Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gece erkenden zıbarabilsem sıkıntı olmayacak da :ruh:

Dizi izlerim ben de artık ya da köfteyi akşama koyarım bilmiyorum :KK70:

Soda içiyorum ben acıkınca :ruh:
bugün bende sabahlarım eşim yok ya geç uyurum ev temşzlerim bol bol evim birden sessiz kaldı görümce yok sahracık yok eşim yok :KK61::KK61:
limonda sık içine sodanın çok güzel oluyor

bugün bende sabahlarım eşim yok ya geç uyurum ev temşzlerim bol bol evim birden sessiz kaldı görümce yok sahracık yok eşim yok :KK61::KK61:
limonda sık içine sodanın çok güzel oluyor

İçine bir tane de kiraz atıyorum
Martini havasıyla ahahahaha

Oy kıyamam gel burada konuşuruz beraber ben nerdeyse hep buradayım arkadaşlık ederim sana :KK19:

vala ağzımın suyu aktı :KK70: :KK70: hazırım bomba gibi dönüyorum cumaya :sampiyon::sampiyon:
özlediğim tek şey aslında köz patlıcan onu da haftaya cumartesi yaparım :KK70: :KK70: :KK70:

Ay umarım işe yarar karbonhidratımız az
Üzerine sporu ihmal etmezsek çok güzel olur
Ben de kaval kemiklerim düzelene kadar yürüyüş yapacağım 1 saat o kadar :KK55:
Haftaya şöyle 2 kilo verdik mi tamamdır :sus:

Tamam o zaman yiyebildiğin en erken saatte kurtarabildiğin kadar artık

İsveç diyetinden güzel oldu bence ama yine zor :KK70:
biraz zor olacak evet bence güzel menü oluştu 1 hafta sonra kan değerlerimi ölçtürcem demirim ne kadar yükseldi merak ediyorum bu kadar düzenli yiyip protein ağırlıklı gidiyorum hadi hayırlı uğurlu olsun :KK5:

biraz zor olacak evet bence güzel menü oluştu 1 hafta sonra kan değerlerimi ölçtürcem demirim ne kadar yükseldi merak ediyorum bu kadar düzenli yiyip protein ağırlıklı gidiyorum hadi hayırlı uğurlu olsun :KK5:

Umarım yükselir kuzum istersen ciğer de ekle az parça yersen çok kalorili olmaz güzel kan yaparmış

Ben şeker de yemiyorum hiç 7 gün oldu bugün çok aramadım ama çikolata yemiyorum 10 gündür sıyırabilirim :confused:

benimkide hep telde :işsiz::işsiz: her fotoğrafıma yorum yapıp paylaşıyo :işsiz:
canlarım benim.. bitanecik kızımve damadım:işsiz: bitanecik yiyenimle pazar kahvaltısı (bknz:yiyenim) :KK70::KK70::KK70::KK70:
ahahah benim anne profili ıns açmış face açmış kadın her anı değerlendiriyor bir whatsapp grupları var bu yetmez gibi :D :D ... gıcık oluyor ama dimi bu kadarda fazla anneee deyince de neeee var bunda der :D :D

Kız kızmıyon dimi güldüm deyi :KK53:

Aklıma dedeciiiim diyen kadın geliyor :KK70:
ahahha yok kız bende gülüyorum :D:D:D bende onu taklit ettimdii :D:D:D

ahahah benim anne profili ıns açmış face açmış kadın her anı değerlendiriyor bir whatsapp grupları var bu yetmez gibi :KK70: :KK70: ... gıcık oluyor ama dimi bu kadarda fazla anneee deyince de neeee var bunda der :KK70: :KK70:

yok seninki daha aşmış benimki daha gruplara falan giremedi milletin fotoğraflarına yorum yapıyo şuan daha o evrede :D:D:D:D

Back
X