Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay dayanamiyorum ya bugun cok vuruyor agri kaval kemigime surekli tik tik atiyor :KK43:
Gozumden yas geliyor ya gidicem ozel mi olur neresi olur artik biri bir sey yapsin dayanamicam daha kosan ne olsun ben mis gibi Jillianima devam ederim yeter o bana mis gibi diz bacak rahatsizligi olanlar icin kolaylastiriyor her seyi :KK61:
kıyamam ama :110::110::110: keşke o kadar zorlmasaydn kuzum :dua:

Fena değil sanırım :deli: bakalım cuma belli olur ak koyun muyum kara koyun muyum:KK45:

Bakalım belki biz de taşınabilirmişiz annem istemiyor da babam işe yaklaşmak istiyor bende okula :KK45:
anladıgım kadarıyla ikiside ters istikamette :KK53::KK53:
bence babana yakın olsun senin okul bittikten sonra o tarafa gitmeye kalkmayn bide :D

Ay dayanamiyorum ya bugun cok vuruyor agri kaval kemigime surekli tik tik atiyor :KK43:
Gozumden yas geliyor ya gidicem ozel mi olur neresi olur artik biri bir sey yapsin dayanamicam daha kosan ne olsun ben mis gibi Jillianima devam ederim yeter o bana mis gibi diz bacak rahatsizligi olanlar icin kolaylastiriyor her seyi :KK61:
ya biraz spora da mı ara versen acaba sporda yoruyordur .... doktora gitmekte de en iyisini yparsın

kıyamam ama :110::110::110: keşke o kadar zorlmasaydn kuzum :dua:

Ay ağlıyorum zaten 1 haftadır tamam arada sızlıyordu ama bugün bir kalktım böyle vuruyor deli gibi ben buna dayanamıcam sabah cumaya kadar beklerim diyordum ama bekleyemicem :KK61:

ya biraz spora da mı ara versen acaba sporda yoruyordur .... doktora gitmekte de en iyisini yparsın

Babamı bekliyorum götürsün diye bir desin bakalım doktor neden oluyormuş da üzerine yüklenmeden yaparım Jillianda kolaylaştırma şansın var ya sonuçta zıplamama gerek yok yani:KK61:

Ay ağlıyorum zaten 1 haftadır tamam arada sızlıyordu ama bugün bir kalktım böyle vuruyor deli gibi ben buna dayanamıcam sabah cumaya kadar beklerim diyordum ama bekleyemicem :KK61:

Babamı bekliyorum götürsün diye bir desin bakalım doktor neden oluyormuş da üzerine yüklenmeden yaparım Jillianda kolaylaştırma şansın var ya sonuçta zıplamama gerek yok yani:KK61:
Doktoraa bi gitte hele bakalım ne dicek spora ara verirsin belki biraz

neyin var canim gecmisi okuyamadim

kız halen spor diyorsun:KK4::KK4:...
bize de haber ver sonucu

ben geldim bugün çok acıktım 1 bardak ayran ile yarım salatalık yedim 1 gibi de 6 badem hüplettim şimdi bir sütlü cafe içecem liht süt ile umarım eve kadar idare eder beni

Back
X