Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he uyyo sen ondan rahatsın böyle :KK53::KK53:
ben bakmadım daha kuzu :KK12: nişanlımda bakmamış arkadası bakmş begenmiş :KK70::KK70: bizim gidip görcez daha :deli:
Hee ama cok uyumuyo sabah isten gelmesine ragmen 12 1 gibi kaliyo ben olsam aksamaca uyurum:KK70:
Hee git de bi bakalim belkim begenirsin:KK36:

öğleyle akşam değişse daha güzel olurmuş bence :super:

benden bu hafta bişey çıkmıcak galiba :KK1:

iç bacak hareketi nasıl :KK64: bende yapmak istiyom ya ic bacaklarım felaket :mad:

yine mikemmel bi menü :super: akşam yemene rağmen eksi :super: mikemmel :super:
Sumo squat yap bebegim iç bacak icin bide squat yap kalkinca bacagi yana aç bunlar iyi geliyo:halay:
Hee spor yapinca mecbur gece de yiyom:KK73: ama guzel indi inşallah yarina da bi kilo iner:dua:

Dünkü menüm;

Sabah

yarım dilim az tereyağ sürülmüş köy ekmeği (o da bi dilim ekmeğe eşittir)
6 7 ince dilim kızarmış sucuk
2 bardak şekersiz çay

Öğlen

yarım kase mercimek çorbası
3 tane köfte 3 elma dilim patates (haşlanmış gibiydi)
4 yk yoğurt

Ara (16 gibi)

form saman gibi kraker yedim 4 tane
etiformkepekli.jpg
şundan :kusmuk:
bide şundan yedim bitane
eti-topkek-findikli-kakaolu-kucuk-kek_55_psb.png

marketten fıstıklı falan bişeyler alcaktım bulamadım bunları yedim cünkü spora gitcektim cünkü açtım :KK1:

Akşam
şekersiz nescafe

dünde wcye çıkamamıstım o yüzden mi bilmiyorum bu sabah 58,5 cıktım cumaya göre -100 ama az yedim yani ben 57 bekliyodum :KK1:
su da 2,5 litre icmisimdir
Spor oncesi eti form ve süt icseydin hatta enerji icin 2 kare de bitter daha iyi olurdu:ruh: o kekler boş enerji ve cok kalori:ruh: spor sonrasi neden bisey yemedin:mapus: bi haslanmis yumurta yiseydin bari:eek:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEspor yarışması(08-14)En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

PEMBE TAKİM

(320) poncikbirgelincik :120+120+80
(213) Buki_89: 30+30+20+60+27+45
(454) justholdmetight: 142 + 92 + 95 + 125
(180) denetim:100+40+40

MOR TAKİM

(230)Keptinn:60+130+40
(100) senad :100
() SekerPancarii:30+60
(997) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180+350

PEMBE TAKİM: 1166
MOR TAKIM: 1327

işyerinden spora spordan yolu uzatarak eve yürüdüm tahmini 2 saat yürüyüş 80 dakikada spor
Ayy bu kadar spora eksi olmaliydin dimi:110:

Spor oncesi eti form ve süt icseydin hatta enerji icin 2 kare de bitter daha iyi olurdu:ruh: o kekler boş enerji ve cok kalori:ruh: spor sonrasi neden bisey yemedin:mapus: bi haslanmis yumurta yiseydin bari:eek:

süt içmek hiç aklıma gelmedi o_O bitter yiyemiyorum zaten biraz tutsun diye onu aldım markettede hiç form bisey yoktu bi o krakerleri buldum spordan sonrada eve çok geç gittim saat 9 u geçiyodu canımda bişey istemedi o saatten sonra kahve ictim bitek
ama artı cıkmamın sebebi wcye çıkmadım dün ondan dı sanıyorm bu sabah cıktım bakiyim yarın kaç çıkıcam

süt içmek hiç aklıma gelmedi o_O bitter yiyemiyorum zaten biraz tutsun diye onu aldım markettede hiç form bisey yoktu bi o krakerleri buldum spordan sonrada eve çok geç gittim saat 9 u geçiyodu canımda bişey istemedi o saatten sonra kahve ictim bitek
ama artı cıkmamın sebebi wcye çıkmadım dün ondan dı sanıyorm bu sabah cıktım bakiyim yarın kaç çıkıcam
Kuzum bak ben gece bitirdim sporu yine de biseyler yedim gec bile olsa ye biseyler protein al kesin:eğlence: keske strece fistik ezmesi koyaydin:KK70: form biskuvitlen yirdin:KK58:

Kuzum bak ben gece bitirdim sporu yine de biseyler yedim gec bile olsa ye biseyler protein al kesin:eğlence: keske strece fistik ezmesi koyaydin:KK70: form biskuvitlen yirdin:KK58:

ya bugünde yanımda hıc bısey getırmedım unuttum :KK1: geç kaldım bide ne yicem ki ben bugün :KK1: light süt alcam yaninada o fistikli bardan alırım spor salonunun ordaki markette var onlardan onları yer sporumu yaparım eve gidince yemem yada şey yapayım sütü spora girmeden barıda çıkınca yesem:işsiz:

sıcaklar geldi nişan geldi :ruh: stres stres üstüne ponçik bünyem dayanamiy artık :KK1:
yemeyin :işsiz: listedesin sen :tokat:
Hee kiz nisan geldi:skandal: kac gun kaldi:skandal:
He ay listede olmam iyi oldu yoksa ben bi hafta veriyom sonra bosveriyom hic bi ise yaramıyo bak görecen her hafta eksiiylen geleceyum:KK73:

Evet wc etkiliyo ya baya inşallah bugun cikarasin yanına kuru kayisi alsaydin kiz:KK72:

alcaktım onu almayı dusunuyodum ama geç kalınca unuttum :kızgın:
Hee kiz nisan geldi:skandal: kac gun kaldi:skandal:
He ay listede olmam iyi oldu yoksa ben bi hafta veriyom sonra bosveriyom hic bi ise yaramıyo bak görecen her hafta eksiiylen geleceyum:KK73:

he nişana :ruh: 17 gün :ruh:
geçen cuma kaçtın sımdı kaç kilo vermen gerekiyo :KK64: bende bu hafta 57 görmek istiyorum o kadar spora niye göremiyorum o_O

ya bugünde yanımda hıc bısey getırmedım unuttum :KK1: geç kaldım bide ne yicem ki ben bugün :KK1: light süt alcam yaninada o fistikli bardan alırım spor salonunun ordaki markette var onlardan onları yer sporumu yaparım eve gidince yemem yada şey yapayım sütü spora girmeden barıda çıkınca yesem:işsiz:
Barı spor oncesi ye onun enerjisi fazladir spor yaparken kullanirsin o enerjiyi spor sonrasi süt ic canin bisey istemiyosa:ruh:

alcaktım onu almayı dusunuyodum ama geç kalınca unuttum :kızgın:

he nişana :ruh: 17 gün :ruh:
geçen cuma kaçtın sımdı kaç kilo vermen gerekiyo :KK64: bende bu hafta 57 görmek istiyorum o kadar spora niye göremiyorum o_O
Tühh ya keskem alabileydin:kızgın:
Ben gecen cuma 53.4 düm :KK53: simdi 54.6 :KK53: ama verecem güveniyorum kendime:KK53: ins:KK53: wcye çıkınca inecek belki kuzum stres yapma o da etkiliyo:KK73:

Back
X