Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 8

Ballı yoğurt - 142

Saat 11.30

2 kayısı - 50

Saat 12.30

1 salam - 16
1 bardak ayran - 57
1 paket çubuk kraker - 138

Toplam: 211

Saat 15.00

1 dilim mücver - 100

Saat 18

200 g biftek - 475
1 kase çorba - 85

Toplam: 560

Saat 21

1 şeftali - 46
1 bardak yarım yağlı süt - 46

Toplam: 92

Gün toplam: 1155
Paket kreker olamamış mücver de yağlı değilmiydi

Kesinlikle evet :KK70::KK70: fit mi ayyyhh tisikkirliiirrr:KK30:

Zayıfsın tabi kaptanım :KK30:

Kayısılı aldım.. bende 150 gr antrikot yiyorum 200 gr yeşil fasulye sırf kalori dolsun diye yiyorum
Belki küçük kase cips ya da fırında patates yerim ama 69 olursam :KK70:

Çok kaloriliymiş et de bu kadar çok yemiyordum ki ne bileyim iki biftek yedik altı üstü hemen 400lerde kalori :63:

Fırında pattis ay çok güzel üzerine de yoğurtlu baharatlı sos :kk77:

Nascefe gold sade tek içimlik oluyor içemezsen süte ekle harika oluyor ya da tarçınla ısıt biraz birden dik kafaya içilir yanı var bence

Nescafeyi sevmiyorum ben ya jacob ya cafe crown
Ama crownın kalorisi daha düşük :halay:

Paket kreker olamamış mücver de yağlı değilmiydi

Yazmayı unutmuşum fırında mücver yapıyoruz diyete girdiğimizden beri :skandal:

Ya şurda hayal kuruyorum :KK70: gaz vereceğine: D 69 görürsem belki olabilir tabi burda partenin dönüşü önemli :KK70:
Yaparsın bebeğim başarırsin bebeğim halledersin bebeğim :D:D

Çok kaloriliymiş et de bu kadar çok yemiyordum ki ne bileyim iki biftek yedik altı üstü hemen 400lerde kalori :63:

Tabikide zayıfim KAPTANIM :D:D

Evet kalorisi çok etin o yüzden ben 150 gr olarak paketledim yetiyor hatta fazla geliyor bundan sonra 100 yaparım cuma yada cumartesi patates fırında yicem canım nasıl istedi az yağ ile yaparım...fırında güzel oluyor mu peki

Yaparsın bebeğim başarırsin bebeğim halledersin bebeğim :KK70::KK70:

Tabikide zayıfim KAPTANIM :KK70::KK70:

Bu nasıl bir gaz böyle okurken 3 kilo verdim :KK70:

Ay çok garip geliyor ben sana bir süre daha kaptanım derim kusura bakma alışmışım :KK70:

Evet kalorisi çok etin o yüzden ben 150 gr olarak paketledim yetiyor hatta fazla geliyor bundan sonra 100 yaparım cuma yada cumartesi patates fırında yicem canım nasıl istedi az yağ ile yaparım...fırında güzel oluyor mu peki

Bence de ya ama 2 dilim biftek nasıl 200 gram oluyor taş mı bu da hemencecik 200 gram olsun hiç hoşlanmadım bu durumdan :KK70:

Beraber yiyelim diyeceğim de ben kilo vermiş olur muyum bilmiyorum :işsiz:

Bu arada senin karışımı içiyordum sabahtır akşamına wcye çıktım vay canına bu nasıl bir iksirdir böyle :KK45:

Gerçi tartı gram oynamadı wcden sonra ama herhalde ödeme de iyi gelir sen dediğine göre çünkü ilaç aldığımdır pek küçük wcye de çıkmıyordum ama içtiğimden beri çıkıyorum :dua:

Ay çok garip geliyor ben sana bir süre daha kaptanım derim kusura bakma alışmışım :KK70:

Bence de ya ama 2 dilim biftek nasıl 200 gram oluyor taş mı bu da hemencecik 200 gram olsun hiç hoşlanmadım bu durumdan :KK70:

Bu arada senin karışımı içiyordum sabahtır akşamına wcye çıktım vay canına bu nasıl bir iksirdir böyle :KK45:

Gerçi tartı gram oynamadı wcden sonra ama herhalde ödeme de iyi gelir sen dediğine göre çünkü ilaç aldığımdır pek küçük wcye de çıkmıyordum ama içtiğimden beri çıkıyorum :dua:
Karışım wcyi düzenliyor kuzum sabah aç karnına tartıl gitmiş olur kilolar bence...
Ödülümüz olsun sende vereceksin inanıyorum

Karışım wcyi düzenliyor kuzum sabah aç karnına tartıl gitmiş olur kilolar bence...
Ödülümüz olsun sende vereceksin inanıyorum

Daha önce diyeydin keşke kız valla haftalarca boşuna işkence çekmişim

İksir bu iksir :D

Biraz midem bulandı o ayrı

Bir de gayet güzel yarım yağlı süt ben beğendim pek bir farkı yok ki yoğurt ve peynir gibi kötü değil:halay:

sinav puanlari yetmemis simdi haberini Aldi:KK43: direk kendi cikmak icin basvurdu ama biraz gec kaldigi icin kendisi cikamicak okuldan yani direk atilma mektubu gelcek:KK43: ve bu gelince bidaha ayni dalda asla bi üniversiteye giremicek yani okudugu 7 yil bosuna olmus olcak ve suan elinde hicbisey yok ne bi meslek ne bi üniveriste:KK43: suan son bi sans olarak sinav yetkilisiyle konusup kendi kendine cikabilmesi icin ikna icin ugrascak izin verirseler belki azcik da olsa Unmut olcak
Canim benim cok üzüldüm:( ne dicemi bilemiyorum sende esinde cok üzülmüşsünüzdur:110: insallah ikna edebilirde kendi ayrilir isten:110::dua::KK200: Allah yardımcınız olsun bebegim:KK200:

Adım kaptan ya kuzum de yanisorun yok hem geri dönmeye niyetimde var senden sonraki kaptan verirse yerimi eğer :D:D
Zayıfla da sende fit bi kaptan olarak veda et binim gibi :D:D
Heeğ bek gizil:KK8: bende esmerlestirdim avatar kizimi:KK70:
He zenciye doğru yol aldın yalnız :D:D
Suan esime muhallebili gullac yapiyorum:tokat: ayy boğazı durmuyo ki herifin:silah: bide o da diyette ha:KK70:
Kız nasıl bi boğaz o yaaaa:deli: nasıl besliyon sen bu adamı :D:D

Adım kaptan ya kuzum de yanisorun yok hem geri dönmeye niyetimde var senden sonraki kaptan verirse yerimi eğer :KK70::KK70:
Zayıfla da sende fit bi kaptan olarak veda et binim gibi :KK70::KK70:

He zenciye doğru yol aldın yalnız :KK70::KK70:

Kız nasıl bi boğaz o yaaaa:deli: nasıl besliyon sen bu adamı :KK70::KK70:

Evet o da kafamı karıştırıyor bug bulmuşsun sistemde :D

Verir neden vermesin vermezse isyan çıkartırsın yeniçerileri ayaklandırırsın ne bileyim :D :KK45:

Cidden 1.5 ay kaldı şu %80ini vereyim de mezun olayım

65 olursam mezun olabiliyormuşum :KK76:

Bence olurum Eylüle kadar 65

Back
X