Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he tamam canim verirsin sen:) ben inandim sana gecen haftaki basarindan sonra herseyi yaparsin sen:KK70:
İnsallah kuzum bugun iyiydim simdi ara ogun yaptim esim ise gitti spor yapcam:halay:
Sağol kuzuş senin işler ne alemde çok iş var diyordun bugün :KK35:

Peki yeni mi çıkmıştı o torku abur cuburları? o_O
Yeni sayilmaz ama hic almamıştık torkunun biskuvi cesitlerini :KK53: alınca her cesitinden bi gurmelik yapim didim:KK53:

dondurma1.jpg

Bence gayet küçük :ruh:

Çok seviyorum maraş ben :110:
Biz boyle bi kutuyu esimlen bitiriyoh:oha:

evet 1 kilo da bile frk ediyorken 2 kiloda neler fark eder düşünemiyorum benim de üst baldır kalın birde iç bacağın maşallahı var :KK70: senin hırsına hayranım ama üşenmeden spora devam ediyorsun dikkat ediyorsun
Benim ic bacak zaten 200 gr bile dolmaya müsait kendisi:KK70: ayy napim zayiflik cok seviyom bi ipin ucu kacarsa toparlayamam ama yemeyi de cok sevdigimden acik zorlaniyom:KK70:

Çok iyi gidiyorsun kuzum hiç bozma moralini bu kadar kısa zaman sa çok iyi verdin daha da gidicKKK

Daha görmedim ya anahtari alınca gidip bakıcaz :KK70::KK70:

İnşallah kuzum tam merkez de büyük ferah anlattığını göre tek eksi si amerikan mutfak olması

Amerikan mutfak ne ya dur bakayım googledan e güzel duruyor Amerikan mutfak neden kötü :D

İnsallah kuzum bugun iyiydim simdi ara ogun yaptim esim ise gitti spor yapcam:halay:

Yeni sayilmaz ama hic almamıştık torkunun biskuvi cesitlerini :KK53: alınca her cesitinden bi gurmelik yapim didim:KK53:

Canım çekti püsküt :ruh:
Biz boyle bi kutuyu esimlen bitiriyoh:oha:

Ben onu tek başıma bitiriyorum :ruh:
Alacaksın eline o kutuyu sonra film açacaksın kaşık kaşık ay ben mefta :D

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEspor yarışması(08-14)En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

PEMBE TAKİM

(120) poncikbirgelincik :120
(167) Buki_89: 30+30+20+60+27
(454) justholdmetight: 142 + 92 + 95 + 125
(140) denetim:100+40

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+130
(100) senad :100
() SekerPancarii:
(997) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180+350

PEMBE TAKİM: 881
MOR TAKIM:

Spor bitti. Abs calışayım dedim olmadı. O yüzden ful bisiklet. Sabah bir saat işe gitmeden bisiklet çevirmişti. Bir de bir bucuk saat yürüyüş var geri kalan bisikleti de iş dönüşü yaptım ve bitti..

kizlar bugün Kantine gittim yemek yemeye gitmez olaydimmmm:KK43: tavuk yedim suan kalorisine baktim 600 civari:KK43: Sabah bi yumurta yedim ve muz hepsi birlikde suan nerdeyse 900 kalori yapti, benim bugün baska hicbirsey yememem lazim hicbirsey atmamam lazim agizima:KK43: cok zorlancam kesin
Nasil yememen lazim kuzum 900 kalori besleniyorum deme:silah: kiz kaslari eritin yapmaa:silah: 1200 en guzeli emin ol cok guzel kilo veridiriyo bu kaloride ben 20 kilomu kalori sayarak verdim hep 1200 kalori aldim:KK19:

taze sıkma canım ben marketten meyvesuyu asla tüketmiyorum. ya spordan sonra muz yemek kaslar acısından iyi oluyor o yüzden sabah sporundan sonra evde varsa mutlaka hüpletiyorum :)
Aslinda muz spor oncesi iyi diyolar canim enerji ve karbonhidrat degeri yuksek oldugundan:kk77: ben spor sonrasi karpuz veya üzüm yiyorum az miktarda :halay:kas gelisimine iyi geliyomus:halay:

:KK15::KK15::KK15:
Öyle bırakmak yokk yola devam o kilolar gidene kadar devam :mapus:
Seni 60 la mezun edicez burdan :KK19:

BUkrayna geldiğimde ilk çok çöküntüdrydim ama spor ve takımdaki enerji iyi geldi. Aynen altmış olucam ben :D takımı birinci yapsak bu hafta 3 2 1 diye gitmiş olurduk :D

Yuzlesmegunu Yuzlesmegunu ama şey de yapıyorum mesela fix 1200 alıyorum diyelim
Bir gün 1500 yapıyorum
Öbür gün 1000 falan böyle ileri geri şaşırtıyorum :KK70:
O zaman belli bir hıza alışamıyor metabolizma :halay:
En guzeli bu bencede :halay: vucut belli bi kaloriye alışmıyo boylece:halay:

Aslinda muz spor oncesi iyi diyolar canim enerji ve karbonhidrat degeri yuksek oldugundan:kk77: ben spor sonrasi karpuz veya üzüm yiyorum az miktarda :halay:kas gelisimine iyi geliyomus:halay:

Süt de iyi diyorlar spor sonrası ksksks ay erimesine de hemen eriyor serefsizler. Spor öncesi de muz aynen iyi diyorlar ama sonrasında da kas yorgunluğunu alıyor gibi bişiler okumuştum :D

Not aldım :rolleyes:

İç bacaklar için napıyorsun peki
Simdi ben ceyrek muz bi kasik yulaf yarim bardak sutü blenderladim yarim saate spor yapcam :rolleyes:15 dk oldu içeli :KK50: spor sonrasi da 1 yumurta biraz da taze uzum yicem:rolleyes: bakalim gece yedigim halde kilom nasil inecek:rolleyes:
İç bacağa en guzel sumo squat kuzum full sumo yani tam yere kadar inip yapiyorum squati 5 kiloyla bide 10 kiloyla sumo deadlift yapiyorum o da cok iyi thing master diye minik bi aletim var sıkıyosun bacak icini çalıştırıyo onu yapiyorum squat yapip kalkinca bacagi yana açıyorum bi squat yapip sag bacak kaldiriyorum bi squat yapip sol bacagi sonra sumo squat yapip yere indigimde parmak ucunda kalkiyorum (pile squat miydi bunun adi tam hatirlayamadim) elimle cekinde sünüyodu benim ic bacaklar suan baya sıkı:rolleyes:ama hergun hepsini yapmiyorum bi calismada bi kac tanesini yapiyosam diger çalışmamda diger cesitleri yapiyorim 3 set 15 tekrar:KK31:

Süt de iyi diyorlar spor sonrası ksksks ay erimesine de hemen eriyor serefsizler. Spor öncesi de muz aynen iyi diyorlar ama sonrasında da kas yorgunluğunu alıyor gibi bişiler okumuştum :KK70:
Evet sonrasi da iyi olur muz ama ben oncesi tercih ediyorum enerji veriyo ya:KK71: potasyum iyi geliyodu demi kaslara:KK73:

bende hiç yüzmedimdi :KK70::KK70: merak ediyom ama cesaret edemiyom :KK70: nişanlımda diyo seni havuza atcam öğrenirsin o zaman :KK70::KK70::KK70:

köy ekmeği miiii bayılırııım üstüne tereyagı ve salca:oha:

köfte vardı bende ondan yedim öğlen :KK45::KK45:

aaa durabildin yani şahaneeeee:KK9::KK9:

oy yarım tavuk nasıl yedin :oha: yerken tek miydin:oha::oha:

bursa mı sıcak değil:ruh::ruh:
Git kiz havuza balayina gittiginde tecrübeli olmus olursun bi dene bakalım bata cika öğrenirsin:D

Amerikan mutfak ne ya dur bakayım googledan e güzel duruyor Amerikan mutfak neden kötü :KK70:

Alacaksın eline o kutuyu sonra film açacaksın kaşık kaşık ay ben mefta :KK70:
Ayy esim bugunde yedi bende baktim oyle melül melül :D ayy ben abur cubur bek seviyom ya :bicak:yemek aramam pasta borek biskuvi çikolata dondurma yasarim bunlarla:D
Bende yirim tek basima bi kutu yalan yoh:silah:

Amerikan mutfak ne ya dur bakayım googledan e güzel duruyor Amerikan mutfak neden kötü :KK70:

Alacaksın eline o kutuyu sonra film açacaksın kaşık kaşık ay ben mefta :KK70:
Kokar ooo bütün yemek kokusu oturma odasına gitcek :D:D
BUkrayna geldiğimde ilk çok çöküntüdrydim ama spor ve takımdaki enerji iyi geldi. Aynen altmış olucam ben :KK70: takımı birinci yapsak bu hafta 3 2 1 diye gitmiş olurduk :KK70:
O bu hafta zor galibasi sizin durumlara bakınca :D
Git kiz havuza balayina gittiginde tecrübeli olmus olursun bi dene bakalım bata cika öğrenirsin:KK70:
Düğün üstü ölmiyim oralarda evlenemedm ben daha :D:D:F

Back
X