Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öyle kırılma noktaları var galiba herkesin
Bir ara 74 görmekten tartıyı fırlatasım geliyordu :olamaz:
evet canim zaten ben 67 den asasini pek gören biride degilim o son iki üc kilo herhalde ondan zorluo artik:) insallah incez güzelce sen iyi gidiosun zaten bu gidisle kesin olarak benden önce görürsün 68 i:D

Bayanlarin arasi bilem olsa sort giycem ustune de bisey uydururum :deli: kizimin pempik bikinisi var simiti neyim de var :halay: açik hava havuz var burda ama bayanlara ozel degil karışık orasi bayana ozel olsa bazi günler super olur acik bronzlasirdim:KK70: ama benim gidecem yer kapali alan:KK51:ossundu ilk kez yuzecem:KK70:
bende hiç yüzmedimdi :D:D merak ediyom ama cesaret edemiyom :D nişanlımda diyo seni havuza atcam öğrenirsin o zaman :D:D:D

temem bekliyom :işsiz: görüşelim bugün güzel beslencem sporda yapcam bakim yarın kaç olcam :deli:

zor bitirdim yani :KK70::KK70:

sabah yedim ekmek daha yemicem hemde köy ekmeğiydi offfff :mapus:
köy ekmeği miiii bayılırııım üstüne tereyagı ve salca:oha:
Ben akilli bi kizim aney:halay:aheyyy aheyyy:halay::KK70: ayy benim günün bi öğünü kötü gecince bütün günümü mahvetme olasılığım cok yukseliyo:confused: o yüzden sabahtan guzel baslidimHoppa borek minikmis bisi olmaz oglen pilav ekmek yime temem mi:sus:bende aksam yagsiz tavuk gogus yicimHoppaoglende meyve yoğurt neyimHoppa
köfte vardı bende ondan yedim öğlen :KK45::KK45:
kaptinn kaptinn Demeyi unutmuşum dün çok zorlanmadım gece çok acıkmadım ama kefirin de etkisi oldu tabi
Biraz geç yatmama rağmen iyi dayandım bence :halay:
aaa durabildin yani şahaneeeee:KK9::KK9:

kizlar bugün Kantine gittim yemek yemeye gitmez olaydimmmm:KK43: tavuk yedim suan kalorisine baktim 600 civari:KK43: Sabah bi yumurta yedim ve muz hepsi birlikde suan nerdeyse 900 kalori yapti, benim bugün baska hicbirsey yememem lazim hicbirsey atmamam lazim agizima:KK43: cok zorlancam kesin
oy yarım tavuk nasıl yedin :oha: yerken tek miydin:oha::oha:

aslında bura çok sıcakta değil ama bilmiyorum :KK43:
bursa mı sıcak değil:ruh::ruh:

büyük degil kiz Kücük yani o tavugu herkez tek yiyo incecik insanlar bile götürüodu bugün yaninda bide patates kizartmasi vardi üff mayonez ketcap bide limonata yanina parmaklarini yiceklerdi nerdeyse, düsün ben patates almadim limonata almadim:D

büyük degil kiz Kücük yani o tavugu herkez tek yiyo incecik insanlar bile götürüodu bugün yaninda bide patates kizartmasi vardi üff mayonez ketcap bide limonata yanina parmaklarini yiceklerdi nerdeyse, düsün ben patates almadim limonata almadim:KK70:
he küçükse tm o zaman :KK53::KK53::KK53:
dedm naptınnn öleee 3 gün yeterdi o sana :D:D

he küçükse tm o zaman :KK53::KK53::KK53:
dedm naptınnn öleee 3 gün yeterdi o sana :KK70::KK70:
hahaha yok canim okadarini yiyemezdim herhalde:D ama yinede yemeseydim cok daha iyi olcakti, artik kandine gitmemekle nekadar Dogru bi karar verdigimi anlamis bulundum aynen devam yarindan sonra:D

hahaha yok canim okadarini yiyemezdim herhalde:KK70: ama yinede yemeseydim cok daha iyi olcakti, artik kandine gitmemekle nekadar Dogru bi karar verdigimi anlamis bulundum aynen devam yarindan sonra:KK70:
küçükse cok değil kiiii hem bak patateste yememişsin git sen kantine git bgazından farklı şeyler geçsin :D

bende hiç yüzmedimdi :KK70::KK70: merak ediyom ama cesaret edemiyom :KK70: nişanlımda diyo seni havuza atcam öğrenirsin o zaman :KK70::KK70::KK70:

köy ekmeği miiii bayılırııım üstüne tereyagı ve salca:oha:

köfte vardı bende ondan yedim öğlen :KK45::KK45:

aaa durabildin yani şahaneeeee:KK9::KK9:

bursa mı sıcak değil:ruh::ruh:

üstüne tereyağ sürdüm :sus:
ofis sıcak değil kuzum klima açık

evet canim zaten ben 67 den asasini pek gören biride degilim o son iki üc kilo herhalde ondan zorluo artik:) insallah incez güzelce sen iyi gidiosun zaten bu gidisle kesin olarak benden önce görürsün 68 i:KK70:

Ama senin boyun da uzundu zaten değil mi yani öyle kilolu durmuyorsun sen zaten incesin hali hazırda
Aynı kiloda başlamışız ama sen benden iki hafta öndesin kuzuş :halay:
bnde işten cıkmama son 1 saat :KK51: ve bnm en az 2 saatlik işim var acil bitmesi gerek :deli:

Kaptanım seni kim tutar sen yaparsın :KK9:

Back
X