Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahahahaha :KK70: biseyndicektm neyse :KK70:

Benik temmuzda tam sicaaaaaaan baaagrinda :KK70:

Harbimi ben niye gormedm ki allah allah :KK64: hahahahahaha ay dogranmis sogan pure tozu vs hazir alan kadinlara kiziyodum bende cekirdeksiz karpuzmu yicem haahahahah :KK70:

Ayyyyy :kusmuk: bikere cekirdekle gomemm dedm olmadi :KK70: ben uyanik kenarlari aliyorm catalla gerisi esime hahaa :KK70:
hee evet arkdsmmm soyluyodu sicakmis oralarreee bizin buralar isinmadi yani istanbul:işsiz:
seni seni cekrdeksizleri goturruyosun dimek :KK70: bizim bura da aynı canim soğuk yakın zaten bende gebzedeyim

tatlım 7 ders var her dönem. ilk dönemi 7 unute 2. donemide ilk 7 ve sonraki 7 toplam 14 unitenin hepsinden soru çıkıyor ışte ilk dönemim guzeldi hep 70 li notlar aldım 2 ders hariç bakalım bu sefer nasıl olacak
Dimi 2.dönem hepsi oluyo çok zorlastirmislar ya önceden herkes hemen bitiriyodu bide bize bak :D

hahahahaha :KK70: biseyndicektm neyse :KK70:

Benik temmuzda tam sicaaaaaaan baaagrinda :KK70:

Harbimi ben niye gormedm ki allah allah :KK64: hahahahahaha ay dogranmis sogan pure tozu vs hazir alan kadinlara kiziyodum bende cekirdeksiz karpuzmu yicem haahahahah :KK70:

Ayyyyy :kusmuk: bikere cekirdekle gomemm dedm olmadi :KK70: ben uyanik kenarlari aliyorm catalla gerisi esime hahaa :KK70:
hee evet arkdsmmm soyluyodu sicakmis oralarreee bizin buralar isinmadi yani istanbul:işsiz:
Bursa olarak bizde donuyoruz :KK53::KK53:

Evet o yüzden kaldım zaten cogundan normalde o olmasa geciyodum 2 3 dersten :deli: sen ne okuyosun kuzu hangi bölüm
ben çalıştım kuzum 2 si yetismemisti zaten onlar zayıf geldi bide 3 yanlış 1 doğru muhabbeti oldugu halde cogu 70 li biri 80 li biseyler geldi :süslü:cocuk gelisimi okuyorum balim seninki ney

ben çalıştım kuzum 2 si yetismemisti zaten onlar zayıf geldi bide 3 yanlış 1 doğru muhabbeti oldugu halde cogu 70 li biri 80 li biseyler geldi :süslü:cocuk gelisimi okuyorum balim seninki ney
Cocukla calisabiliyosun ne güzel bişey :halay:
Benim ki dış ticaret kuzum liseden devam ediyorum aynı bölüme:kahve:

Cocukla calisabiliyosun ne güzel bişey :halay:
Benim ki dış ticaret kuzum liseden devam ediyorum aynı bölüme:kahve:
evet canım vakit buldukca calisiyirum zaten öğlen uyuyor 2 saat aksamda 8 8.30 gibi uyutuyorum düzeni öyle hiç bozmam yetisiyor ucu ucuna ışte biraz zor oluyor evle birlikte ama ossun:KK31:

evet canım vakit buldukca calisiyirum zaten öğlen uyuyor 2 saat aksamda 8 8.30 gibi uyutuyorum düzeni öyle hiç bozmam yetisiyor ucu ucuna ışte biraz zor oluyor evle birlikte ama ossun:KK31:
Okumak isteyen okuyo işte bak yeter ki niyet olsun :halay:
Uyku düzeni belli ne güzel bazı çocuklar hiç uymuyo o düzen e:anne:

evlendikten sonra başla yine canım hamilelikti cocuktu zor olur basın bosken bitirirsin Hoppa
Su an uykum var okul da falan hiç hevesim yok :KK53:
İlk sene 1. Sınıfı bitiririm artık sonrası allah kerim zaten isim de var ya pek acelesi yok

Okumak isteyen okuyo işte bak yeter ki niyet olsun :halay:
Uyku düzeni belli ne güzel bazı çocuklar hiç uymuyo o düzen e:anne:
ben küçükken alistirdim canım 3 aylikti uyumasa bile uyku saati geldimi yatak odasinda karanlikta beklerdim uyumasini bazen 1 saati bulurdu ama 1 ay surmedi alismasi düzenini oturttuk bidaha da bozmadım zaten bide sallamadim kendi kendine uyuttum hep müzik açarım yanında oturup beklerim kendi kendine uyur o yönden de rahatim:dondurma:

ben küçükken alistirdim canım 3 aylikti uyumasa bile uyku saati geldimi yatak odasinda karanlikta beklerdim uyumasini bazen 1 saati bulurdu ama 1 ay surmedi alismasi düzenini oturttuk bidaha da bozmadım zaten bide sallamadim kendi kendine uyuttum hep müzik açarım yanında oturup beklerim kendi kendine uyur o yönden de rahatim:dondurma:
Sallamadan mi uyuyo :oha: ay çok güzelyaa inşallah bende öyle yapabilirm ilk çocuk biraz şımarık buyur gibi geliyo bana herkes karismak isticek falan nasıl olur bilmem:KK51:

Back
X