Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Heğ düğün işleri hadi bakalım hayırlı olsun bilmiyorum ki düştüğünü ben de takip etmiyorum ettikçe sinirim bozuluyor yukarı yukarı gidiyor hep çünkü :KK70:

1.3 kilo vermişim az mı dimi :KK31:

Ay çok iyi değil mi :KK9:

Kolay gelsin canım geldi mi üst üste geliyor bazen ama bugün işlerini halleder yarın gidersin, eşin de birkaç saatlik bir uyku çeksin sonra çalışır

Koşarak inanılmaz kalori yakıyorsun :super:

Sağol kuzuş seni de mezun ediyoruz galiba 900 gramın kalmış :halay::rolleyes:

Reglm böyle çıktı bilmiyorum azdır daha belki teşekkürler

evet canim dügüne gitcez zaten haftaya ama bugün biraz salakca oldu:KK43: bide kendimde gidemiom gidebilsem atlar arabaya giderim ama 200km yol tek basima gözüm kesmio tamam hergpn araba kulaniyorum ama okadar uzun yola hic gitmedim malesef

DB ne güne duruyor :halay:

Ben de tam onu diyecektim acaba iyi mi gidiyorum diye :KK53:

Yaa deme öyle neden dursun kilom azalınca mesela ne kadar azalınca duruyor :bicak:

Ben bir 60 olsam yeter yaz sonuna sonra gerisi kilo koruma ve yavaş yavaş veririm sene içinde :bicak:

Doğru senin için önemli şimdi bunlar, yeni mi başladınız altın yapmaya yoksa var mı daha bir kenarda :halay:
bak mesela parte yi örnek göstereymm 67den aşağı cok zor inmesi için cok sıkı diyet ypmaı gerek çünkü vermiş vermiş artık vücut yorulmş ama sen sporla beraber bi 8 10 kilo daha verirsin gibi geliyo bana bu hızla :KK31::KK31:

valla bibiğimm ben ailemin bana takıcaklarını yapmıştm zaten şimdide nişanlım ailesinin takıcakalrını yapcakk öncesinde takılan bişey olmadı :işsiz: cok heveslilerdir de sağolsunlar sözde bişey takılmadı :işsiz::işsiz: cok dertliyim bu konularda yaramı deşme :D

bak mesela parte yi örnek göstereymm 67den aşağı cok zor inmesi için cok sıkı diyet ypmaı gerek çünkü vermiş vermiş artık vücut yorulmş ama sen sporla beraber bi 8 10 kilo daha verirsin gibi geliyo bana bu hızla :KK31::KK31:

valla bibiğimm ben ailemin bana takıcaklarını yapmıştm zaten şimdide nişanlım ailesinin takıcakalrını yapcakk öncesinde takılan bişey olmadı :işsiz: cok heveslilerdir de sağolsunlar sözde bişey takılmadı :işsiz::işsiz: cok dertliyim bu konularda yaramı deşme :KK70:

Evet ama o 88den 66ya yani 22 kilo vermiş daha nolsun :oha:
Bir de insanların belli kırılma noktaları var ya kiloda galiba
Bakalım bende nasıl olacak
Ben spora devam edeceğim zaten
Dersler akşama kadar sürmese çok daha iyi olacak ama :silah:
Yine de gelir yarım saat yapar üzerine duş ve çalışırım diyorum
Belki gün sayısını düşürürüm

Ay böyle bazen patavatsız olurum ben tam üstüne dokunurum :D Pardon :D
Daha birkaç ay var aslında bakarsın bu son birkaç ayda hepsini hallederler öyle planlamışlardır o_O

DB ne güne duruyor :halay:
:D yok oraya iyi degil malesef cok aktarma ve saatlerce yolda gidion ve beklion bir iki defa gittim ama cok zor 5 defa tren degismem gerekio ve üstüne tren aralari baya fazla, oturdugumuz yerle kayinvalidemlerin oturdugu yer cok ters yönler eyaleterimiz bile degisik:D DB eyalet arasida baya tuzlu:D arabayla 20 euroya gidiosam DB le en son dur nekadar vermistim 79 falandi galiba ay sua n hatirlayamadim :D

***14. TAKIM 526. ETAP ***

poncikbirgelincik(58,6///%)
senad(60///%)
Buki_89(69,8///%)

Vanillav(72/70.7/1.3/%1.81)justholdmetight nick değişikliği yaptı
Yuzlesmegunu(88,6///%)
Sekerpancarii(53.4///%)

14. Takım Ortalama:%

Dün 70.3tüm işte hedef -400le 69.9du ama 70.7 olmuşum bugün :KK70:

Bu işte bir terslik var :lülülü:
Yaa kiz tokatlicam valla seni bende artidasin diye uzuluyon sandimdi:tokat: 1.3 kilo super zati:süslü:

:KK70: yok oraya iyi degil malesef cok aktarma ve saatlerce yolda gidion ve beklion bir iki defa gittim ama cok zor 5 defa tren degismem gerekio ve üstüne tren aralari baya fazla, oturdugumuz yerle kayinvalidemlerin oturdugu yer cok ters yönler eyaleterimiz bile degisik:KK70: DB eyalet arasida baya tuzlu:KK70: arabayla 20 euroya gidiosam DB le en son dur nekadar vermistim 79 falandi galiba ay sua n hatirlayamadim :KK70:

Gerçi o benim de dikkatimi çekti Almanyada tek disiplinli çalışmayan şey tren galiba son dk iptal olan, peron değiştiren sinir hastası etmişti beni :KK45:
Bizde çok iyi ya Trenitalia ve Italo dakik ve uygun fiyatlı biraz da önceden alırsan daha da indirimli aklında olsun :halay:

he bide bugün zaten gidemem DB le cünkiiii islerim bitince zaten 7 yi bulur aksam 4-5 Saat arasi sürüo trenle kina bitisine varirim hahahahaahahah

Ne dicem :D En son gir bir geline bakıp çıkacaktım de :D

Kuzum 3 saat bisiklet nediggg:eek: o kadar yuklenme belki de fazla spordan ödem tutuyosun:eek:

Ben de tam seni etiketleyip soracaktım
Dün onu konuştuyduk keptinnla
Fazla spor ödem yapar mı
Ayrıca bu nedir
Neden böyle + çıkar :D
Çünkülüm artık sen spor gurususun :D

***14. TAKIM 526. ETAP ***

poncikbirgelincik(58,6///%)
senad(60///%)
Buki_89(69,8/68,9/0,9/1,30%)

Vanillav(72/70.7/1.3/%1.81)justholdmetight nick değişikliği yaptı
Yuzlesmegunu(88,6///%)
Sekerpancarii(53.4///%)

14. Takım Ortalama:%
Cok iyi vermişsin canim supersin:KK19:

Gerçi o benim de dikkatimi çekti Almanyada tek disiplinli çalışmayan şey tren galiba son dk iptal olan, peron değiştiren sinir hastası etmişti beni :KK45:
Bizde çok iyi ya Trenitalia ve Italo dakik ve uygun fiyatlı biraz da önceden alırsan daha da indirimli aklında olsun :halay:
ay evet okul hayatim trenlerde gecti ve her hafta mutlaka gecikmeler komple iptal edilmeler vs vs cok oluo:) ama ulasim iyi yani istedigin heryere gidebiliosun hani tüm kis ben kayinvalidemlere gittim trenle ama otzaman bi hafta falan kalmali gidiodum bi günüm yolda geciodu:D
Ne dicem :KK70: En son gir bir geline bakıp çıkacaktım de :KK70:
hahaha evet en güzeli dimi

ay evet okul hayatim trenlerde gecti ve her hafta mutlaka gecikmeler komple iptal edilmeler vs vs cok oluo:) ama ulasim iyi yani istedigin heryere gidebiliosun hani tüm kis ben kayinvalidemlere gittim trenle ama otzaman bi hafta falan kalmali gidiodum bi günüm yolda geciodu:KK70:

hahaha evet en güzeli dimi

Ya her şeyin olur öyle bir kusuru napacaksın :halay:
Bizde de bürokrasi berbat işler zamanında yürümüyor ama trenler on numero işte en azından hep derim İtalyada en düzenli çalışan şey trenler diye:KK70:

Ne dicem :KK70: En son gir bir geline bakıp çıkacaktım de :KK70:

Ben de tam seni etiketleyip soracaktım
Dün onu konuştuyduk keptinnla
Fazla spor ödem yapar mı
Ayrıca bu nedir
Neden böyle + çıkar :KK70:
Çünkülüm artık sen spor gurususun :KK70:
Bu konuda bi araştırma yapmadim aslinda :D 1 bucuk saat yapiom ben sporu en fazlam bu olabiliyo:oha:o yuzden arastirmadim ama 3 saat fazla kız:skandal:

Evet ama o 88den 66ya yani 22 kilo vermiş daha nolsun :oha:
Bir de insanların belli kırılma noktaları var ya kiloda galiba
Bakalım bende nasıl olacak
Ben spora devam edeceğim zaten
Dersler akşama kadar sürmese çok daha iyi olacak ama :silah:
Yine de gelir yarım saat yapar üzerine duş ve çalışırım diyorum
Belki gün sayısını düşürürüm

Ay böyle bazen patavatsız olurum ben tam üstüne dokunurum :KK70: Pardon :KK70:
Daha birkaç ay var aslında bakarsın bu son birkaç ayda hepsini hallederler öyle planlamışlardır o_O
sporu azaltıcaksan yavas yavas azalt bence bi anda azaltırsan vücudun yag depolar fln riske atma :eek:
cünkü sen spor konusunda cok aktifsin hareketli yorucu sporlar yapıyosun ona alıştı artık vücudun :spor:
kız yok ne yapması yapmadılar yapmıcaklar :D :D hiç bi şekilde yardımları dokunmuyo biz herseyi kendimiz yapıyoruz daha gelip ne yapılcak neye ihtiyac var diye soran olmadı :kahve:
Biraz zor oldu yalan yoh ama basardım:KK70::KK70::KK70:
sportif insansın başarırsın sen ne demk zor :D:D:D

Back
X