Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar. Ne zamandir gelemedim. Basima gelenleri anlatayim size. Faturamin taahutu doldu yeni kampanyaya gecis yaptim o ara netim gitti birnkac gun sonra kampanyaya gectim net geldi bu defa telefonun bataryasi gitti kav gundur magdurum. Esimin telinden gireyim dedim sag olsun netini bitirmis bana kalmadi eknpara odememek icin de gelemedim Nasilsijiz cok ozledom hepinizi sizlerinde beni ozledigininhisseduyorum hepinizi cok cok seviyorum @keptinn SchonerDuft SchonerDuft @poncikbirgelincik @ParteMoralll @SekerPancarii @selcanmehmetcan
Canııııımm ben de geldimm :KK60::KK68:

Aaaa canimmmm hosbgeldinnn nasilsinnnn sonavdan lac aldin kiz cok merak etmisrmm bennn
Canımm benimm:21:
marttaki sınavım iyi geçmişti şimdi 2 hafta sonra 2 tane daha sınava gireceğim onla beraber hesaplanacak canım. sen nasılsın minnoş annee iyi misin hamilelik nasıll :KK60:

Canımm benimm:21:
marttaki sınavım iyi geçmişti şimdi 2 hafta sonra 2 tane daha sınava gireceğim onla beraber hesaplanacak canım. sen nasılsın minnoş annee iyi misin hamilelik nasıll :KK60:

Sevjndm cnmm az kalmis sinavlarina daa iyice saril cogu gitti azi kaldi..
Benim hamilelik guzel gayet istahliyimmm hizlaa kilo aliyorum bebegimin hareketlerinibhisseduyorum baya buyudu az kaldi dogumaa

Sevjndm cnmm az kalmis sinavlarina daa iyice saril cogu gitti azi kaldi..
Benim hamilelik guzel gayet istahliyimmm hizlaa kilo aliyorum bebegimin hareketlerinibhisseduyorum baya buyudu az kaldi dogumaa
oyyyy maşallah canımm tadını çıkarrrr :anne: kızzzz erkek mi bebişinnn :halay:

Selam kizlar. Ne zamandir gelemedim. Basima gelenleri anlatayim size. Faturamin taahutu doldu yeni kampanyaya gecis yaptim o ara netim gitti birnkac gun sonra kampanyaya gectim net geldi bu defa telefonun bataryasi gitti kav gundur magdurum. Esimin telinden gireyim dedim sag olsun netini bitirmis bana kalmadi eknpara odememek icin de gelemedim Nasilsijiz cok ozledom hepinizi sizlerinde beni ozledigininhisseduyorum hepinizi cok cok seviyorum @keptinn SchonerDuft SchonerDuft @poncikbirgelincik @ParteMoralll @SekerPancarii @selcanmehmetcan
Bende neden hiç gelmiyor diyordum

ya sen ne diyorsun benim psikoloji olmuş zaten fadimenin düğünü laflakflşa tribe girdim . haziranda 30 a giricem iyice özgüven yerlerde " ben neredeyim napıyorum" diye mecnuna döndüm. bir de üzerine ilişki krizi. beni ancak kilo vermek paklar. şöle seksen kilomda bile derli topluyum. benim vucut atletik de biraz üzerinize afiyet. domuşukluğu hiç kaldıramıyorum. tıknaz tıknaz geziniyorum bir yıldır. :kızgın::kızgın::kızgın:

jilliana gelmiyorum da hani nerede alırsanız gelirim :KK70:

Ben uzun süredir erkekleri sallamayı bıraktım
Nasılsa gidiyorum bu diyarlardan
Gittiğim yerde bulurum :27:
Hiçbir erkek için can sıkmaya, yemeye abanıp kilo bozmaya değmez

Ben de öyleyim
Sporcuydum
Ondan kolay kilo veriyorum zaten :rolleyes:

Bence sende de olur
Çünkü altta bir kas kütlesi var
Mühim olan onları harekete geçirmek ve daha çok yakmalarını sağlamak

Ama sporu bırakmamak da önemli işte