Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim 2 değil 3 4 kilo vermem gerekir sanırım :KK70: reglimden şişim halen
beni rahatsız eden kimse kalamdı yeğen benle yapmaya çalışıyordu o yzden bırakıyordum sporu sakatlanmasın diye bugün dibine vurcam sporun :KK70: :KK70:

Ne yapacaksın bugün bakalım

Ben de 6.30-7 gibi yürüyüşe çıkacağım ama bacağı zorlamadan birkaç tur döner gelirim

Şimdilik bir şey demedi ama bakalım
Bazen diyor aa o güzel kız, o güzel çocuk falan
Diyorum sen nerden biliyorsun :KK70:
* sessizlik *
:KK70:

Bazen özlü sözler yolluyor :KK70:

Ben de sevmem ama dalak ve ciğer kan yapıyor imiş :KK53:
Kansızlık için tavsiye ettiler dedim ben kansız da mutluyum boşver :KK70:
Her şey daha tatlı geliyor şu an bana garip
bende uzaklaşmak istiyorum şekerden ciddi anlamda çünkü deli gibi yiyorum ... ev yapımı reçellere saldırıyorum ayva turunç incir vişne ne varsa artık

yok cuma mesajı olsa iyi Bu güzellik, bu zekâ, bu akıl, hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış. Neyse kendimden çok bahsettim eee senden naber?
şu tarz mesajlar :KK70::KK70::KK70::d
of seninki daha fenaymış :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ahahahahahahahah sesli gülüyorum kız bu ne :D

Bunu anneme babama attığımı düşünemiyorum kızım iyi misin derler herhalde :D

Belki sadece yakınlarına atacaktı ama seçememiştir bazılarını :27:

bende uzaklaşmak istiyorum şekerden ciddi anlamda çünkü deli gibi yiyorum ... ev yapımı reçellere saldırıyorum ayva turunç incir vişne ne varsa artık

Ay o turunç reçeline bayıldım
Antalyadan getirdiydi bir arkadaş oralı
Ben hiç yememiştim
Yarım kavanoz yemiştim :ruh:

Şekeri bırakınca inceliyormuşuz öyle diyorlar :işsiz:

yoo bende didimde dinlemiyo :KK53: bazı yorumlarına kızıyorm sevmedıgım ınsanlara yazınca mesaj atıyorum hemen kaldırıyo :halay::halay: instagramı da yeni actm ben ona cok anlamıyo hıkaye paylaşmıstım yorum yaptıgını sanaraktan bana mesaj atmıs ne güldüm :KK70::KK70::KK70:
:D :D benim annem benden iyi biliyor ınst mı ...

Toplu hayırlı cumalar mesajları mı :KK70:

Geçen telefonuma reset attım telefondaki numaralar silindi

Bir numaradan mesaj geldi "Aşkım seni çok seviyorum" diye

Kalbim küt etti diyorum kim

Annemmiş

Kardeşimle bana mesaj atma denemesi yapmış tövbeler olsun :KK70:

Heyecan yaptırdı ya :KK70:
böyle msj mı olur ya :D :D insan heyecan yapar kalbi durur :D :D

Heğ öyle desene ben de diyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi oldu :KK70:

Serbestse ben de bir şöbiyet alırım :KK70:

Geçen hafta neyi farklı yaptın peki mesela farkı düşün

Dönen pipetlerden de al üzerine yaprak at ay ne saçmalıyorum :KK70: :confused:
ay pipetlerde olur şemsiye yerine dur alayım resim de atayım :D :D profil resmi yaparım artık onu :D :D
şöbiyet ahahah hiçte sevmem :D

Ne yapacaksın bugün bakalım

Ben de 6.30-7 gibi yürüyüşe çıkacağım ama bacağı zorlamadan birkaç tur döner gelirim
annemle çarşıya çıkıcam 8 gibi eve giderim 1 kase yoğurt salatalık yerim spor yaparım üstüne 250 ml sütü içerim duş alırım burya gelirim .. ne kadar yürüyeceksin bugün km olarak

yok cuma mesajı olsa iyi Bu güzellik, bu zekâ, bu akıl, hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış. Neyse kendimden çok bahsettim eee senden naber?
şu tarz mesajlar :KK70::KK70::KK70::d
of seninki daha fenaymış :KK70::KK70::KK70::KK70:
ahhaha msjlara bakya çok :D :D aslında hiçbirşey bilmemelerinden daha iyi

Ahahahahahahahah sesli gülüyorum kız bu ne :KK70:

Bunu anneme babama attığımı düşünemiyorum kızım iyi misin derler herhalde :KK70:

Belki sadece yakınlarına atacaktı ama seçememiştir bazılarını :KK53:

Ay o turunç reçeline bayıldım
Antalyadan getirdiydi bir arkadaş oralı
Ben hiç yememiştim
Yarım kavanoz yemiştim :ruh:

Şekeri bırakınca inceliyormuşuz öyle diyorlar :işsiz:
bende nutella büyük kavanoz varya 1 günde dibini bulurum reçelin :D artık eve getirmiyorum anneme de tembih etmişim üstünü örtüyor kadın dayanamıyorum çünküm

böyle msj mı olur ya :KK70: :KK70: insan heyecan yapar kalbi durur :KK70: :KK70:

Panik yaptım zaten kimsiniz diye aradım hemen sonra dank etti numaranın annemin olduğu :D

ay pipetlerde olur şemsiye yerine dur alayım resim de atayım :KK70: :KK70: profil resmi yaparım artık onu :KK70: :KK70:
şöbiyet ahahah hiçte sevmem :KK70:

Hazırlıksız yakalandım yaz altına ama kurdele bağla :D

annemle çarşıya çıkıcam 8 gibi eve giderim 1 kase yoğurt salatalık yerim spor yaparım üstüne 250 ml sütü içerim duş alırım burya gelirim .. ne kadar yürüyeceksin bugün km olarak

Protein şoklaması resmen ben de barbunya yiyeceğim onda da çok varmış protein
:halay:
Toplamda 5-6 yapar bence en fazla
Çünkü çok ağır yapmak istemiyorum
Dün 3 saat bisiklet sürdüm +400 çıktı ya tripliyim :D
Bir cacığa yaramadı onca spor :lülülü:

bende nutella büyük kavanoz varya 1 günde dibini bulurum reçelin :KK70: artık eve getirmiyorum anneme de tembih etmişim üstünü örtüyor kadın dayanamıyorum çünküm

Ahahahahah

Annem de elmalı pay yapayım dedi geçen biraz esip gürlemiş olabilirim şimdi mis gibi kokar ya

Babam biraz isyan ediyormuş da bizde 2 aydır pilav pişmiyor herkes diyette tabi :D

Panik yaptım zaten kimsiniz diye aradım hemen sonra dank etti numaranın annemin olduğu :KK70:

Hazırlıksız yakalandım yaz altına ama kurdele bağla :KK70:

Protein şoklaması resmen ben de barbunya yiyeceğim onda da çok varmış protein
:halay:
Toplamda 5-6 yapar bence en fazla
Çünkü çok ağır yapmak istemiyorum
Dün 3 saat bisiklet sürdüm +400 çıktı ya tripliyim :KK70:
Bir cacığa yaramadı onca spor :lülülü:
evde yeşil fasulyem var onu da pişirip difrize atayım ziyan olmasın barbunya da alayım ayarın öğleneeklerim çokta severim zaten .. fazla spor önce şişiriyor sonra iniriyor :D :D

evde yeşil fasulyem var onu da pişirip difrize atayım ziyan olmasın barbunya da alayım ayarın öğleneeklerim çokta severim zaten .. fazla spor önce şişiriyor sonra iniriyor :KK70: :KK70:

Kız yarın yiyeceklerim 99 g protein yapıyor
70 g zaten yetiyor kas yapmak için
1 hafta sonra six packle çıkıyormuşuz :P :D

Ahahahahah

Annem de elmalı pay yapayım dedi geçen biraz esip gürlemiş olabilirim şimdi mis gibi kokar ya

Babam biraz isyan ediyormuş da bizde 2 aydır pilav pişmiyor herkes diyette tabi :KK70:
yazık adama ama bizde 1 gün pişmesin kardeşim tirip yapar anneme babamı saymıyorum bile :D :D
elmalı pay hiçte sevmem :D :D

yazık adama ama bizde 1 gün pişmesin kardeşim tirip yapar anneme babamı saymıyorum bile :KK70: :KK70:
elmalı pay hiçte sevmem :KK70: :KK70:

Pilav yapıp yesinler ya bana dokunmaz o çok açıkçası
Çok düşkünü değilim

Pay niye sevmiyon ya
Çok güzel kokuyor tarçınlı falan hafif ekşimsi :ruh:

Back
X