Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tartinin fotosunu nasil cekiyonuz
Ben de cekmek istiyorum :27:
Ama telle cikinca agir gosteriyor
Cikip inince kayboluyor
Nedir bu isin sirri :deli:

Tartinin fotosunu nasil cekiyonuz
Ben de cekmek istiyorum :KK53:
Ama telle cikinca agir gosteriyor
Cikip inince kayboluyor
Nedir bu isin sirri :deli:
tartin digitalmi canim öyleyse eger tartilinca hemen kilo gösterdikden biraz sonra telefonu eline alirsan fazla cikmiosun o Sabit kalio, yani benimkinde öyle:), normalde inincede kalio bi süre o kilo göstergesi.
Senin digital degil galiba?

tartin digitalmi canim öyleyse eger tartilinca hemen kilo gösterdikden biraz sonra telefonu eline alirsan fazla cikmiosun o Sabit kalio, yani benimkinde öyle:), normalde inincede kalio bi süre o kilo göstergesi.
Senin digital degil galiba?

Yok canim dijital yoksa nasil gramli bileyim yarin denicem umarim guzel sonuclarla gecen hafta beceremedim de ondan :D

Bisikletin tepesinde 2.5 saate giriyorum yemekten bi sure sonra da yarim saat yaptim mi tamamdir :27:

Acaba geri cevirmek bisikleti daha cok mu ayni mi yaktirir

anladim canim peki nereye gidersiniz olursa yani neler var planda
mersin civarında bir otel yada pansiyon düşünüyoruz doğa yürüyüşleri oluyor ona katılırız hafta sonu ya da 2 3 günlük turlar oluyor ona katılırız geçen sene kapadokyaya gitmiştik

Valla doğru bir geliyorum bir gidiyorum güzel tespit hepsini okudum yazılanların da nerden girsem muhabbete bilemedim havalardan girmek güzel oluyor :KK45::KK45:
cok mantıklı bu sıcaklarda başka bi yerden giremezdin :KK70::KK70::KK70:

vallah tam belli degil daha önce bi buralarda biraz gezelim görmedigimiz sehirlere gidelim dioz günübirlik... ve italya bide fransa da var planda hep böyle kisa kisa tatiller yapalim dedik
cok güzel oluuurrrr her yeri görmüş olursunuz hem sıkılma durumuda olmaz :KK200:

Valla yoruldu kiz son 4 dk ama 6lari dusundukce bi sey geliyor boyle bi ofke bi hirs sonra gazliyorum :KK70:
bana da gelsin ya şu hırs yarın sabbah görümcem gidiyor eşim gece nöbetine gidecek istediğim gibi hareket edebilcem akşamları bir gn sebze bir hün yoğurt salata ile geçiririm bu hafta cumaya kadar 1 bardak süt sabit olcak tabi ki

bana da gelsin ya şu hırs yarın sabbah görümcem gidiyor eşim gece nöbetine gidecek istediğim gibi hareket edebilcem akşamları bir gn sebze bir hün yoğurt salata ile geçiririm bu hafta cumaya kadar 1 bardak süt sabit olcak tabi ki

Canım gelir de senin işin gücün de var
Yoksa ben gibi çoğunlukla evde olsan daha çok yaparsın
Ben düşünüyorum boşta kalınca ders falan bitince
Napayım diyorum
E boş duracağıma spor yapayım diyorum :KK53:
Yarın akşam sen de abanırsın spora :spor:

Sabah 8

Salçalı, salam ve peynirli sandviç - 257

Saat 11.30

İçim fit süt yarım - 125

Saat 14

4 dilim kavun - 200

Saat 15

1 ceviz - 33

2 kuru kayısı - 50

Toplam: 83

Saat 17

Çılbır - 262 (Yumurtayı yoğurtla karıştırıyorsunuz üzerine pulbiber çok besleyici oluyor):kk77:

1 kase çorba - 89

Salata - 42

Toplam: 393

Gün toplam: 1058

Back
X