Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben spor dönemi de 1200 alıyorum ki kız :halay:
Hep 1200-1100 falan öyle gidiyor benim
Baklava bulursam yerim yok öyle şeyler evde
Diyet var kardeşim burada :KK70:

Kardeşim de sen gibi ya yatmadan kahve içiyor deli midir nedir :KK70:
Ben 6dan sonra içmiyorum genelde yoksa gece ayakları dikip oturuyorum :KK70:

Yarını 800 deneyeyim bakalım o proteinde zor görünüyor biraz ama :bicak:
O zman 1000 kalori al kuzum cok azaltma:tokat:
Benimde bi kardesim oyle hepimiz kahve iciyoz o da bazen dayanamayip iciyo sonra zabaaca uyyamiyo:KK70:

Sende ne yap biliyon mu ne zaman gideceksin son model makyaj yap git kapak olsun ona ... istediğin birşey varsada aldır uyuz oldum
Çok sinir oldum :ruh:
KV nisanLima demiş ki keptinn makyaj yapmiyo zaten mkyaj seti alma epilasyon aletin de gerek yok demiş :skandal:
Delirmemek elde değil sanki bişeye faydalari var gibi bide bizim işimize karisiyolar:KK34:

Çok sinir oldum :ruh:
KV nisanLima demiş ki keptinn makyaj yapmiyo zaten mkyaj seti alma epilasyon aletin de gerek yok demiş :skandal:
Delirmemek elde değil sanki bişeye faydalari var gibi bide bizim işimize karisiyolar:KK34:
Ayy yeminle bende sinir oldum okuyunca ne demek ya:KK34: ne alacagina da mi kvde karisacak neden sana soyluyo ki nisanlin bunu keptin istiyo alicaz deseydi sanki kendileri aliyo Allahim ya:tokat:

Ben spor dönemi de 1200 alıyorum ki kız :halay:
Hep 1200-1100 falan öyle gidiyor benim
Baklava bulursam yerim yok öyle şeyler evde
Diyet var kardeşim burada :KK70:

Kardeşim de sen gibi ya yatmadan kahve içiyor deli midir nedir :KK70:
Ben 6dan sonra içmiyorum genelde yoksa gece ayakları dikip oturuyorum :KK70:

Yarını 800 deneyeyim bakalım o proteinde zor görünüyor biraz ama :bicak:
Protein 70 olsa da olur kuzum

Sende ne yap biliyon mu ne zaman gideceksin son model makyaj yap git kapak olsun ona ... istediğin birşey varsada aldır uyuz oldum
Kesinlikle katılıyorum bide bazi seyler nisanlilikda alindi alindi sonradan kocalar gozunu belertiyo makyaj malzemesi denilince:mapus:

Cidden sevmiyorum makyaj ama o niye karışıyor buna adet bu alincak bana almam gerekenleri soylemesini biliyo ama kendi alicaklarini gerek yok diyo delircem az kaldı yeminle. ..

Ayy yeminle bende sinir oldum okuyunca ne demek ya:KK34: ne alacagina da mi kvde karisacak neden sana soyluyo ki nisanlin bunu keptin istiyo alicaz deseydi sanki kendileri aliyo Allahim ya:tokat:
O demiş zaten siz karismayin ben alcam demiş ama hala bi saçma sapan konuşmalar çok sinir oluyorum ya huzur vermiyolar ev bakmamiza bile laf soylemisler sokak ta kalcaz sanki tabi ev bakcaz

Ama 1200de de kilo almam dimi :KK70:
Sonuçta yamuk yamalak da olsa azcık spor yapıyom :KK70:

Biz 21. günün sonunda SchonerDuft SchonerDuft ile avuç avuç toz şeker yiyormuşuz :KK70:
Almazsin ama kilo vermen yavaslar bence hareket azaldi sonucta:sus: ama ben hep 1200 le kilo verdimdi:KK53:
Ahahahhahaha bu iyiydii:KK70: ben kucukken komsudan bi kase seker aldiydik sonra bi kac gun sonra kasesine seker koydu annem hadi gotur kizim dedi bende yalaya yalaya goturuyodum sekeri komsu gördü cok utandiydim ahahahah:KK70:ta o zamanlar pis bogazmisim:D

Protein 70 olsa da olur kuzum

Tamam zaten çok yiyemem öyle yapayım sağ ol kuzuş

O demiş zaten siz karismayin ben alcam demiş ama hala bi saçma sapan konuşmalar çok sinir oluyorum ya huzur vermiyolar ev bakmamiza bile laf soylemisler sokak ta kalcaz sanki tabi ev bakcaz

Eve karışanı da ilk defa görüyorum ne demiş ki :olamaz:

Almazsin ama kilo vermen yavaslar bence hareket azaldi sonucta:sus: ama ben hep 1200 le kilo verdimdi:KK53:
Ahahahhahaha bu iyiydii:KK70: ben kucukken komsudan bi kase seker aldiydik sonra bi kac gun sonra kasesine seker koydu annem hadi gotur kizim dedi bende yalaya yalaya goturuyodum sekeri komsu gördü cok utandiydim ahahahah:KK70:ta o zamanlar pis bogazmisim:KK70:

Ahahahaha ya ben bi ara 8 yaşındayken öyle bir dönem geçirmiştim
Çay tabağına şeker döküp yalıyordum :D :D
Ne yiyordum be o sene
Hep pis boğazdım ya ben
Ne güzel bazı kızlar vardı dolaplarında tatlı vs olurdu yemezlerdi
Ben hemen annem yaptığı gibi... :D

Ne herseye karisiyo onlar ya valla sinirlendim oturduğum yerde:KK34: hem hic biseye faydalari olmaz hem herseye karışırlar hadi sinir olma:KK34:
Sen isticeklerini listele simdiden:KK53:kvdene gosterirsin
Ojelerinden tut manikur setine kadar far paleti firca seti makyaj sungeri bi kac cesit ruj eyeliner maskara allik highlighter bronzer hepsinden birer tane al oyle buyuk tek parca makyaj setlerinden aldirma kullanilmiyo onlar sen kendine makyaj cantasi olustur:63:belki ilerde kullanacan:63:

Tamam zaten çok yiyemem öyle yapayım sağ ol kuzuş

Eve karışanı da ilk defa görüyorum ne demiş ki :olamaz:

Ahahahaha ya ben bi ara 8 yaşındayken öyle bir dönem geçirmiştim
Çay tabağına şeker döküp yalıyordum :KK70: :KK70:
Ne yiyordum be o sene
Hep pis boğazdım ya ben
Ne güzel bazı kızlar vardı dolaplarında tatlı vs olurdu yemezlerdi
Ben hemen annem yaptığı gibi... :KK70:
Pahalı ev bakiyomuşuz biz onların oturdugu evden 200 tl fazla tuttugumuz ev ve bizim gelirimiz onların 2 katı olcak :bicak:

Back
X