Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü rezil menüm:olamaz:
Sabah: 2 yumurta , 1 dilim t.b.ekmegi salatalik domates ve kahaltiliklardan azar azar
Ogle: 1 tabak abur cubur:olamaz:(biskuvi cesitleri yidim) 1 bardak süt
Biraz tuzlu kraker biskuvi:olamaz:
Aksam: yesil fasulye ve biraz:KK47: köy yufkasi, cacik, 1 tane salatalik turşusu :KK51:
Vee saat baya geçti:silah: 1 tabak falan kitir ekmek:silah: bir bardak çay :silah: ayy ben neyim yaa insan mii:KK51: sabah bi tartildim:KK53: tartilmaz olaydim 55.7 ciktim:KK53: yarina iner ama az yicim bugun :olamaz:
owww masallah kiz bu nasil bir menü ve bu nasil bir kilo alis naptin sen bihaftada verdigin kilo gelmis kuzummmmm

ben oldum dün akşam bugün 1.ci gün sancıdan geberiyorum abur cubur dan tiksinti gelmiş bana sadece bitter krizi tutuyor o kadar
Ayy benim 2 günüm var tamda cumaya falan olursam şişcenek:KK17: pis gibi yimeseydim yeterince eksi toplardim:tokat: ayy bi ben bulanamadim abur cuburdan:ukala: torkunun abur cuburlarindan almıştık onun tadi nasil bunun tadi nasil diye tadim yaptim:KK53: gurme bir insan oldugumdan tadim yapmak benim isim:D:Dbir tabak yimis oldum:KK53:

Ben cok yedigim gün korkutucu derecede yukseliyo ertesi gün kilom:KK70:ama az yedigimde geri ayni hizda iniyo sisiyom ellaaammm:KK70:
Bak goreceksin ballllıkk gibim yuzecem ahahhaha:KK70: (yuzemedi:KK70:) ahahahhhah

Bence deniz anası gibi yüz hep aklıma şu geliyor ya :D :D :D :D :D

O 3 kilo emanet herhalde sana çabucak gelip gidiyor :D

Gozun aydin bu arada bebis:halay:ic bir keyif gayfesi:halay:

Sağol kuzuş böyle işler zamanında hallolsun rahat ediyorum disiplinli olsun azcık :D Kafa rahat değil benim panik bir insanım :KK53:

Ayy benim 2 günüm var tamda cumaya falan olursam şişcenek:KK17: pis gibi yimeseydim yeterince eksi toplardim:tokat: ayy bi ben bulanamadim abur cuburdan:ukala: torkunun abur cuburlarindan almıştık onun tadi nasil bunun tadi nasil diye tadim yaptim:KK53: gurme bir insan oldugumdan tadim yapmak benim isim:KK70::KK70:bir tabak yimis oldum:KK53:

Ahahahahahahah aklıma şey geldi
Geçen gece kalktım baktım annem kavun yiyor
Dedim napıyorsun noldu diyet
Dişim ağrıyacak sızlayacak mı bir bakayım dedim diyor :D :D :D :D :D
Dedim kimi kandırıyorsun sen :D

Bence deniz anası gibi yüz hep aklıma şu geliyor ya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

O 3 kilo emanet herhalde sana çabucak gelip gidiyor :KK70:

Sağol kuzuş böyle işler zamanında hallolsun rahat ediyorum disiplinli olsun azcık :KK70: Kafa rahat değil benim panik bir insanım :KK53:

Ahahahhahaahhahj ayy bu nasil aklima gelmedi yuzme teknigimi buldum:KK70::KK70::KK70: deniz anasi gibim süzülecem:KK70:
Ayy he yaa hemen geliyo 2 kilo nasil bi gunde çıkarsın yani insallah yarin guzel bi eksi gorurum 1 kilonun ustunde:KK34:
Ayy bende oyle son dk ya kalmicak panik olurum ben:skandal:

Ahahahahahahah aklıma şey geldi
Geçen gece kalktım baktım annem kavun yiyor
Dedim napıyorsun noldu diyet
Dişim ağrıyacak sızlayacak mı bir bakayım dedim diyor :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Dedim kimi kandırıyorsun sen :KK70:
Ahahhahabahahhahahajhahahahah :D:D cok mantikli bence:D:D kadin deniyor belki sızılacak:D

Ayy benim 2 günüm var tamda cumaya falan olursam şişcenek:KK17: pis gibi yimeseydim yeterince eksi toplardim:tokat: ayy bi ben bulanamadim abur cuburdan:ukala: torkunun abur cuburlarindan almıştık onun tadi nasil bunun tadi nasil diye tadim yaptim:KK53: gurme bir insan oldugumdan tadim yapmak benim isim:KK70::KK70:bir tabak yimis oldum:KK53:
benim miden bulanıyor onlardan artık yiyemiyorum .... boşver sen sporcu ol gurmelik ykışmadı sana :D

güveniyorum sana amaaa buhafta bi fark görmen icin gecen cumadan daha az cikman lazim ve bu demekdirki 4 kilodan fazla vermen lazim dimi? yada yanlismi hesapladim?
53.4 düm gecen cuma simdi 55.7 ciktim 2.3 kilo vermem lazim gider buyuk ihtimal ama cumartesi 52.9 çıkmıştım cok sinirlendim o kiloyu kaybettigime regl seysi oldu bu diger hafta boyle bisey yapmicam:dua:

benim miden bulanıyor onlardan artık yiyemiyorum .... boşver sen sporcu ol gurmelik ykışmadı sana :KK70:
Gurmelik bana gore degil bencede :KK70:ama simdi hepsinin tadina baktim ya asla gozum kalmaz:KK53: yimecem bida ya cok uzadi benim kilo işi ne guzel gecen sene yaz hep 51 52 de geziyodum 54 den assa inemedim bu sene:tokat: bacaklarim cok farkediyo 2 kiloda biliyon mu hemen ic bacak doluyo kalinlaşiyo sevmiyom:KK34:

53.4 düm gecen cuma simdi 55.7 ciktim 2.3 kilo vermem lazim gider buyuk ihtimal ama cumartesi 52.9 çıkmıştım cok sinirlendim o kiloyu kaybettigime regl seysi oldu bu diger hafta boyle bisey yapmicam:dua:
he tamam canim verirsin sen:) ben inandim sana gecen haftaki basarindan sonra herseyi yaparsin sen:D

Velvette Velvette tatlim cok sevindim isini halletmene, bi yükün azaldi

Sağol kuzuş senin işler ne alemde çok iş var diyordun bugün :KK35:

Gurmelik bana gore degil bencede :KK70:ama simdi hepsinin tadina baktim ya asla gozum kalmaz:KK53: yimecem bida ya cok uzadi benim kilo işi ne guzel gecen sene yaz hep 51 52 de geziyodum 54 den assa inemedim bu sene:tokat: bacaklarim cok farkediyo 2 kiloda biliyon mu hemen ic bacak doluyo kalinlaşiyo sevmiyom:KK34:

Peki yeni mi çıkmıştı o torku abur cuburları? o_O

Sen yaparsın inanıyorum :KK70:

Olsa da 1 kutu yesek :confused:

Gidersin tabii ki zaten burundan nefes al ağızdan ver, bir de kolları yana ve yukarı aşağı hafif hafif çırptın mı durursun suyun üzerinde
Denizde batmak imkansız o kadar tuzda
Ama çırpınırken insanlar işte su yutuyor
Sen kendini denizin üstüne salsan yukarda durursun rahat ol
Ama havuzda öyle olmayabilir orda biraz daha zor çünkü tuz yok ama yine yaparsın sen o kadar fit bir gadınsın kara kurusun da :KK45::KK70:

1 kutucuk mu :KK53:

Bende yapcam spor bugun :mapus:gune de guzel basladim:mapus:

oh mis :KK51: güne güzel başlama sebebini öğrenebilir miyim güzel bağyan :21:

ay hadi insallah bende artik söyle 70 bi görmesem harika olur tok karnina bile görmiyeyim artik:KK70:

ben bile 58 i gördüm artık 60ı göremiyorum utan bence :KK53::KK53:

1 kutucuk mu :KK53:

oh mis :KK51: güne güzel başlama sebebini öğrenebilir miyim güzel bağyan :21:

ben bile 58 i gördüm artık 60ı göremiyorum utan bence :KK53::KK53:

dondurma1.jpg

Bence gayet küçük :ruh:

Çok seviyorum maraş ben :110:

@keptinn :D kaptanım valla cok güzel yedim ha ne yalan söylim . valla dışarıda pis tabıldot yiyeceğime diğer seceneğim buydu ve bence cok bir şey yok. bir kasığı doldurmayan şeyler tabak küçük zaten :D her neyse sapah 60 dk bisiklet çevirdim zaten aç mı yaşayak. enerji lazım sporcuyum ben :D

Buki_89 Buki_89 az yiyorum yulafı ya içerisine de muz kouyorum enerjimi böyle sağlıyorum sabah spordan sonra gerekli bir beslenme sekli yulaf ve muz. portakal suyu da bir şey yapmaz bence neden öyle yorumladın ki :(

cok aktifim biliyorsunuz. bir de tuvalete cıkmam lazım yani arada yiyeyim müsadenizle . kabızlıktan ölüyorum regl de cabası :D

Back
X