Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sana ne diyeceğim protein diyeti yap didin ya
Şimdi o proteinleri kendim ayarlasam olur mu peki
Hani internette liste çok da kendim de ayarlayabilir miyim?

Et, süt, balık gibi şeylerle
ben ton balığına birde protein süte ağırlık vercem hatta tantunide yapsana hazır protein gidiyoruz

ay onun çıkması da pis pis yakar :KK70:
sormaa en son acılı çiğ köfte yediğimde yaşamıştm o duyguyu unutmustm :D:D:D
oha dedim önce bende nasıl oldu duayı okuyunca koptum :KK70: :KK70: hangi grupta benimde var grubum takıldığım
ilk gördüğümde bende öle dedimdi :D
bilmiyorum ki kuzum ama buara pek şeetmiyo 15 temmuz şehitleri için hatim toplanıyomşta katılmamak için bakmıyo :KK53::KK53:

evet gerçekten uzak kaldım hafta sonu görümce bendeydi ya yakalanmamak için girmedim nerdeyse o günler dağıttım kola da dondurmada pide de gitti eğer arada girip nbr falan deseydim bilem yemezdim :kızgın::kızgın::KK17:

Sen yi yi dondurmaları pideleri sonra neden kilo aldın :tokat:
Canım çekti yalnız :D

ben ton balığına birde protein süte ağırlık vercem hatta tantunide yapsana hazır protein gidiyoruz

Ben şimdi kendime bir liste yapmaya çalışıyorum bakalım
Full protein yapabilecek miyim yarın :KK57:

sormaa en son acılı çiğ köfte yediğimde yaşamıştm o duyguyu unutmustm :KK70::KK70::KK70:

ilk gördüğümde bende öle dedimdi :KK70:
bilmiyorum ki kuzum ama buara pek şeetmiyo 15 temmuz şehitleri için hatim toplanıyomşta katılmamak için bakmıyo :KK53::KK53:
benim grup değildir o biz şehitlere hatim fatiha gibi şeyler okumuyoruz farklı demekki .... anneye bak ama maşallah :D :D bizi geçti şu gençler
...
o duygu unutulur mu yaaww :D

Sen yi yi dondurmaları pideleri sonra neden kilo aldın :tokat:
Canım çekti yalnız :KK70:

Ben şimdi kendime bir liste yapmaya çalışıyorum bakalım
Full protein yapabilecek miyim yarın :KK57:
valla kv güzel yapar başka yerde olsa yüzüne bakmazdım .. yok şuan olsa yüzüne bakmam kiloları düşünürüm sende öyle kilolara odak kur :D
yap bakim bende sabah 1 yumurta zeytinyağlı öğlen/akşam 350 gramlık levrek fırında öğlen/akşam ara öğün ler de ne olcak birde ayran ve yoğurt tüketirim bunu aç gün yapalım alışverişi ona göre yapacam

valla kv güzel yapar başka yerde olsa yüzüne bakmazdım .. yok şuan olsa yüzüne bakmam kiloları düşünürüm sende öyle kilolara odak kur :KK70:
yap bakim bende sabah 1 yumurta zeytinyağlı öğlen/akşam 350 gramlık levrek fırında öğlen/akşam ara öğün ler de ne olcak birde ayran ve yoğurt tüketirim bunu aç gün yapalım alışverişi ona göre yapacam

Ay beraber mi yapacağız şimdi daha çok heyecan yaptım :rolleyes:
O zaman birbirimizin listelerine de yardımcı oluruz daha çok motive oluruz :KK60:
Aov 350 g levrek zaten 63 g protein falan yapıyor kız üzerine 7 g protein koydun mu o gün tamamsın :D

En çok protein olan besinleri şöyle buldum

Peynir, süt, yumurta, yoğurt, et, tavuk, balık, bal, baklagil, muz, patates ve kuruyemiş

Bence gayet sağlıklı hepsi:KK72:

Ayranı iyi hatırlattın onu unuttuydum

Ay beraber mi yapacağız şimdi daha çok heyecan yaptım :rolleyes:
O zaman birbirimizin listelerine de yardımcı oluruz daha çok motive oluruz :KK60:
Aov 350 g levrek zaten 63 g protein falan yapıyor kız üzerine 7 g protein koydun mu o gün tamamsın :KK70:

En çok protein olan besinleri şöyle buldum

Peynir, süt, yumurta, yoğurt, et, tavuk, balık, bal, baklagil, muz, patates ve kuruyemiş

Bence gayet sağlıklı hepsi:KK72:

Ayranı iyi hatırlattın onu unuttuydum
mantarda da protein var oranı bilmiyorum ama öğünlere eklemekte fayda var bence ... sebze olcak mı mesela akşam yada öğlen birde ekmek durumu nasıl olcak

mantarda da protein var oranı bilmiyorum ama öğünlere eklemekte fayda var bence ... sebze olcak mı mesela akşam yada öğlen birde ekmek durumu nasıl olcak

Ben ilk gün bir ekmeksiz deneyeceğim bakalım ertesi gün tartıya nasıl yansıyacak
Ekmeği kesmek iyi değil aslında ama full protein dedik ya bakalım merak ediyorum etkisi nasıl olacak
Evet mantarda da varmış şimdi not ettim :rolleyes:

SchonerDuft SchonerDuft SekerPancarii SekerPancarii

Nasıl olur sizce bu?

Sabah 8

1 patates (haşlanmış) - 186 43 g carb, 3 g protein

1 yumurta (haşlanmış) - 75 0.34 carb, 6.5 protein

Saat 11

1 bardak süt -122 - 9.5 carb, 6.5 protein

Saat 13

Orta porsiyon ton balığı - 206 - 0.13 carb, 36.5 protein

Saat 15

5 köfte - 335 - 10 carb, 26 protein

Saat 18

2 yumurta - 150 - 0.68 carb, 13 protein

1 bardak ayran - 57, 4.2 carb, 3 protein

Saat 21

1 su bardağı kefir - 104 - 7 carb, 5.4 protein

Toplam: 1235

Ben ilk gün bir ekmeksiz deneyeceğim bakalım ertesi gün tartıya nasıl yansıyacak
Ekmeği kesmek iyi değil aslında ama full protein dedik ya bakalım merak ediyorum etkisi nasıl olacak
Evet mantarda da varmış şimdi not ettim :rolleyes:
aklıma gelen tantuni 120 gram / 350 gram levrek / 1 ton balığı 80 gramlık / 120 gramlık köfte 4 / nohut yemeği / mantar /

SchonerDuft SchonerDuft SekerPancarii SekerPancarii

Nasıl olur sizce bu?

Sabah 8

1 patates (haşlanmış) - 186 43 g carb, 3 g protein

1 yumurta (haşlanmış) - 75 0.34 carb, 6.5 protein

Saat 11

1 bardak süt -122 - 9.5 carb, 6.5 protein

Saat 13

Orta porsiyon ton balığı - 206 - 0.13 carb, 36.5 protein

Saat 15

5 köfte - 335 - 10 carb, 26 protein

Saat 18

2 yumurta - 150 - 0.68 carb, 13 protein

1 bardak ayran - 57, 4.2 carb, 3 protein

Saat 21

1 su bardağı kefir - 104 - 7 carb, 5.4 protein

Toplam: 1235
patates te nişasta var 18deki yumurta beni bozardı :D :D ara öğünlere de mi protein ekledik bir ara öğüne badem ceviz eklenebilir aslında süt ile birlikte 6 badem yada 2 kabuklu ceviz

patates te nişasta var 18deki yumurta beni bozardı :KK70: :KK70: ara öğünlere de mi protein ekledik bir ara öğüne badem ceviz eklenebilir aslında süt ile birlikte 6 badem yada 2 kabuklu ceviz

Ben de 18deki yemekten sonra aç kalırım diye düşünüyorum o yüzden patatesi oraya koyabilirim :D

Arada yemekten bir şey olmaz kız hem proteini gördün mü içindeki çok hoş :halay:

http://diyetlerim.org/protein-diyeti-listesi/

SchonerDuft SchonerDuft

Burada da bir liste var bir bak bakalım nasıl güzel mi

Onu da yapabiliriz beğenirsen 7 günlükmüş

Bir de 2.5 litre su tavsiye ediyorlar çünkü fazla protein böbrekleri yorabilirmiş
su 3 lt diyelim sporda yapcaz ...
meyveli yoğurt hoşuma gitmedi listede birde tam buğday ekmek standardım menü yanlarına yağsız limonlu sirkeli salata ekleyelim kendi listemizi oluşturalım yemek çeşitlerini birbirimizden örnekleriz birde öğlen yoğurt salata ile doyar mıyız sence sabah 2 yumurta / 1 yumurta ve peynir yicez ara öğünlerde yapıyoruz zaten iş yerinde bana çok kolay olur ne dersin

Ben de 18deki yemekten sonra aç kalırım diye düşünüyorum o yüzden patatesi oraya koyabilirim :KK70:

Arada yemekten bir şey olmaz kız hem proteini gördün mü içindeki çok hoş :halay:
ben 19,30 da uerim akşam yemeğini en erken en geç 20 olur .. ne kadarmış ki bana çok fayadı olcak tedavi sürecine giriyorum ağustosta aksilik olmazsa tabi

Back
X