Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın. ben de bugün tartıldım 96.6 kg çıktım. kendimi tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::halay::halay:

Bravo
Kaçtan düştü :KK9:

valla bende bunaldım ama strestende yeme hissi var diyeti bıraktığım an yemeye başlıcam kötü olcak :KK70:

gel bacım google teyzeye yazdım youtubednde çıktı yarın bşlıcaz öyle dediler poncikbirgelincik poncikbirgelincik @keptinn

ok o zamn senad senad ta başlıcak bizle 5 kişi olcaz kesin 1 ayı tamamlarız level 1 10 gün dimi bu arada

geçen sene diyetisyene gitmiştim onun listelerini harmanlıyorum tek fark herşey yiyorum makarna ve pirinç hariç

Evet canım her level 10 gün
:super:
Youtubeda bulamadım ben bulan atarsa sevinirim
İzleseneden bakıyorum

başlamadan önce ölçülerimizi alıp cıbıl fotoğraf çekinelim fark olursa görürüz :KK51:

Ben çekecektim göbeği de kendime bakıp tiksindim ya :D
Bir de utandım
Ama dar askılıyla çektim bugün göbek de çekeyim
O değil de kadının biri apaçık memiktoları cıscıbıl albüm yapıp koymuş kkya anasayfama düştü
Ben şok Mune ablaya yetiştirdim tövbeler olsun diye :D

Evet canim ev hanimiyim ben çalışmıyorum erken evlendim evet cok guzel genc anne olmak onunla büyümek hele kiz cocugunun olmasi:KK36: Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin:KK36: ama senin yasin da cok geç degil canim düşünüyo msnz bebis:emir_bebek:
ayy negüzel canimmm, evet 28 Yas cok gec degil suan icin düsünmüoruz esim daha okuyo, o bitmeden zor olur, benimde is durumum daha tam netlesmedi insallah bi yoluna koyarsak herseyi seneye yavas yavas planlarimiza dahil etmek istiyoruz:)

Bu arada kızlar markete gittim
Düşük kalorili ara öğün bulmak için
Her şey çok kalorili ya

Toplamda almam gereken ara öğün kalorisi 200
Bu form marka ürünler falan zaten paketi 170,180
Bu ne
Bir de diyet ürünü olacaklar

Meyve sebze yerim daha iyi be :kızgın:

Bu arada kızlar markete gittim
Düşük kalorili ara öğün bulmak için
Her şey çok kalorili ya

Toplamda almam gereken ara öğün kalorisi 200
Bu form marka ürünler falan zaten paketi 170,180
Bu ne
Bir de diyet ürünü olacaklar

Meyve sebze yerim daha iyi be :kızgın:
ara öğüne vuç için kadar elma , sadece nescafe , türk kahvesi 3 kuru kayısı , 2 ceviz 4 fındık 4 badem yada direk 4 ceviz , çok açsan ve akşm hafif geçecekse 3 yk kaşığı nesfit ya da yulflı bar yap küçük dilim , mden suyu olur meyveli olmaması iyi olur daha ne sayım bir sürü işte meyveyi çeşitlendir armut erik kiraz karpuz mevsimi geliyor

Bravo
Kaçtan düştü :KK9:

Evet canım her level 10 gün
:super:
Youtubeda bulamadım ben bulan atarsa sevinirim
İzleseneden bakıyorum

Ben çekecektim göbeği de kendime bakıp tiksindim ya :KK70:
Bir de utandım
Ama dar askılıyla çektim bugün göbek de çekeyim
O değil de kadının biri apaçık memiktoları cıscıbıl albüm yapıp koymuş kkya anasayfama düştü
Ben şok Mune ablaya yetiştirdim tövbeler olsun diye :KK70:

o değilde ben senide görmek istiyom :olamaz: cıscıbıl değil ama giyinik :KK53:

Back
X