Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabii ki kuzum gerçekten içim cız etti yani 7 sene emek verip öyle kalmak çok kötü olur kendim de akademisyenlik hedeflediğim için ileride empati yaptım çok zor ya bu kadar okuyoruz gece uykusuz kalıyoruz yazık pek acımasız oluyor Almanlarda kurallar konusunda umarım yardımcı olurlar :dua:
umarim canim ya tabi cok zor bisey:( anlicaniz moraler bozuk bizde:(

Kafa derisi nefes almaz tabi doğru sıkıntı basar insana

14. takımdan önce de mi kaptanlık yaptın nirdee :halay:
Yok 14. Takimla basladim kaptanliga sonra bi donem biraktim baskasina devrettim olmadi duzen bozuldu tekrar devraldim:deli: bi sure sonra keptine biraktim o cok guzel yapti:halay::KK200:

tehdit demk :KK70::KK70:D:

çünkü bugün salı ve salılar normal günlerden daha uzundur:deli::deli::deli:

sağol kuzuummmm :KK200: gitmem buralardaym hep :KK15:
siz uyumlu oldugunuz için bende anlayışlıydım :nazar:

kıskaaaannnccc :KK70::KK70::KK70:
hemen de atlamış cekemiyon demiD::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bende kaptanim taaam mi :D benimde hakkim var bu takimda tek basina ustlenemezsin:D hadi kavgaya tutuşak:D ayahahaha
Gidersen beddua ederim kilo alir donersin beğii sinirlendiğme:KK70:

evet haklısın diceksin o ne bicim surat :KK53:

Yok 14. Takimla basladim kaptanliga sonra bi donem biraktim baskasina devrettim olmadi duzen bozuldu tekrar devraldim:deli: bi sure sonra keptine biraktim o cok guzel yapti:halay::KK200:
he ben öle güzel yparım işte :D:D:KK15:
Bende kaptanim taaam mi :KK70: benimde hakkim var bu takimda tek basina ustlenemezsin:KK70: hadi kavgaya tutuşak:KK70: ayahahaha
Gidersen beddua ederim kilo alir donersin beğii sinirlendiğme:KK70:
hayır en güzel ben yaptım en co ben yaptım takımı tepelere taşıdım ben beeeennnn keğtıınn yaptı :D:D:D
o zamana su şahane sözü iletiyorum
duanla doğmadım ki bedduanla öleyim
kamyoncu kızıyız biz kızıııımm :D:D:D:D

evet haklısın diceksin o ne bicim surat :KK53:

he ben öle güzel yparım işte :KK70::KK70::KK15:

hayır en güzel ben yaptım en co ben yaptım takımı tepelere taşıdım ben beeeennnn keğtıınn yaptı :KK70::KK70::KK70:
o zamana su şahane sözü iletiyorum
duanla doğmadım ki bedduanla öleyim
kamyoncu kızıyız biz kızıııımm :KK70::KK70::KK70::KK70:
Afagahahahhahaha bu özlü sözün üstüne soz olmaz susuyorum :D

ayy birde tril tril kısa bir elbise topuklu beyaz ayakkabı aman allahım

Şu an kendine hayran kaldın dimi işte aynanın karşısına o şekilde geçtiğin günleri düşün ve çikolataya hayır de :halay:
İstemesin suan zamani degillll:KK70: belki cuma tarti sonrasi ufak bi kacamak yapagsin:sus:

Bak nasıl fiştekliyor bizi bak kendisi kara kuru tabi :D

Şu an kendine hayran kaldın dimi işte aynanın karşısına o şekilde geçtiğin günleri düşün ve çikolataya hayır de :halay:

Bak nasıl fiştekliyor bizi bak kendisi kara kuru tabi :KK70:
İki dene ickili cikilat yise nolar ki:KK70: saka yapiyom SchonerDuft SchonerDuft yime giz kuru kizlar olacuh:tokat:

İki deneyle kalacağsa iyi de ben bir başlarsam bir kutu gidecek gibime geliyor
Bugün çubuk krakerlere saldırmam gibi :KK70:

Bu hafta yapmayalım dedi cumartesi unuttuydu eklemeyelim sonraki hafta yaparık dedi
Nee cubuk krakere mi saldirdin bugun:tokat: napiyon sen :tokat: ben yiyom mu :tokat: evet bende yedim bugun coh:mad: ama konumuz bu degil :ıslık: yime didim sağa:tokat: saat 3 bucukda kestim yemeyi bida bisi yemicem bi kase yogurt yerim sadece:dua: 100 dk twist stepper yaptim:dua:

100 dk twist shape stepper yaptimEn Büyük TÜRKİYE6348 adim attim En Büyük TÜRKİYE 906 kalori yaktimEn Büyük TÜRKİYE bacaklarim öldü galibaEn Büyük TÜRKİYE

Nee cubuk krakere mi saldirdin bugun:tokat: napiyon sen :tokat: ben yiyom mu :tokat: evet bende yedim bugun coh:mad: ama konumuz bu degil :ıslık: yime didim sağa:tokat: saat 3 bucukda kestim yemeyi bida bisi yemicem bi kase yogurt yerim sadece:dua: 100 dk twist stepper yaptim:dua:

Senin bilekler iyi dayanıyor he
Gerçi 50 kilo bir şey taşıyor üstünde neden dayanmasın ben gibi 70 mi :D
Bugün ben sadece 500 kalori aldım henüz
Günlerdir eppek bile yememiştim baktım önümde duruyor dedim iki tane alacağım
Aov bir baktım saldırıyorum :D
Karbonhidrata aç kalınca :KK30::KK70:

Senin bilekler iyi dayanıyor he
Gerçi 50 kilo bir şey taşıyor üstünde neden dayanmasın ben gibi 70 mi :KK70:
Bugün ben sadece 500 kalori aldım henüz
Günlerdir eppek bile yememiştim baktım önümde duruyor dedim iki tane alacağım
Aov bir baktım saldırıyorum :KK70:
Karbonhidrata aç kalınca :KK30::KK70:
Normalde 30 veya 45 dk yapiyom ama cok yeyince boyle yapicam artik ceza olsun bana bende katmer yaptim esim isteyince ama ben yemicektim tambugday ekmegimi getirdim sofraya ama esim iki banak al nolcak dedi:deli:demez olaydi:KK70: ayy baslayinca duramadim sonra yedim diye sinirlendim hazir paket kek yidim 2 dene ve peynirli cubuk :KK61: Niye boyle yapiyom bilmiyom ki halbuki cok yidin iste niye devam ediyon dursana :tokat: Sonra dedim napiyom ben mahvettim günü :KK17: en azindan sporla telafi edim didim :olamaz: 3 bucukda biraktim yemegi bida bisey yemezsem belki kilo almam:olamaz:

Son düzenleme:
Back
X