Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederim kuzuş umarım ben de mezun olacağım yaz sonuna da yeni okuluma çıtır başlayabileceğim:dua:

Bugün çok muzur neşelisin ya kilo vermek yaradı sana tartıda 6 rakamını görünce uçacaksın kesin :KK37:

Hurma ben de yemedim bayadır zaten 700 kalori aşağıdayım bugün biraz tıkınayım :KK70:
Ama onu da normal yemiyorum ki ben yesem bir oturuşta 10 tane yerim çok siviyorum :KK22:
İnşallah bebegim hepimiz kuru kizlar topigi acariz sonrağ:dua:

Teşekkür ederim kuzuş umarım ben de mezun olacağım yaz sonuna da yeni okuluma çıtır başlayabileceğim:dua:

Bugün çok muzur neşelisin ya kilo vermek yaradı sana tartıda 6 rakamını görünce uçacaksın kesin :KK37:

Hurma ben de yemedim bayadır zaten 700 kalori aşağıdayım bugün biraz tıkınayım :KK70:
Ama onu da normal yemiyorum ki ben yesem bir oturuşta 10 tane yerim çok siviyorum :KK22:
evet kilo vermek şekersiz yaşamak pozitif etkiledi açım ama çok enerjikim :D
bende yedim mi o kadar yiyorum bugün 1 tane yerim artık :D

Ama ben esmer değilim sen beni görmedin hiç zaar soluk rengim benim :KK1:
Gider mi ki beyaz tene de
Allığı falan hep bebek pembe sürüyorum çok abes duruyor yoksa
Bana da gitmedi zaten sarı ya belli yani uydurmasyon olduğu ama siyah çok güzel gitmişti zaten koyu makyaj falan sevdiğim için biraz da klasik giyinmeyi severdim üstüme oluyorken şık duruyordu böyle hafif vamp :KK45:
Ama en güzeli kendi rengi tabi en azından uğraşmıyorum :deli:
Açik renk alcaksin o zaman sen beyazimsi bi highlighter secersen cok guzel olur ben biraz sarimsi seviyorum ama ablam flormarin boyle su yesili mi desem açık mavi mi desem :Ddış kabı o renk bi highlighterini almis rengi beyaz ama cok az mor yesil yansimasi var harikaydı valla:confused: the balmim mary lou aydinlaticisi bek guzel:KK70: ama pahali alamiyom ben anca ışıltılı farlar aliyom minik onlardan suruyom:KK51: ayy bende kendi rengime döndüğümden beri cok rahatim valla zaten en guzel kendi rengim oluyo bana:KK45:

merak ettim gidip denetirim merakım gider beğenirsem de alırım
ya umarım 69 u görürüm sen öyle deyince şevk geliyor :KK70:
He dene ama en guzel fan fırçayla uygulaniyo:süslü:
Ay benim 2 gundur kilom ayni inmedi dunle ayni ciktim bugun halbuki dün cok hareket etmistim:işsiz: bugunde sabah cok yidim acik:kızgın: al iste ben en fazla 3 gün dayanıyon diyete:tokat: neyse aksam cok az yicem :sus: spor da yapiyom aha:sus: sen sakin bozma insanin acayip morali bozuluyo sonra:silah: cumaya daha var iner kilon seninnnnn:halay:

evet kilo vermek şekersiz yaşamak pozitif etkiledi açım ama çok enerjikim :KK70:
bende yedim mi o kadar yiyorum bugün 1 tane yerim artık :KK70:

Şekersiz yaşamak bir insanı nasıl pozitif etkiler bilmiyorum ama kilo verme kısmına katılıyorum oh neşeli ol hep böyle çok eğlenceli hayat :halay:
Tedavine son 6 kilo :dua:
Ayrıca senin sarı olduğunu bilmiyordum :KK53:

Açik renk alcaksin o zaman sen beyazimsi bi highlighter secersen cok guzel olur ben biraz sarimsi seviyorum ama ablam flormarin boyle su yesili mi desem açık mavi mi desem :KK70:dış kabı o renk bi highlighterini almis rengi beyaz ama cok az mor yesil yansimasi var harikaydı valla:confused: the balmim mary lou aydinlaticisi bek guzel:KK70: ama pahali alamiyom ben anca ışıltılı farlar aliyom minik onlardan suruyom:KK51: ayy bende kendi rengime döndüğümden beri cok rahatim valla zaten en guzel kendi rengim oluyo bana:KK45:

Şampanya rengi de çok hoş ama :KK37:
Balmlar da çok pahalı haklısın benim annemin arkadaşı var toptan ucuz getiriyor diye avon alıyorum :D
Kahverengi bir de akmaz sarı gibi de solmaz çok rahat bir renktir
Hem çikolata kahvesini çok beğeniyorum ben çok sıcak bir renk benim saça koyu geliyor diplerden çıkarsa çirkin olurum ama çok seviyorum :KK58:
En kuru ben olacam ama yohsa almam sizi:KK70::KK70:

Zaten seni geçmemiz bence şu aşamada pek mümkün değil ama bakarsın seneye yaza zayıf dönerim :D
Veya da kilo almış dönmem daha mümkün bence :D

He dene ama en guzel fan fırçayla uygulaniyo:süslü:
Ay benim 2 gundur kilom ayni inmedi dunle ayni ciktim bugun halbuki dün cok hareket etmistim:işsiz: bugunde sabah cok yidim acik:kızgın: al iste ben en fazla 3 gün dayanıyon diyete:tokat: neyse aksam cok az yicem :sus: spor da yapiyom aha:sus: sen sakin bozma insanin acayip morali bozuluyo sonra:silah: cumaya daha var iner kilon seninnnnn:halay:
sana güveniyorun diyorsan 69 u görecen o kilo görünecek o kadar :rapci:
spor ile tamamlarsın sen bir şekilde -yi görürsün gibime gelior

Şekersiz yaşamak bir insanı nasıl pozitif etkiler bilmiyorum ama kilo verme kısmına katılıyorum oh neşeli ol hep böyle çok eğlenceli hayat :halay:
Tedavine son 6 kilo :dua:
Ayrıca senin sarı olduğunu bilmiyordum :KK53:

Şampanya rengi de çok hoş ama :KK37:
Balmlar da çok pahalı haklısın benim annemin arkadaşı var toptan ucuz getiriyor diye avon alıyorum :KK70:
Kahverengi bir de akmaz sarı gibi de solmaz çok rahat bir renktir
Hem çikolata kahvesini çok beğeniyorum ben çok sıcak bir renk benim saça koyu geliyor diplerden çıkarsa çirkin olurum ama çok seviyorum :KK58:

Zaten seni geçmemiz bence şu aşamada pek mümkün değil ama bakarsın seneye yaza zayıf dönerim :KK70:
Veya da kilo almış dönmem daha mümkün bence :KK70:
Hee en guzeli şampanya rengi oluyo o hafif sarımsı oluyo ya bence her tene yakışır cok koyu degil benimde tenim bugday mi desem oyle ama kas goz kara:KK53: ben kendi sac rengime boyattim hic boya derdim yok suan baya rahatim:KK53: ama yaz geldi ya açık renk istiyom sacimda ablama iki saga iki sola karamel boncuk sac taktırdim o yetti bana:KK70:

sana güveniyorun diyorsan 69 u görecen o kilo görünecek o kadar :rapci:
spor ile tamamlarsın sen bir şekilde -yi görürsün gibime gelior
Bana sanki 69.8 olacakmissin gibi geliyo cumaya:rolleyes: zaten 69 u görünce omu kaybetmemek icin daha da motive olursun:KK73::KK74:
50 dk oldu bile sporum hala devamm:KK73: aksama yogurt yicem sadece cunku acikmadim daha :KK35:

merhaba kızlaarr..
uzun zamandır devam ettirdiğim kaptanlık görevimden istemeyerek ayrılma karar aldımHoppa
burda hep beraber kilo verdik dertlerimizi sevinclerimizi paylaştık yeri geldi birbirimizle yarıştık ama hepimizin amacı aynıydı ve hedefe hep beraber yürüdük(yürüyoruz)

hepiniz biliyosunuz ki sorunlarım var telaşem var ve bu moral bozukluğuyla yeterince zaman ayıramıyorum size :cry:
ay ne zormuş böyle veda eder gibi:KK61:
aslında kaptanlığı bırakmayı hiç istemezdim :110:ama diğer türlü takıma zararım olmasından korkuyorum o yüzden kaptanlıktan ayırılıyorum:KK52:
ve yerime eylül ayına kadar(yurt dışına çıkana kadar) Velvette Velvette kapntanlık yapıcak

bende tabikide sürkli buralardayım yine aynı şekilde devam edicem :KK36:
motive edici yazılar menü yorumları tohatlar vs aynı şekilde devam :mapus:

poncikbirgelincik poncikbirgelincik
senad senad
@Buki_89
Velvette Velvette
@Yuzlesmegunu
@ParteMoralll
SchonerDuft SchonerDuft
SekerPancarii SekerPancarii
@zuzuzuzu1234
@sarraf
@selcanmehmetcan
Çok iyi bir kaptandın keptİnn hep çok anlayışlı ve destekleyici oldun bize karşı en azından gitmiyorsun takımdasın :KK200:

Back
X