Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşamları meyve yicem demiştim :işsiz: sözümde durdum :işsiz: nerden bilebilirdim muzun kilo yapcagını :işsiz: öğleni çok erken yemiştim acıktım :işsiz:
akşamları meyve yiceksem sadece yeşil elma yerim ben başkada bişey sürmem agzıma :tokat::tokat:şimdi sana ödev hangi meyve kac kalori ne zman yenmeli arastır hepsini bizimlede paylaş liste olarak :kahve:
bizdede öyle canim ama benim esim dügünden bi ay Kadar kisa bi sürede istanbula gitigi icin arada kaynadi geldikten sonrada sinav stressi falan derken kaldi öyle
bizim öyle bişid e yok pusuya yatıp balayından dönmemizi beklicekler:KK47::KK47:

Pehlivan almişlar dicikler:tokat:kollarda oo masallah dicikler:tokat: gelin de etli butluymus dicikl:tokat:er poncikbirgelincik poncikbirgelincik hep övecez mi acik de gömek:KK70::tokat:
devam ettrcektmde kıyamadım niyeyse yazıp yazıp sildim :KK53::KK53::KK53: ama şımarma :tokat: zayıfla :kahve: poncikbirgelincik poncikbirgelincik

akşamları meyve yiceksem sadece yeşil elma yerim ben başkada bişey sürmem agzıma :tokat::tokat:şimdi sana ödev hangi meyve kac kalori ne zman yenmeli arastır hepsini bizimlede paylaş liste olarak :kahve:

bizim öyle bişid e yok pusuya yatıp balayından dönmemizi beklicekler:KK47::KK47:

devam ettrcektmde kıyamadım niyeyse yazıp yazıp sildim :KK53::KK53::KK53: ama şımarma :tokat: zayıfla :kahve: poncikbirgelincik poncikbirgelincik

temem keptinim ödevimi yapicim :KK51:

Günaydın. ben de bugün tartıldım 96.6 kg çıktım. kendimi tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::halay::halay:
ooooovvv dimikkkk 96 :halay::halay::halay: maşşallahhh cidden :KK19: bu giddişler ramazan sonu 80lerdesin inşallahhhh :dua::dua:
abartmayın :ruh::ruh: altı üstü 59 60 kilocuğum :ruh::ruh: eltim 88 kilo ona desinler :KK53: gerçi diğeride 1 70 boyunda 55 kilo ama neyse :ruh:
hee eltin dobik sende ondan az dobikkk:deli::deli:
Bizimki hazir guru pastaydi:deli:hem datli yidim hem tuzlu 5er tane yemisimdir yani 10 12 tane yedim zaar:deli:cayla en sevdigim sey kuru pasta kek felan:dua: sus didim:tokat: yoh oyle bisey:tokat:
yemedim di baa yemedim diii :tokat::tokat::tokat:

Hukuka geçmeyi düşünüyorum inşallah olursa avukatlık falan düşünmüyorum şu an için gerçi ,alanı çok geniş bölümün nereye kayarım belli olmaz 4 sene içinde :halay:belki de akademisyen falan olur çıkarım valla şaşırmam öyle bir şey olsa :KK49:

Hadi hayırlısı olsun umarım istediğin gibi olur
Ben de araştırmacı olmak istiyorum
Okumayı araştırmayı pratik çalışma alanından daha çok sevdiğime karar verdim :KK6:

hazırlıciiim bibiğiimm sen kaçıcnı gündesin :kahve: yapim hemencik :kahve:

Bugün 3. günüm

Boy:161
Kilo:79.8 (başlangıcı yazıyorum)
Göğüs:103
Bel:88
Kalça:115
Üst bacak:58
Alt bacak:40
Üst kol:34
Alt kol:26

:KK6:

dün tatlı yiyen kimdi cıksın ortaya :sopa::sopa::sopa:

Ben bu sabah muhallebi yedim sakızlı :D
Ama 124 kaloricikti :eek:

Ben 3 senedir diyette gibiyim canim kilo korumak cok zor çabuk kilo aliyorum 2 alip 1 verip koruyorum kilomu haftada bir gün de yemezsem kendimi yaşamıyomuş gibi hissediyom:KK70: yemek yemeyi coh severingg:deli:

E haklı olarak
Hepimiz seviyoruz yemeyi
En güzeli işte sağlıklı az ve sık yemek
O zaman kilo falan problem olmuyor
Haftada bir gün de yapıver zaten zayıflamışsın o kadar
Ben ilk Jillian turumu bitireyim
Eğer sonuç güzel olursa kendimi ödüllendiririm :21:

Son düzenleme:
:KK15::KK15::KK15: napiysuuunn :KK200:sahura neler yapcannn söle bana da :sus:

spor eğitmeni o kuzucum normal onun öyle olması :KK70: biz günde yarım saat yapcaz o nerdeyse bütün gün spor yapıyo :kahve:

cocuk yapmaya karar verince bakarız :KK70::KK70: şimdilik yiteeee:deli:
dusunuyorum suanlik... esime sorarm bi fikrim yok.. ama sende yumurta vs ye bence
yapalım mı listeyi ama ben sanmıyorum kimsenin yapıcağını
yapalimmm bende yapicam liste olunca hem mecbur yaparimmmm iyi olur.

Kalorin cok iyi canim ilk baştan 1200 1000 kalirilere düşülürse belli bi sure sonra kilo vermesi duruyo 1400 cok iyi saglikli gidalarla da doldurdun mu harika olarr:halay: bende kalori sayarak verdim kilolarimi bende 75den 51 e indim aslinda hedefim 51 ama bu aralar 52 53 gidip geliyorum:sus:boyum 165 benim:sus: senin hedef kilon boyun kac tatlis:spor:

Sen evli msn kuzum yaşin kaç bebis var mi söyle söyler herseyleriii:halay:
Ben haziranda 23 olcam evliyim 4 bucuk yaşında kizim var ev hanımıyım tisikkirlerHoppa

Ben de çalışmıyorum canım
Bu yıl yüksek lisans sınavlarına hazırlandım
Evde oturdum
Stresten yedim baya
Bir de işte gece yeme, yiyip yatma gibi çok pis alışkanlıklarım vardı :kızgın:
Sonuç: mamut
79.8le girdim topice bugün 77.8 gösterdi
Hedef en az 60
Oraya indikten sonra 52ye düşmek istiyorum ama kalan 8i zamana yayarak verebilirim 60da normal insan görünümüme geri dönerim bence çünkü :27:
Bıktım bu göbekten totodan
İstediğimi giyemiyorum
Göbeği sakla, içe çek, önünü kapat derken soğudum kıyafetlerden
Bu arada bekarım
Yeni okulumda çıtırlara bakacağım
Ee azcık fit olmak iyidir :KK8:

benim listemin yanında baya iyi kalıyor bence. kendini kötü hissettiysen ben bugün dünyaları yedim

hangi leveldesin ve ne kadardır yapıyorsun. jile ben de tekrar başlayacağım fakat kaba kilomu atmalıyım , beni zorluyor daha doğrusu dizlerimi sakatlama ihtimalim var jilde ondan önceden bisiklet calısmasına basladım. ben de sana eşlik eddebilirim. güzel kilo vereceksin ama onun programları çok başarılı.

Bugün 3/30 bakalım
Ben evde az biraz yapıyordum ya ama öyle etkili olmuyor Jilly gibi
Gel gel kardeş sen de gel hep beraber filinta gibi olalım :21:

Back
X