Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kardeslerimde gitmedi hic havuza beraber gidecuhh yuzecuhh:KK70: artik bogula çika ogrenirik:KK70:
he öyle d eğlenceli olar :D:D:D bende gidim diyorum gızlarlan ablam fln da gelir yegenlerime cıbıl cıbıl takılırz D:D:D

eee ben girdim ya nasıl oldu :KK53: sandviçte yemiyorum kızım ben cins bişeyim bilmiyon mu :KK53::KK53:
evet yediğim sebzeler sınırlı :KK53: taze fasulye yerim bezelye yerim tavuklu bide patlıcanlı kabaklı biberli bi yemek cıkıyo burda onunda icinde et var eti yicem diye onlarda arada kaynıyo başka yediğim sebze yok malisif :mapus:
ah cocugum olaydın aahhhh :D:D:D
sen izine ayrıldn ben mezun oldum:deli:

Dünkü rezil menüm:olamaz:
Sabah: 2 yumurta , 1 dilim t.b.ekmegi salatalik domates ve kahaltiliklardan azar azar
Ogle: 1 tabak abur cubur:olamaz:(biskuvi cesitleri yidim) 1 bardak süt
Biraz tuzlu kraker biskuvi:olamaz:
Aksam: yesil fasulye ve biraz:KK47: köy yufkasi, cacik, 1 tane salatalik turşusu :KK51:
Vee saat baya geçti:silah: 1 tabak falan kitir ekmek:silah: bir bardak çay :silah: ayy ben neyim yaa insan mii:KK51: sabah bi tartildim:KK53: tartilmaz olaydim 55.7 ciktim:KK53: yarina iner ama az yicim bugun :olamaz:

Kıtır ekmeğe kadar regl şeyidir tamam yakar didim ama gece gece kıtır ekmek :110:

2. falan oldun canım bu ne hız 55e geri dönüş :eek:

Ayrıca boğulmazsın merak etme, daha bebekken yüzme reflekslerimiz var çabucak öğrenirsin su üstünde durmayı veya kenarlara tutunursun, boyunu geçmeyecek havuza girersin, rahatlatır

tm yarın yine sorcam bakam kac olcan :KK51:
sporda yap bugün bolcana telafi et :spor:

6ay girilmiyo listeye çıkınca :KK51: yanına sandviç alaydınn :mapus: hiç bahane üretme bana :mapus:
sende sebze diyince habire taze fasulye diyon başka sebze yemiyon mu allasen :KK70::KK70:
Güzelcenek yaptim kahvaltimiHoppa bala tahinpekmeze bilem banmadimHoppa

Edat zarf tümleç bir şey düzgün kullanmamışım ki panikten anlaşılsın :KK70:

Ya kalori olarak çok tutmamıştır ama yediklerin şeker ve yağ olduğu için faydalı da olmamıştır çabuk da acıkırsın
Bugün toparlarsın bunu bence hazır böyle güzel kilo veriyorken

acıkmadım aslında dondurmayıda zorla yedim :kızgın: toparlıcam bugün canım :dua:

he öyle d eğlenceli olar :KK70::KK70::KK70: bende gidim diyorum gızlarlan ablam fln da gelir yegenlerime cıbıl cıbıl takılırz D:KK70::KK70:

ah cocugum olaydın aahhhh :KK70::KK70::KK70:

döverdin beni :KK53::KK53: hee doğru tamam

bende öyle gidiyorum hem izin vermez ama versede ben gitmem rahatsız olurum erkekli yerlerde :KK53: çok gizil oluyo sen sportiff bir bağyansın yaparsın inaniyom Hoppa

turşu :kusmuk: yarın görelim seni :tokat:
Bende giremem burasi zati kucuk yer:KK53: gocam aslağ goturmez de zaten:KK70:
Yarin görüşelim:mapus:

]En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEspor yarışması(08-14)En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

PEMBE TAKİM

(120) poncikbirgelincik :120
(167) Buki_89: 30+30+20+60+27
(329) justholdmetight: 142 + 92 + 95
(140) denetim:100+40

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+130
(100) senad :100
() SekerPancarii:
(647) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180

PEMBE TAKİM: 756
MOR TAKIM: 937

İnşallah doğru liste budur :deli:

Güzelcenek yaptim kahvaltimiHoppa bala tahinpekmeze bilem banmadimHoppa
aferin kızıma oy kurban olsun anası ona :D:D
bn evden acele cıkarken minik bi dilim börek yedim ama cok küçüktü daa da bişey yemedim yeşil çay kahve o kadar :sus: öğle yemegimi güzel geçircm bende inşallahh:dua:

acıkmadım aslında dondurmayıda zorla yedim :kızgın: toparlıcam bugün canım :dua:

döverdin beni :KK53::KK53: hee doğru tamam
kesin net :D:D
öğle yimeende ekmek te ye sabahta yememişindr kesin yedin mi:rapci:

he öyle d eğlenceli olar :KK70::KK70::KK70: bende gidim diyorum gızlarlan ablam fln da gelir yegenlerime cıbıl cıbıl takılırz D:KK70::KK70:

ah cocugum olaydın aahhhh :KK70::KK70::KK70:
Bayanlarin arasi bilem olsa sort giycem ustune de bisey uydururum :deli: kizimin pempik bikinisi var simiti neyim de var :halay: açik hava havuz var burda ama bayanlara ozel degil karışık orasi bayana ozel olsa bazi günler super olur acik bronzlasirdim:KK70: ama benim gidecem yer kapali alan:KK51:ossundu ilk kez yuzecem:KK70:

Kıtır ekmeğe kadar regl şeyidir tamam yakar didim ama gece gece kıtır ekmek :110:

Ayrıca boğulmazsın merak etme, daha bebekken yüzme reflekslerimiz var çabucak öğrenirsin su üstünde durmayı veya kenarlara tutunursun, boyunu geçmeyecek havuza girersin, rahatlatır
Ayy he yaa batti balik dedim yidim:110: ama bak gör yarin 54 olcam diger gun 53 eksii olacam cumaya :dua:

Bende giremem burasi zati kucuk yer:KK53: gocam aslağ goturmez de zaten:KK70:
Yarin görüşelim:mapus:

temem bekliyom :işsiz: görüşelim bugün güzel beslencem sporda yapcam bakim yarın kaç olcam :deli:

Kız insan dondurmayı nasıl zorla yer :KK70:

Biri de beni zorlasa keşke dondurma yemeye :KK70:

Ama şeker orucundayım :işsiz:

zor bitirdim yani :D:D

aferin kızıma oy kurban olsun anası ona :KK70::KK70:
bn evden acele cıkarken minik bi dilim börek yedim ama cok küçüktü daa da bişey yemedim yeşil çay kahve o kadar :sus: öğle yemegimi güzel geçircm bende inşallahh:dua:

kesin net :KK70::KK70:

sabah yedim ekmek daha yemicem hemde köy ekmeğiydi offfff :mapus:

Bende iki gündür hic iyi degilim yeme konusunda :olamaz: regl olcam ama bu sefer cok depresifim her seye ağlıyorum sebepsiz ağlıyorum abur cubur yedim bissuru:silah: yeyince daha kötü hissettim verdigim kiloyu geri alcam diye bugunden cok dikkat edicem söz cumaya guzel bi eksiyle gelcem:110::dua:
ben oldum dün akşam bugün 1.ci gün sancıdan geberiyorum abur cubur dan tiksinti gelmiş bana sadece bitter krizi tutuyor o kadar

Ayy ben 6 7 yaşlarında izmire gitmistik orda yuzdugumuzde suyun ustunde durabiliyodum baya da ileri gidiyodum:KK70: suyun ustunde durdum mu gerisi gelir bence:KK70:ayy hosuma giderse haftada bir giderim:KK53:

]En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEspor yarışması(08-14)En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

PEMBE TAKİM

(120) poncikbirgelincik :120
(167) Buki_89: 30+30+20+60+27
(329) justholdmetight: 142 + 92 + 95
(140) denetim:100+40

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+130
(100) senad :100
() SekerPancarii:
(647) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180

PEMBE TAKİM: 756
MOR TAKIM: 937

İnşallah doğru liste budur :deli:
Hayiiggggg benim 30 dekikemi yimisin :D

aferin kızıma oy kurban olsun anası ona :KK70::KK70:

kesin net :KK70::KK70:
Ben akilli bi kizim aney:halay:aheyyy aheyyy:halay::KK70: ayy benim günün bi öğünü kötü gecince bütün günümü mahvetme olasılığım cok yukseliyo:confused: o yüzden sabahtan guzel baslidimHoppa borek minikmis bisi olmaz oglen pilav ekmek yime temem mi:sus:bende aksam yagsiz tavuk gogus yicimHoppaoglende meyve yoğurt neyimHoppa

Ayy he yaa batti balik dedim yidim:110: ama bak gör yarin 54 olcam diger gun 53 eksii olacam cumaya :dua:

Sen yaparsın inanıyorum :D

temem bekliyom :işsiz: görüşelim bugün güzel beslencem sporda yapcam bakim yarın kaç olcam :deli:

zor bitirdim yani :KK70::KK70:

sabah yedim ekmek daha yemicem hemde köy ekmeğiydi offfff :mapus:

Olsa da 1 kutu yesek :confused:

Ayy ben 6 7 yaşlarında izmire gitmistik orda yuzdugumuzde suyun ustunde durabiliyodum baya da ileri gidiyodum:KK70: suyun ustunde durdum mu gerisi gelir bence:KK70:ayy hosuma giderse haftada bir giderim:KK53:

Gidersin tabii ki zaten burundan nefes al ağızdan ver, bir de kolları yana ve yukarı aşağı hafif hafif çırptın mı durursun suyun üzerinde
Denizde batmak imkansız o kadar tuzda
Ama çırpınırken insanlar işte su yutuyor
Sen kendini denizin üstüne salsan yukarda durursun rahat ol
Ama havuzda öyle olmayabilir orda biraz daha zor çünkü tuz yok ama yine yaparsın sen o kadar fit bir gadınsın kara kurusun da :KK45::KK70:

Sen yaparsın inanıyorum :KK70:

Olsa da 1 kutu yesek :confused:

Gidersin tabii ki zaten burundan nefes al ağızdan ver, bir de kolları yana ve yukarı aşağı hafif hafif çırptın mı durursun suyun üzerinde
Denizde batmak imkansız o kadar tuzda
Ama çırpınırken insanlar işte su yutuyor
Sen kendini denizin üstüne salsan yukarda durursun rahat ol
Ama havuzda öyle olmayabilir orda biraz daha zor çünkü tuz yok ama yine yaparsın sen o kadar fit bir gadınsın kara kurusun da :KK45::KK70:
Ben cok yedigim gün korkutucu derecede yukseliyo ertesi gün kilom:KK70:ama az yedigimde geri ayni hizda iniyo sisiyom ellaaammm:KK70:
Bak goreceksin ballllıkk gibim yuzecem ahahhaha:KK70: (yuzemedi:KK70:) ahahahhhah

Back
X