Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft SchonerDuft
@keptinn
@Buki_89

Anca geldim kızlar ortopedideki doktorlara sabır diliyorum böyle bir yoğunluk olamaz resmen 180. sıradaydım
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş :olamaz:
4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedim o_O
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
Doğru düzgün bir şey yiyemedim canım da istemiyor zaten ama zorlayıp yiyeceğim olmadı yoğurt, ayran bir şey idare ederim ilaç içmem lazım
Ayy kuzum yaa gecmisss olsun:KK43::dua:. Sakatladin kendini yani sonunda:tokat: zorlama diyom ya:KK67:
İnşallah cabuk gecer canim sen simdi dinlemeye al kendini cabuk toparlasin ki cabuk basla spora:dua: keske hemen röntgen cekseydi :110:

Sağol kuzum, valla koşmadan önce yapmadım işte hangi akla hizmetse :olamaz:

Valla bilmiyorum ki:110: Kendi kendini onarır diye düşündü herhalde bakalım 15 güne geçerse sıkıntı yok:ruh:
Ayy keske deseydin bize yazsaydin isinmadan yapıyorum kosu diye :olamaz:bende ayni hatayi ip atlamada yapmistim :olamaz: hergun baya ip atliyodum hızlı hızlı ama hic ısınıyodum sonra cok agridi alt bacaklarim ve bileklerim bi baktim sismis tüm:oha: ben doktora gitmemistim :KK53: inmesini bekledimdi:KK53:
İnşallah 15 gune kalmaz bile hemen iyilesir seni anlayabiliyorum insan spor yapamicam diye stres yapiyo:110:

Sağol kuzum, valla koşmadan önce yapmadım işte hangi akla hizmetse :olamaz:

Valla bilmiyorum ki:110: Kendi kendini onarır diye düşündü herhalde bakalım 15 güne geçerse sıkıntı yok:ruh:
Belkide öyle düşündü yorma kendini 15 gün kaloriden düşür gerekirse spor da yapma ki ilaçların faydasını gör

1000 in altina düşme kuzum 1200 al emin ol vereceksin o kaloriyle de :dua: spor da yapiyon 1000 bile az:eek: ben tencerede yapıyorum bamya cok severimm:kk77: soğani hafif kavurup bamyayi atıyorum ustune domates biber doğruyorum tencerenin agzini kapatip onun kavrulmasini bekliyrm sonra hafif su saliyo ya onu cekince salçasini koyup karıştırıp kavuruyorum sonra suyunu ekliyorum limon sıkıyorum bolcaaa hafif sulu seviyorum ben ondan cok koymuyom suyunu:kk77:
1000 in üstünde yersem az az veriyorum hemen 6lara düşeyimde tedavime başlıcam ağustosta ne verirsem kâr diyorum
Farklı yapıyorsun sen bende az sulu seviyorum

Menüm
Sabah: 1 dilim ekmek, biraz yumurta, biraz menemen, az az peynir zeytin, salatalik maydanoz , sekersiz çay
Ara: 2 top meyveli dondurma:KK53: eve geçerken o kadar sıcaktı ki kizima aliyodu eşim bende yidim ama büyüktü baya 4 top vardi ben 2 topunu yedim yarisini esime verdimHoppa
Ara: 5 tane küçük bahce kayisisi :kk77: 1 salatalik
Akşam: 2 tane haşlanmış but az bisey patatesinden, yogurtlu dereotlu ciğ kabak, salata
Kahve icerim aksam nescafem bitmis az sütlü turk kahvesi icerim bi kupa:kahve:

En guzeli :kahve::halay:

Tamam kuzum o zaman 1000 in altına düşme bari 1000 al hep:KK19: sen nasil yapiyon bambayi:kk77:
Az yağla soğanı ve sarımsağı kavuruyorum pembeleşince biber salça ekliyorum kavrulunca difrizde donmuş nohutum olur onu eklerim soğukluğu gitsin diye sonra bamya eklerim üstüne biraz domates hafif karıştırıp 1 2 bardak su ekler kapatırım... 15 17 dk pişiyor açınca üstüne sarımsak ezip kuru nane eklerim bazende limon sıkarım

Menüm
Sabah: 1 dilim ekmek, biraz yumurta, biraz menemen, az az peynir zeytin, salatalik maydanoz , sekersiz çay
Ara: 2 top meyveli dondurma:KK53: eve geçerken o kadar sıcaktı ki kizima aliyodu eşim bende yidim ama büyüktü baya 4 top vardi ben 2 topunu yedim yarisini esime verdimHoppa
Ara: 5 tane küçük bahce kayisisi :kk77: 1 salatalik
Akşam: 2 tane haşlanmış but az bisey patatesinden, yogurtlu dereotlu ciğ kabak, salata
Kahve icerim aksam nescafem bitmis az sütlü turk kahvesi icerim bi kupa:kahve:
Dondurma ödülün olsun benim de canım istiyor seker diyetinin 3.cu günündeyim bozmak istemiyorum...afiyet olsun

Ayy kuzum yaa gecmisss olsun:KK43::dua:. Sakatladin kendini yani sonunda:tokat: zorlama diyom ya:KK67:
İnşallah cabuk gecer canim sen simdi dinlemeye al kendini cabuk toparlasin ki cabuk basla spora:dua: keske hemen röntgen cekseydi :110:

Sağol bebişim :KK200: Demek ki sakatlamadan sporcu olunmuyor :KK45:

Ayy keske deseydin bize yazsaydin isinmadan yapıyorum kosu diye :olamaz:bende ayni hatayi ip atlamada yapmistim :olamaz: hergun baya ip atliyodum hızlı hızlı ama hic ısınıyodum sonra cok agridi alt bacaklarim ve bileklerim bi baktim sismis tüm:oha: ben doktora gitmemistim :KK53: inmesini bekledimdi:KK53:
İnşallah 15 gune kalmaz bile hemen iyilesir seni anlayabiliyorum insan spor yapamicam diye stres yapiyo:110:

Heğ işte sanki yılların koşucusuyum da depara kalkıyorum bir de sen kim öyle koşmak kim işte ben de 1 hafta bekledim de bugün artık çok acıdı ya :KK17:
Aynen çok korkuyorum kilo alıcam diye bu arada ya da kilo veremicem diye
Ne tavsiye edersin
Ben zorlamadan üst kısım çalıştırayım diyorum zaten problem göbekte benim en çok bacaklar sonra da incelir o_O

Belkide öyle düşündü yorma kendini 15 gün kaloriden düşür gerekirse spor da yapma ki ilaçların faydasını gör

Zaten bir şey yiyememekten zayıflıcam yine :D

Az yağla soğanı ve sarımsağı kavuruyorum pembeleşince biber salça ekliyorum kavrulunca difrizde donmuş nohutum olur onu eklerim soğukluğu gitsin diye sonra bamya eklerim üstüne biraz domates hafif karıştırıp 1 2 bardak su ekler kapatırım... 15 17 dk pişiyor açınca üstüne sarımsak ezip kuru nane eklerim bazende limon sıkarım
Ayy seninki degisikmis:halay:

Heğ işte sanki yılların koşucusuyum da depara kalkıyorum bir de sen kim öyle koşmak kim işte ben de 1 hafta bekledim de bugün artık çok acıdı ya :KK17:
Ne tavsiye edersin
Ben zorlamadan üst kısım çalıştırayım diyorum zaten problem göbekte benim en çok bacaklar sonra da incelir o_O

Zaten bir şey yiyememekten zayıflıcam yine :KK70:
Abs yaparsın kuzum yormadan kendini ..
Verirsin kuzum tabi ki yemek te yersin bur gün kalorini düşük tutarsın 500 gramdan fazla gider

Dondurma ödülün olsun benim de canım istiyor seker diyetinin 3.cu günündeyim bozmak istemiyorum...afiyet olsun
Seker diyeti mi yapiyosun kiz ayy ben dondurmaya dayanamıyorum sicakda dışarı çıkınca ogle yemegi yerine 2 3 top dondurma yiyom arada:KK53:

Ne tavsiye edersin

Zaten bir şey yiyememekten zayıflıcam yine :KK70:
Aynen bebegim üst beden çalış sen bu arada bende oyle yapiyodum sakatlanan bölgeyi spora dahil etmeden devam edersin :KK19: zaten iyilesicek sonra bacaklari da dahil edersin nolcak:spor: yok kiz kilo neden alasin az yiyon sonucta vermeye devam edersin :KK19:

Sabah 9

100 g hindi füme salam - 87 kcal - 0,4 carb - 1,7 yağ - 17,3 protein
1 yumurta (haşlanmış) - 75 0.34 carb, 6.5 protein
1 bardak ayran - 41 kcal - 2,1 g yağ, 2,3 g protein

Saat 13

1 kutu ton balığı - 218 kcal - 11,6 g yağ - 0 karbonhidrat - 24,8 protein

Saat 16

İçim fit süt yarım - 125 kcal - 1,5 g yağ - 13,5 g karbonhidrat - 15 g protein

Saat 17.00

İçim fit süt yarım - 125 kcal - 1,5 g yağ - 13,5 g karbonhidrat - 15 g protein

Saat 18.30

6 küçük köfte - 309 kcal - 20,28 g yağ - 16.2 g protein
1 kase yoğurt - 149 kcal - 7,9 g yağ - 8,5 protein
2 kayısı - 32 kcal - 0 yağ -8,4 carb - 0,4 protein

Saat 21

???

Toplam kalori: 1161
Toplam protein: 106
Toplam yağ: 50, 58
Toplam karbonhidrat: 63,14 (karbonhidratı sallapati yaptım biraz çok emin değilim ama bu civarlarda)

Akşama karar veremedim bilmiyorum ne yiyeceğimi açıkçası veya içeceğimi
Belki bir bardak ayran veya bir activia olabilir

Back
X