Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü rezil menüm:olamaz:
Sabah: 2 yumurta , 1 dilim t.b.ekmegi salatalik domates ve kahaltiliklardan azar azar
Ogle: 1 tabak abur cubur:olamaz:(biskuvi cesitleri yidim) 1 bardak süt
Biraz tuzlu kraker biskuvi:olamaz:
Aksam: yesil fasulye ve biraz:KK47: köy yufkasi, cacik, 1 tane salatalik turşusu :KK51:
Vee saat baya geçti:silah: 1 tabak falan kitir ekmek:silah: bir bardak çay :silah: ayy ben neyim yaa insan mii:KK51: sabah bi tartildim:KK53: tartilmaz olaydim 55.7 ciktim:KK53: yarina iner ama az yicim bugun :olamaz:

Yazim mi emin msn:KK53: biraz kıtır ekmekde yimis olabilirim:KK53:biraz da koy yufkasi:KK53:
yaz yaz merak ettim :D:D bnm menüden kötü olamaz :KK53:
kız yok ahahhah :KK70: boğulmazsın kursa gitsene yüzmek cok eğlenceliii öğren bence ama kızında var bakcak kimse yokmu böyle 1 2 saat falan bayanlara kurs varsa gitt çok güzel zevk alırsınn kursa gidemesende eşinle git ayaklarını sokarsın :KK53::KK53:

biliyom sabah mecbur kaldım :ruh: akşamda yemek yoktu evde öyle geçiştirdim en azından senin gibi börek pilav yemedim :tokat: sen sus :tokat: hem eksiyim ben:tokat:
ne güzel geçiştirme o öyle bende öyle geçişireym artık bari :KK53::KK53::KK53:
akşam menülerine dikkat et :tokat: gündüz yakarsnda akşam yakamazsn :KK51:

ben 6 ay listeye giremem:KK53: ama toparlıcam bugün başladım:mapus:

ay git kız bende cok istiyom yüzme de bilmiyorum yalnız :KK70::KK70: acaba evde mi sıkıldın :ruh:
Hee sıkıldım yaa hep anamgil baska yere gitmiyom hava sicak belki bunaldim iyce:KK51: ayy bende cok istiyom yuzmek:KK70: kizimin simitini kafama mı gecirsem de yuzsem nörsem:KK70:

Sabah: 2 yumurta , 1 dilim t.b.ekmegi salatalik domates ve kahaltiliklardan azar azar
Aksam: yesil fasulye ve biraz:KK47: köy yufkasi, cacik, 1 tane salatalik turşusu :KK51:
Vee saat baya geçti:silah: 1 tabak falan kitir ekmek:silah: bir bardak çay :silah: ayy ben neyim yaa insan mii:KK51: sabah bi tartildim:KK53: tartilmaz olaydim 55.7 ciktim:KK53: yarina iner ama az yicim bugun :olamaz:
merhaba bende 55.6 tanıştıgıma memnun oldum :D:D:D

aslında o ekmekleri yemeyeydin iyiymiş cabuk toparlardın :ruh:

Hee sıkıldım yaa hep anamgil baska yere gitmiyom hava sicak belki bunaldim iyce:KK51: ayy bende cok istiyom yuzmek:KK70: kizimin simitini kafama mı gecirsem de yuzsem nörsem:KK70:
kocana de ki sıkıldm bunaldm arkadaslarımla buluşmak istiyorum bide ağla arkasından tamamdır :KK53: git arkadaslarınla havuza kolluk alırsın kendine oh mis :D

kız yok ahahhah :KK70: boğulmazsın kursa gitsene yüzmek cok eğlenceliii öğren bence ama kızında var bakcak kimse yokmu böyle 1 2 saat falan bayanlara kurs varsa gitt çok güzel zevk alırsınn kursa gidemesende eşinle git ayaklarını sokarsın :KK53::KK53:

biliyom sabah mecbur kaldım :ruh: akşamda yemek yoktu evde öyle geçiştirdim en azından senin gibi börek pilav yemedim :tokat: sen sus :tokat: hem eksiyim ben:tokat:
Sadece bayanlara ozel saatlerde gitmeme izin verir gocam:KK53: o saatleri yakalayip gitcem belki yetenegim vardir bi bakiyim:KK70:

ben 6 ay listeye giremem:KK53: ama toparlıcam bugün başladım:mapus:

ay git kız bende cok istiyom yüzme de bilmiyorum yalnız :KK70::KK70: acaba evde mi sıkıldın :ruh:
bidaha girme hakkın yok mu niyekine :KK64:

1 tabak bisküviyle nasıl 55,7 cıktın sen :KK57::KK57: ben bunları yesem en fazla +300 flaan cıkardım diye dsünüyorum :KK53:

yaz yaz merak ettim :KK70::KK70: bnm menüden kötü olamaz :KK53:

ne güzel geçiştirme o öyle bende öyle geçişireym artık bari :KK53::KK53::KK53:
akşam menülerine dikkat et :tokat: gündüz yakarsnda akşam yakamazsn :KK51:

napiyim ne yeseydım otobüste söyle he :tokat: onu davıttılar onu yidim :tokat:
etcem bugün anneme dicem taze fasulye varsa onu yapsın yoksa da yoğurt falan yerim spordan sonra

kocana de ki sıkıldm bunaldm arkadaslarımla buluşmak istiyorum bide ağla arkasından tamamdır :KK53: git arkadaslarınla havuza kolluk alırsın kendine oh mis :KK70:
Kardeslerimde gitmedi hic havuza beraber gidecuhh yuzecuhh:KK70: artik bogula çika ogrenirik:KK70:

1 tabak bisküviyle nasıl 55,7 cıktın sen :KK57::KK57: ben bunları yesem en fazla +300 flaan cıkardım diye dsünüyorum :KK53:

etcem bugün anneme dicem taze fasulye varsa onu yapsın yoksa da yoğurt falan yerim spordan sonra
Ben cabuk aliyom kiz ama cabuk da iniyo tursu da yedim reglime 2 3 gün var sistim:ruh: ama bak yarin da yazarim kilomu cogu gitmis olacak:mapus:

Hee yaa iste bi batirinca sonuna kadar batıracam yaa yidim de yidim :tokat:yarin yine yazacam kilomu iyi takip et:mapus:
tm yarın yine sorcam bakam kac olcan :KK51:
sporda yap bugün bolcana telafi et :spor:

6ay girilmiyo listeye çıkınca :KK51: yanına sandviç alaydınn :mapus: hiç bahane üretme bana :mapus:
sende sebze diyince habire taze fasulye diyon başka sebze yemiyon mu allasen :D:D

Sadece bayanlara ozel saatlerde gitmeme izin verir gocam:KK53: o saatleri yakalayip gitcem belki yetenegim vardir bi bakiyim:KK70:

bende öyle gidiyorum hem izin vermez ama versede ben gitmem rahatsız olurum erkekli yerlerde :KK53: çok gizil oluyo sen sportiff bir bağyansın yaparsın inaniyom Hoppa

Ben cabuk aliyom kiz ama cabuk da iniyo tursu da yedim reglime 2 3 gün var sistim:ruh: ama bak yarin da yazarim kilomu cogu gitmis olacak:mapus:

turşu :kusmuk: yarın görelim seni :tokat:

tm yarın yine sorcam bakam kac olcan :KK51:
sporda yap bugün bolcana telafi et :spor:

6ay girilmiyo listeye çıkınca :KK51: yanına sandviç alaydınn :mapus: hiç bahane üretme bana :mapus:
sende sebze diyince habire taze fasulye diyon başka sebze yemiyon mu allasen :KK70::KK70:

eee ben girdim ya nasıl oldu :KK53: sandviçte yemiyorum kızım ben cins bişeyim bilmiyon mu :KK53::KK53:
evet yediğim sebzeler sınırlı :KK53: taze fasulye yerim bezelye yerim tavuklu bide patlıcanlı kabaklı biberli bi yemek cıkıyo burda onunda icinde et var eti yicem diye onlarda arada kaynıyo başka yediğim sebze yok malisif :mapus:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEspor yarışması(08-14)En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

PEMBE TAKİM

(120) poncikbirgelincik :120
(167) Buki_89: 30+30+20+60+27
(329) justholdmetight: 142 + 92 + 95
(140) denetim:100+40

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+130
() senad :
() SekerPancarii:
(647) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180

PEMBE TAKİM: 756
MOR TAKIM: 837

sende ki devamlılık bende yok kuzum hiç bulaşmayım ben

Peki kuzuş sen nasıl daha rahat yürüteceksen diyetini :KK60:

bende yapcam gelen görür ama öyle seremem ya uğraşamam :KK70:

58,3tüm akşam eve gittiğimde bu sabahta öyle yani cumaya göre -300 dün akşam düzgün yeseydim dahada düşerdi ama yemedim

:super::super::super:

sende olmasan napardım :KK60:

:KK60::KK60::KK60:

o zaman biz bu hafta görüşemeyik :ruh:

ben menünü beğendim canım öğlen yemişsin o kadar bişey olmaz bence ekmek falanda yok :super:

:tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:

bu nedir ya :tokat: rezil bi menü :ruh:ekmek pilav börek :tokat:

yulaf tek yenmiyo canım ya çok kötü oluyo belki oda yiyememistirrr
öğlen menüsü bitek bana mı iyi geldi :KK53: öğlen o kadarcık yesin nolcak ekmek yemiyo bişey yemiyo :KK53:

çok yetersiz :KK20::KK20:

neyi hallettin kız :KK57:

Randevu için konsolosluğu arayıp duruyorum günlerdir ulaşamadım da bugün hallettim şükür :olamaz:

Ne olacak ya eklerim ben sporları sen yokkene sıkıntı yok zaten hep buralardayım hep de spor yapıyorum koca totomu zayıflatıcam diye :D :halay:

Peki kuzuş sen nasıl daha rahat yürüteceksen diyetini :KK60:

Randevu için konsolosluğu arayıp duruyorum günlerdir ulaşamadım da bugün hallettim şükür :olamaz:

Ne olacak ya eklerim ben sporları sen yokkene sıkıntı yok zaten hep buralardayım hep de spor yapıyorum koca totomu zayıflatıcam diye :KK70: :halay:

anladım canim iyi bari cok sükür hallettiysen :KK51::KK51:
hee ben burda yokken sen ilgilen tamam mı kızım Hoppa

dün bende kahve dışında hiç şeker tüketmedim :halay:

anlamadım ama hayırlısı artık :KK70::KK70: takip et herseyi ki aksilik cıkmasınn

ahahah :KK70::KK70: valla bu hafta süper gidiyosun binci :KK70::KK70:

öptüm kuzuuumm kolay gelsiinn

ya niye ağlıyosun ki :110: yapma öle şiilee kızında üzülür bak sonra :110::110: cokta yeme :tokat: ayyy nazara geldi takım:skandal:

Edat zarf tümleç bir şey düzgün kullanmamışım ki panikten anlaşılsın :D

Dünkü menüm;

Sabah
4 tane bisküvi, şekersiz nescafe
(evden 5 30da çıktım o saatte canım bişey istemedi sonrasındada işe geldim poğaça börek yemek istemedim)

Öğlen

1 tabak sebzeli et yemeği
yarımdan az kaseyle tavuk çorbası (tuzluydu tavuklarını yedim bıraktım)
4 yk yoğurt

Ara
1 paket form çubuk

Akşam
3 tane kücük fıstıklı lokum
1 tane oreolu kornet

2,5 litreye yakın su şekersiz çay :ruh:
kilom 58,3 yani -300

Ya kalori olarak çok tutmamıştır ama yediklerin şeker ve yağ olduğu için faydalı da olmamıştır çabuk da acıkırsın
Bugün toparlarsın bunu bence hazır böyle güzel kilo veriyorken

Back
X