Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Harikasın ya tebrik ederim :KK9:
Demek ki sağlıklı ve sana uygun bir diyet uyguluyorsun :KK72:

umarım sen de kalem eteklerine kavuşursun en kısa zamanda :KK68: evet yemeyi baya azalttım bütün aburcuburları cıkardım hayatımdan ama biraz geç oldu keşke nisan ayı gibi başlayabilseymişim. ama olsun kışlıkları atıcam zaten yazın yeni bir kaç bişeyle idare ederim :KK8:

iyi akşamlar kızlar :KK200: bugün yediklerim şöyle olduu

kahvaltı
subway 15 cm sebzeli sandviç ( bayılıyorum)
şekersiz çay

öğlen ve akşam yemeği ( öğlen yemeğimi ikiye böldüm)

bir adet biber dolması
bir tabak kısır
ayran

öğlen ve akşam yemeği arası bir tane osmanlı kahvesi içtim.

bugünü de böyle atlattık :KK52:

bu arada ofiste asistan arkadaşımız var bir tane, diğer iş arkadaşıma dedi ki yüzleşmegünü bu ay 10 kilo verir. tabi iş arkadaşım yok artık veremez o kadar dedi. iddialaştık alskfalfkaşlfka zaten şimdiden 5,400 gr vermişim laksflfkal ben bir haftada dört kilo vermeye çalışıcam bence imkansız ama olsun iddialaştık. iddianın sonunda saç düzleştirici var :D

umarım sen de kalem eteklerine kavuşursun en kısa zamanda :KK68: evet yemeyi baya azalttım bütün aburcuburları cıkardım hayatımdan ama biraz geç oldu keşke nisan ayı gibi başlayabilseymişim. ama olsun kışlıkları atıcam zaten yazın yeni bir kaç bişeyle idare ederim :KK8:

Ay olabilir mi öyle bir şey ya lütfen olsun çünkü
Ben de çıtı pıtı bir leydi olmak istiyorum
Daha iyisini hak ediyoruz
Kendi bedenimiz hakkında iyi hissetmeyi hak ediyoruz :KK6:

Hosbulduk canim yerleede sürünüommmmm

Yakında ayağa daha sağlam kalkacağız :KK36:

bu arada ofiste asistan arkadaşımız var bir tane, diğer iş arkadaşıma dedi ki yüzleşmegünü bu ay 10 kilo verir. tabi iş arkadaşım yok artık veremez o kadar dedi. iddialaştık alskfalfkaşlfka zaten şimdiden 5,400 gr vermişim laksflfkal ben bir haftada dört kilo vermeye çalışıcam bence imkansız ama olsun iddialaştık. iddianın sonunda saç düzleştirici var :KK70:

Yemeğe dikkat et
Aç kalma
Bol bol protein ve spor
Çok rahat yaparsın
Sen Jilliana geliyor muydun :süslü:

Yarınki menümü de hazırladım
Çok güzel oldu
Bu arada pişmiş taze fasülyenin değeri çok düşükmüş
Resmen nasıl dolduracağımı bilmiyorum menüleri ya :D

Şimdi de akşam yemeğimi hazırlamaya gidiyorum :KK72:

Yemeğe dikkat et
Aç kalma
Bol bol protein ve spor
Çok rahat yaparsın
Sen Jilliana geliyor muydun :süslü:

ya sen ne diyorsun benim psikoloji olmuş zaten fadimenin düğünü laflakflşa tribe girdim . haziranda 30 a giricem iyice özgüven yerlerde " ben neredeyim napıyorum" diye mecnuna döndüm. bir de üzerine ilişki krizi. beni ancak kilo vermek paklar. şöle seksen kilomda bile derli topluyum. benim vucut atletik de biraz üzerinize afiyet. domuşukluğu hiç kaldıramıyorum. tıknaz tıknaz geziniyorum bir yıldır. :kızgın::kızgın::kızgın:

jilliana gelmiyorum da hani nerede alırsanız gelirim :D

Sabah
T.kahvesi
Ara
Yok
Öğlen
1 tbk kuru fasulye 2 yk bulgur yarım bardak ayran soğan ve turp
Ara
T.kahvesi
Akşam
Granola bar yaptım 1 bardak süt ile öldürürüm yada 4 domates 1 bardak süt

ya sen ne diyorsun benim psikoloji olmuş zaten fadimenin düğünü laflakflşa tribe girdim . haziranda 30 a giricem iyice özgüven yerlerde " ben neredeyim napıyorum" diye mecnuna döndüm. bir de üzerine ilişki krizi. beni ancak kilo vermek paklar. şöle seksen kilomda bile derli topluyum. benim vucut atletik de biraz üzerinize afiyet. domuşukluğu hiç kaldıramıyorum. tıknaz tıknaz geziniyorum bir yıldır. :kızgın::kızgın::kızgın:

jilliana gelmiyorum da hani nerede alırsanız gelirim :KK70:
4 kilo verirsin sekerpancarinin 3 günlük listesi var onu yap 3 gün 2 kilo garanti verirsin sen

Selam kizlar. Ne zamandir gelemedim. Basima gelenleri anlatayim size. Faturamin taahutu doldu yeni kampanyaya gecis yaptim o ara netim gitti birnkac gun sonra kampanyaya gectim net geldi bu defa telefonun bataryasi gitti kav gundur magdurum. Esimin telinden gireyim dedim sag olsun netini bitirmis bana kalmadi eknpara odememek icin de gelemedim Nasilsijiz cok ozledom hepinizi sizlerinde beni ozledigininhisseduyorum hepinizi cok cok seviyorum @keptinn SchonerDuft SchonerDuft poncikbirgelincik poncikbirgelincik @ParteMoralll SekerPancarii SekerPancarii @selcanmehmetcan

Back
X