Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kapali olur mu gocam kapi pencere koymamiş açmış her yani:KK70: bi dün babannesigilde yatti eşim yoksa evdeydi gunduzleri biraz da dağıtmış etrafi:KK51: perşembeden beri evde degilim gitmeden 2 gün once temizlediydim heryeri 1 hafta olmus giz :işsiz:tekrar temizliyom bek sicak yaa zor oluyo sicakda:ruh:kanepelerim bek ağır ve hali kanepenin altinda kaliyi:ruh: baya spor yapiyom sayilir her temizlikde:KK70:
temizlikte coke tkili benc e günde 2 kere temizlik yapmsalısın :D:D:D

Bence olursun 69.8 falan bekliyom senden :halay: tabi kuzum sebzeyi de eksik etme dengele bence sebze yemegi yeyip yanına protein ekleyebilirsin aslinda protein olsun istersen yada yogurt ye kesin
valla diger menülerine bakmadim ama dünkü menun cok guzeldi canim sok diyet gibi degildi gayet dengeliydi:kk77:bende tavuk yicem bamya da yapcaktim ama gözüm kesmedi belki yaparim esim oglen gitti gece 12 de gelcek isten aksam yemeklerde evde degil iki gün sonra yillik izne ayrilcak:deli: 1 hafta evde :KK53:
ya inşallah arada sebze de ekleyim o zaman ... kalori 1000 in altında kalıyor birde bin üstü yedim mi kilo veremiorum ben bugün azcık sporda yapayım sıkılaşayım göğüslerim dolgunlaşmış gibi geldi bana çok mutlu oldum .... bamya yı nasıl yapıyon ben bu sene 2 defa yaptım doğaçlama gittim iksi güzel oldu düdüklüye atıyorum 15 dk pişiyor ..
ne güzel işte ben eşimle evde olmayı çok seviyorum filme vuruyoruz kendmizi yada diziye yanında cips mısır çikolata :D

Bebegim pincikim:KK64: temizlik yapiyom buharlaşarak:KK70::KK70:
ay dünde ben yaptımmm nişan temizliği buharlaştım :KK53::KK53:
:KK70: :KK70: bir süre izin istemezsin sende döndükten sonra telafisi olur ..
evet 20 gün çok fzla ama zaten iş yoğunluğun pek yok ordan yırtıyon tatlım sorun etmez bence

inşallah kyuzum bakalım isten cıkarmaz inşallah :işsiz:
iş yoğunluğum yok ama ne biliyim 20 günde az değil :ruh:

SchonerDuft SchonerDuft
kaptinn kaptinn
Buki_89 Buki_89

Anca geldim kızlar ortopedideki doktorlara sabır diliyorum böyle bir yoğunluk olamaz resmen 180. sıradaydım
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş :olamaz:
4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedim o_O
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
Doğru düzgün bir şey yiyemedim canım da istemiyor zaten ama zorlayıp yiyeceğim olmadı yoğurt, ayran bir şey idare ederim ilaç içmem lazım

Son düzenleme:
SchonerDuft SchonerDuft
kaptinn kaptinn
Buki_89 Buki_89

Anca geldim kızlar ortopedideki doktorlara sabır diliyorum böyle bir yoğunluk olamaz resmen 180. sıradaydım
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş :olamaz:
4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
Doğru düzgün bir şey yiyemedim canım da istemiyor zaten ama zorlayıp yiyeceğim olmadı yoğurt, ayran bir şey idare ederim ilaç içmem lazım
Çok geçmiş olsun kuzum sen spordan önce ısınma hareketi yapmıyo muydun

SchonerDuft SchonerDuft
kaptinn kaptinn
Buki_89 Buki_89

Benim anlamadığım neden şimdiden film çekmiyor birşey varsa 15 gün daha mı çekeceksin..evet birşeyler yemelisin zorla kendini biraz

Çok geçmiş olsun kuzum sen spordan önce ısınma hareketi yapmıyo muydun

Sağol kuzum, valla koşmadan önce yapmadım işte hangi akla hizmetse :olamaz:

Benim anlamadığım neden şimdiden film çekmiyor birşey varsa 15 gün daha mı çekeceksin..evet birşeyler yemelisin zorla kendini biraz

Valla bilmiyorum ki:110: Kendi kendini onarır diye düşündü herhalde bakalım 15 güne geçerse sıkıntı yok:ruh:

ya inşallah arada sebze de ekleyim o zaman ... kalori 1000 in altında kalıyor birde bin üstü yedim mi kilo veremiorum ben bugün azcık sporda yapayım sıkılaşayım göğüslerim dolgunlaşmış gibi geldi bana çok mutlu oldum .... bamya yı nasıl yapıyon ben bu sene 2 defa yaptım doğaçlama gittim iksi güzel oldu düdüklüye atıyorum 15 dk pişiyor ..
ne güzel işte ben eşimle evde olmayı çok seviyorum filme vuruyoruz kendmizi yada diziye yanında cips mısır çikolata :KK70:
1000 in altina düşme kuzum 1200 al emin ol vereceksin o kaloriyle de :dua: spor da yapiyon 1000 bile az:eek: ben tencerede yapıyorum bamya cok severimm:kk77: soğani hafif kavurup bamyayi atıyorum ustune domates biber doğruyorum tencerenin agzini kapatip onun kavrulmasini bekliyrm sonra hafif su saliyo ya onu cekince salçasini koyup karıştırıp kavuruyorum sonra suyunu ekliyorum limon sıkıyorum bolcaaa hafif sulu seviyorum ben ondan cok koymuyom suyunu:kk77:

Back
X