Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Velvette Velvette sen şeytansın zaten alsfklafkşa iyi yapıyotsun iyi metabolizmayı şaşırt :KK70: sonra da millet şaşırsın :KK70: bu arada benim domuzdan ses yok . yine yerin dibine gitti kayboldu ortalardan domuz :KK70:

Boşver aklına getirme ya o gece konuştuk kötü oldum ben zaten :D
Daha güzel domuzlar buluruz biz :D
Zaten tartıya çıktım bugün de bence bu hafta güzel sonuçlar getireceğim size :sus:

evet ama kilo vermem icin mecburum böyle verebiliyorum ben anca, sonrasinda korumada hic problem yasamiyorum aslinda istedigimi yerim hep tabi iki gün yediysem ücüncü gün az yeme sartiyla, onu nedense vicudum sorun etmio pek:) ama bazi rakamlardan düsmem icin azcik bi ac gezmem lazim:KK70: su 70 in bacagini bi kirsam zaten bukadar abartmam bidaha ama kiramiyorum malesef

İnsülin direncin falan mı var? Hormonlarına baktırdın mı hiç
Çünkü bir arkadaşım da böyleydi
Anca 600-700 kaloriyle verebildi kilo ama sonra normale döndü yemesi şu an güzel yiyor

Ya ben de bisiklet düşünüyorum açıkçası bugün
Koşuda alt bacaklarım mahvoluyor
Biraz ara verip bisiklet yapacağım galiba sen gibi
Onda da otura otura totom acıyor :KK70:

ben regl yüzünden ya oturduğum yerden diye düşünüyorum cidden öyle insanitymiş rippedmiş şu an beni aşar :D yap sen de ya madem acıyor bi tarafların kendini sakatlama baska bir programa gec o da bisiklet olsun ama bisiklette de ayarı tuttur . tartıya son iki gün alfkalf hale bak :D

Boşver aklına getirme ya o gece konuştuk kötü oldum ben zaten :KK70:
Daha güzel domuzlar buluruz biz :KK70:
Zaten tartıya çıktım bugün de bence bu hafta güzel sonuçlar getireceğim size :sus:

Anca 600-700 kaloriyle verebildi kilo ama sonra normale döndü yemesi şu an güzel yiyor

NE DİYORSUN KIZ SEN :D hmmmm iyi bakalım sonuclar nasıl olacak görcez :D

ben regl yüzünden ya oturduğum yerden diye düşünüyorum cidden öyle insanitymiş rippedmiş şu an beni aşar :KK70: yap sen de ya madem acıyor bi tarafların kendini sakatlama baska bir programa gec o da bisiklet olsun ama bisiklette de ayarı tuttur . tartıya son iki gün alfkalf hale bak :KK70:

Oha cidden iki gün
Bana niye hala 1 hafta varmış gibi geliyor :confused:
Çarşamba ve perşembe kalmış
:KK57:
Ya tamam da totonun altına ne koyuyorsun yani hiç mi acımıyor :D
Yastık koyucam en son galiba :D

Oha cidden iki gün
Bana niye hala 1 hafta varmış gibi geliyor :confused:
Çarşamba ve perşembe kalmış
:KK57:
Ya tamam da totonun altına ne koyuyorsun yani hiç mi acımıyor :KK70:
Yastık koyucam en son galiba :KK70:

totom zaten yastık gibi acırsa acısın :D kaldı ki qalp acısı yanında toto acısının lafı olmuyor :D intiqam

totom zaten yastık gibi acırsa acısın :KK70: kaldı ki qalp acısı yanında toto acısının lafı olmuyor :KK70: intiqam

Benim göbek yastık gibi toto eh işte çok büyümediği için batıyor kemikler :D

Rippedde yumruk şeyi var ya

Hiç şakam yok o yumrukları atarken hele level 2de huh diye atıyorlar ya aşağı doğru

Bir yüzüne bir şeyine geçiriyormuş gibi hayal edip atıyorum asdfghj :D :D

Jillian yavaş yavaş yapıyor ben al sana modunda :D :confused:

Ahahahah :KK70: Sana kalorili yemekler anlatayım mı :KK8: Aklına sokayım sana kilo aldırayım mı :KK8:

Ben 1400e kadar çıkıyorum :halay:

Zaten ağır spor yapanların 2700e kadar yolu varmış ama o kadar şeyi de yemeyi midem almaz şu aşamada ama seneye öyle yapacağım :halay:

Ki bence ağır spor yapıyoruz daha ne olsun :KK70:

hadi bi dene:tokat: gerçi canim istemiyi ya sıcaktan mıdır nedir çok fazla yiyemiyorum :KK14:

yok artık ya alskflafklşa olm o cevirme tavuklar sağlıklı oluyor. derisi yağlı olduğu için o kısımları cok yememek lazım tabi. bir de koca tavuğu da yememek lazım tabi :KK70: neyse canım üzülme ama ac da bırakma kendini akşam hafif bir meyveyle geçiştir olmadı ve spora aban :)
hahaah evet yok yarisini yedim zaten hepsini yemis olsam 1400 falan galiba:D derilerinin hepsini yemedimde acik yedim vallah cok tatliydi, yanina patates kizartmasi vardi herkez ööyle yedi ben allahdan onu yemedim az da olsa gurur duydum simdi kendimle:D

yok tatlim hersey normal baktirmistim, beli bi kiloda zorlaniyorum sadece 70 den inmede mesela bi insem gerisi gelcekde iste zor:D

Her gün 200 gram versem Eylüle kadar mezun oluyorum hesapladım bugün :KK45:
Ay ben de zayıf olacağım düşündükçe bile şey oluyorum kıpır kıpır
Eskisi gibi giyinebileceğim
Çok uzak ama aynı zamanda çok yakın gibi o günler :eek:

Back
X