK53: ekledim gitti senide :KK53:

akşamları meyve yicem demiştim :işsiz: sözümde durdum :işsiz: nerden bilebilirdim muzun kilo yapcagını :işsiz: öğleni çok erken yemiştim acıktım :işsiz:

Ayıptır söylemesi 79.8 den topice giriş yaptım da birazcık :KK70:

Çok yiyorum cidden ama yumurta, et, balık, yoğurt falan öyle şeyler

1400 kalori hedef

Ne okuyorsun senad
Ben de eylülde başlıyorum yükseğe :KK6:

Su tutar vücudun daha çok şişer regl döneminde
Kalorin cok iyi canim ilk baştan 1200 1000 kalirilere düşülürse belli bi sure sonra kilo vermesi duruyo 1400 cok iyi saglikli gidalarla da doldurdun mu harika olarr:halay: bende kalori sayarak verdim kilolarimi bende 75den 51 e indim aslinda hedefim 51 ama bu aralar 52 53 gidip geliyorum:sus:boyum 165 benim:sus: senin hedef kilon boyun kac tatlis:spor:

Ayıptır söylemesi 79.8 den topice giriş yaptım da birazcık :KK70:

Çok yiyorum cidden ama yumurta, et, balık, yoğurt falan öyle şeyler

1400 kalori hedef

Ne okuyorsun senad
Ben de eylülde başlıyorum yükseğe :KK6:

Su tutar vücudun daha çok şişer regl döneminde
Sen evli msn kuzum yaşin kaç bebis var mi söyle söyler herseyleriii:halay:
Ben haziranda 23 olcam evliyim 4 bucuk yaşında kizim var ev hanımıyım tisikkirlerHoppa

Kızlar sabah bir havuc

Öglen ızgara köfte ve salata

Akşam (arkadaşımın annesi baya yemek yapmıştı ayıp olmasın diye tadımlık yedim)
1 kase tavuk çorbası 3 tane sarma 2 tane inegöl köfte mantar bu kadar bi de 1 dilimcik pasta :) günü kapatıyorm ne gün ama :KK49:

benim listemin yanında baya iyi kalıyor bence. kendini kötü hissettiysen ben bugün dünyaları yedim
Evet canım Jillian Michaels 30 days shred yapıyorum
Bir de onun önerdiği şekilde öğünleri kalorilere bölmeye çalışıyorum Hoppa:KK75:

Oh sevindim
Eğer kaliteli bir şey yapıyorsa normal bir fiyat bence ponçik
Benim de o civar
Benim 4lü köprü olacak ama :KK53:

hangi leveldesin ve ne kadardır yapıyorsun. jile ben de tekrar başlayacağım fakat kaba kilomu atmalıyım , beni zorluyor daha doğrusu dizlerimi sakatlama ihtimalim var jilde ondan önceden bisiklet calısmasına basladım. ben de sana eşlik eddebilirim. güzel kilo vereceksin ama onun programları çok başarılı.

Back
X