Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aferin kızıma :tokat: nişan yaklaşınca görcem ben seni :ruh:
valla ben incecik gelin olcam :süslü: seni bilemem böyle giderse neler derler sana neleeerrr:KK53::KK53:
tombik gelin dicekler kolları tombik dicekler insan bi diyet yapar dicekler :tokat:
Pehlivan almişlar dicikler:tokat:kollarda oo masallah dicikler:tokat: gelin de etli butluymus dicikler:tokat: poncikbirgelincik poncikbirgelincik hep övecez mi acik de gömek:KK70::tokat:

Sen evli msn kuzum yaşin kaç bebis var mi söyle söyler herseyleriii:halay:
Ben haziranda 23 olcam evliyim 4 bucuk yaşında kizim var ev hanımıyım tisikkirlerHoppa
oooo canim cok gec annemissin sen masallah bide 4bucuk yasinda bi kizin var...
ben nerdeyse 30 merdiven dayadim ancak evlendim, daha cocuk mocuk yok ortada gecmi kaldim ne:)

***14. TAKİM 519. ETAP***

nuffiun(71///%)
zuzuzuzu1234 (64.3///%)
keptinn(54/53,5/0.5/%0.93) mezun olmak istiyor
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(61.8/61.5/0.3/%0.49)
htc71(63/62.7/0.3/%0.48)mezun olmak istiyor

14. Takım Ortalama:%
Dimik mizun haa:KK8: hayirli olsun bebegim grmini bile almazsin inşallah :KK36:

Haftaya ben kesin 52 lerde olcam hadi bahalım:KK70:
hadi bakalımmmm :KK53: :KK53:
En iyisini yaparsin ama cok az yiyerek verme yüzün çöker sonra:sus: balayinda tatilde alirsin kesin zaten:KK51:
yok kuzu spor yapcaz ya artık diyetle pek ugrasmam ben :kahve: sporla vercem verebilirsem :dondurma:
ama ossundu :KK22:hedefe ulaştım accik kendime ödül verdim di cumaya denk gelmesi kötü oldu :KK67: bikac güne yine düşerim bundan sonra sekercim gibi gramlarla oynarik al ver al ver :KK70:
he al ver al ver :D:D:D ayy ni gizilll :rolleyes:

kuru pasta tuzlu mu tatlı mı :KK70: ben tuzluları cok seviyorum cerez gibi gidiyo :KK53::KK53::KK53::KK53: geçen evde yaptım coohh gözel olduuu :KK53:
Bizimki hazir guru pastaydi:deli:hem datli yidim hem tuzlu 5er tane yemisimdir yani 10 12 tane yedim zaar:deli:cayla en sevdigim sey kuru pasta kek felan:dua: sus didim:tokat: yoh oyle bisey:tokat:

Öyle değil artık gitsin hepsi ya çok bunaldım iki ayda :KK70:
valla bende bunaldım ama strestende yeme hissi var diyeti bıraktığım an yemeye başlıcam kötü olcak :D

Şu spora bende mi gelsem ki kızlar YouTube da vardı videoları değil mi akşam yapacaksınız herhalde bende okuldan dönünce yaparım artık böyle şekillendirici bir şeye ihtiyacım var
gel bacım google teyzeye yazdım youtubednde çıktı yarın bşlıcaz öyle dediler poncikbirgelincik poncikbirgelincik kaptinn kaptinn

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Ben yalnız bırakmam seni merak etme
Kesin kararlıyım o 30u tamamlayacağım :KK19:

Kız 500 gram için mi üzüldün kıyamam:KK19:
Tuvalete çıkmasan bile 500 g fazla çıkabilir
Regl dönemi için çok normal
Ben de 2-3 kilo aldın falan sandım :kahve:

Hangi bölümü istiyorsun peki :)
ok o zamn senad senad ta başlıcak bizle 5 kişi olcaz kesin 1 ayı tamamlarız level 1 10 gün dimi bu arada

canim ne tür bi Diyet yapiodun sen? diyetle benimde aram iyi degildir az az yiyerek ve dengeli beslenerek cok daha etkili bi kilo kaybi olabiliyor
geçen sene diyetisyene gitmiştim onun listelerini harmanlıyorum tek fark herşey yiyorum makarna ve pirinç hariç

valla bende bunaldım ama strestende yeme hissi var diyeti bıraktığım an yemeye başlıcam kötü olcak :KK70:

gel bacım google teyzeye yazdım youtubednde çıktı yarın bşlıcaz öyle dediler poncikbirgelincik poncikbirgelincik kaptinn kaptinn

ok o zamn senad senad ta başlıcak bizle 5 kişi olcaz kesin 1 ayı tamamlarız level 1 10 gün dimi bu arada

geçen sene diyetisyene gitmiştim onun listelerini harmanlıyorum tek fark herşey yiyorum makarna ve pirinç hariç

başlamadan önce ölçülerimizi alıp cıbıl fotoğraf çekinelim fark olursa görürüz :KK51:

geçen sene diyetisyene gitmiştim onun listelerini harmanlıyorum tek fark herşey yiyorum makarna ve pirinç hariç[/QUOTE]

ozaman senin diyetde daha cok saglikli beslenme üzerine yani yeme tarzini degistirmissin gibi bisey olmus, hani böyle seyl diyetler vardirya bi ay boyunca hep ayni seyleri yersin falan öyle degil dimi

Yok kuzum ben erken davrandim seninki gayet normal :sus::21::KK53:
ev hanimimisin canim buarada? sormusmuydum tamda hatirlamiyorum.

olsun erken anne olmakda güzel önceden hep derdim en gec 25 imde anne olmak isterim diye ama suan bile kendimi sanki yetersiz hissediyorum o sorumlulugu alabilecekmiyim diye

abartmayın :ruh::ruh: altı üstü 59 60 kilocuğum :ruh::ruh: eltim 88 kilo ona desinler :KK53: gerçi diğeride 1 70 boyunda 55 kilo ama neyse :ruh:
Coh da abartılacahh bisey yooomuş aslinda:KK53::KK70:ama ossundu 5li takamlari garantile:KK67: senin boyun kac daha:KK67:bunlar nasil sôzler:KK67:

Dimik mizun haa:KK8: hayirli olsun bebegim grmini bile almazsin inşallah :KK36:
inşallah balim teşekkür ederim:KK15:

abartmayın :ruh::ruh: altı üstü 59 60 kilocuğum :ruh::ruh: eltim 88 kilo ona desinler :KK53: gerçi diğeride 1 70 boyunda 55 kilo ama neyse :ruh:
o nasıl eltiymis öyle 55 kilo :KK53:cocugu filan yokmu hiç mi kilo almamis:KK70:

hadi bakalımmmm :KK53: :KK53:

yok kuzu spor yapcaz ya artık diyetle pek ugrasmam ben :kahve: sporla vercem verebilirsem :dondurma:

he al ver al ver :KK70::KK70::KK70: ayy ni gizilll :rolleyes:
:KK8::KK8:he pek guzel hedefe ulasmanin rahatligiyla alıp alıp viririz:KK70:

ev hanimimisin canim buarada? sormusmuydum tamda hatirlamiyorum.

olsun erken anne olmakda güzel önceden hep derdim en gec 25 imde anne olmak isterim diye ama suan bile kendimi sanki yetersiz hissediyorum o sorumlulugu alabilecekmiyim diye
Evet canim ev hanimiyim ben çalışmıyorum erken evlendim evet cok guzel genc anne olmak onunla büyümek hele kiz cocugunun olmasi:KK36: Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin:KK36: ama senin yasin da cok geç degil canim düşünüyo msnz bebis:emir_bebek:

Back
X