Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şekersiz yaşamak bir insanı nasıl pozitif etkiler bilmiyorum ama kilo verme kısmına katılıyorum oh neşeli ol hep böyle çok eğlenceli hayat :halay:
Tedavine son 6 kilo :dua:
Ayrıca senin sarı olduğunu bilmiyordum :KK53:

Şampanya rengi de çok hoş ama :KK37:
Balmlar da çok pahalı haklısın benim annemin arkadaşı var toptan ucuz getiriyor diye avon alıyorum :KK70:
Kahverengi bir de akmaz sarı gibi de solmaz çok rahat bir renktir
Hem çikolata kahvesini çok beğeniyorum ben çok sıcak bir renk benim saça koyu geliyor diplerden çıkarsa çirkin olurum ama çok seviyorum :KK58:

Zaten seni geçmemiz bence şu aşamada pek mümkün değil ama bakarsın seneye yaza zayıf dönerim :KK70:
Veya da kilo almış dönmem daha mümkün bence :KK70:
sarı ve kıvırcıkım ben :dondurma::dondurma: canım dondurma çekti ifadelere bakarken acil meyve yemem lazım benim :D :D
dün akşamda böyleydim evde büroda sert takılıyorum bugün gerçi kaçırdılar bu yönümü :D :D
o yönden daha mutluyum umarım 65 ten de aşağı düşerimde rahat bir oh ile tedavime başlarım :eğlence:

Bana sanki 69.8 olacakmissin gibi geliyo cumaya:rolleyes: zaten 69 u görünce omu kaybetmemek icin daha da motive olursun:KK73::KK74:
50 dk oldu bile sporum hala devamm:KK73: aksama yogurt yicem sadece cunku acikmadim daha :KK35:
umarım hedef hızlıca 65 :rolleyes::KK72: bu de ne yiyor bilemiyorum mandalina sanırım
oo 50 dk spor süpersin valla 40 dk zor yapıyorum

Hee en guzeli şampanya rengi oluyo o hafif sarımsı oluyo ya bence her tene yakışır cok koyu degil benimde tenim bugday mi desem oyle ama kas goz kara:KK53: ben kendi sac rengime boyattim hic boya derdim yok suan baya rahatim:KK53: ama yaz geldi ya açık renk istiyom sacimda ablama iki saga iki sola karamel boncuk sac taktırdim o yetti bana:KK70:

Hevesini almıştır arada peruk da tak sarı sarı hahah:KK76:

sarı ve kıvırcıkım ben :dondurma::dondurma: canım dondurma çekti ifadelere bakarken acil meyve yemem lazım benim :KK70: :KK70:
dün akşamda böyleydim evde büroda sert takılıyorum bugün gerçi kaçırdılar bu yönümü :KK70: :KK70:
o yönden daha mutluyum umarım 65 ten de aşağı düşerimde rahat bir oh ile tedavime başlarım :eğlence:

Hem sarı hem kıvırcık hem zayıf vallahi fıstık gibi :KK76:

umarım hedef hızlıca 65 :rolleyes::KK72: bu de ne yiyor bilemiyorum mandalina sanırım
oo 50 dk spor süpersin valla 40 dk zor yapıyorum
2 saat yapmak hedefim katmer anca erir:olamaz:acik cikilat da yidimdi:olamaz:
Ayy buz gibi dolaptan çıkmis mandalina olaydi yirdik:KK45:

Aynen o kahve sacin arasinda accik görünse de bi hosuma geliiyir:KK53: yok kiz ben daralirim takamam peruk:KK70:

Kafa derisi nefes almaz tabi doğru sıkıntı basar insana

Olmaz ama ayip olar:KK70::KK70: saksi degilim ben kuru kizim:mapus:

2 kere kaptanlik yapmis 2 kere mezun olmus bi kere listeyi terketmis 4 kere listeye girmis insanim ben en coh ben ovulecem:KK70:

14. takımdan önce de mi kaptanlık yaptın nirdee :halay:

Hele bi git o kıvırcık saclarini yolarim valla :KK70::KK70:
tehdit demk :D:DD:
ya bugün sanki 3 gün gibiydi hiç geçmedi :mad::mad::mad:
çünkü bugün salı ve salılar normal günlerden daha uzundur:deli::deli::deli:
Çok iyi bir kaptandın keptİnn hep çok anlayışlı ve destekleyici oldun bize karşı en azından gitmiyorsun takımdasın :KK200:
sağol kuzuummmm :KK200: gitmem buralardaym hep :KK15:
siz uyumlu oldugunuz için bende anlayışlıydım :nazar:

Bende iyi bi kaptandim zamaninda lutfen beni de over msnz acik gonsular:KK70::KK70:
kıskaaaannnccc :D:D:D
hemen de atlamış cekemiyon demiD::D:D:D:D

Back
X