Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet o da kafamı karıştırıyor bug bulmuşsun sistemde :KK70:

Verir neden vermesin vermezse isyan çıkartırsın yeniçerileri ayaklandırırsın ne bileyim :KK70: :KK45:

Cidden 1.5 ay kaldı şu %80ini vereyim de mezun olayım

65 olursam mezun olabiliyormuşum :KK76:

Bence olurum Eylüle kadar 65
He adımı silemezsiniz buralardan :D:D yer ettim kendime :D
Verirsin bee şu 2 hafta da geçsin sonra eminim ilaçları bırakınca tam gaz devam ediceksinnn okula çıtır olarak gidiceksin :KK8: sonra gelsin manitalar:confused:

He adımı silemezsiniz buralardan :KK70::KK70: yer ettim kendime :KK70:
Verirsin bee şu 2 hafta da geçsin sonra eminim ilaçları bırakınca tam gaz devam ediceksinnn okula çıtır olarak gidiceksin :KK8: sonra gelsin manitalar:confused:

LAR mı :D Demek 1den fazla kısmet görünüyor bana falımda seçer beğenirim artık kara kuru olabilirsem tabi :D

Hayalleri yasariz bence bu sefer :KK70:

ay-olabilir-mi-oyle-bisey-lutfen-olsun-cunku_680526.jpg

:KK45:

Daha önce diyeydin keşke kız valla haftalarca boşuna işkence çekmişim

İksir bu iksir :KK70:

Biraz midem bulandı o ayrı

Bir de gayet güzel yarım yağlı süt ben beğendim pek bir farkı yok ki yoğurt ve peynir gibi kötü değil:halay:
Bulandiriyor biraz o yüzden 1lt yapıyorum ben ...
Evet çok güzel tadı light ta güzel oluyor aklında olsun belki denemek istersen :D

Hedeflerin hepsi elimde birbirimizi tohat manyağı yapacağız biz bu gidişle zaten :KK70:

Bu nasıl bir diyet ben listesini istiyorum o diyetin :KK70:
Bu da mi goll degilll:D 52 hedefimi yine mi tutturamicam:tokat: ay sonuna daha var olacak bence:KK53: haftalik hedefim 52.9 du zaar iyki cok atmamisim:D
Valla hergun biseyler istiyo yiyo sonra da yok ben kilo aliyom yemicem diyo 1 saat sonra yarina şunu mu yapsam başlıyo:D ama o accik dikkat etse hemen veriyo zati zayif :olamaz: ama bende zayifam:tokat:

Adım kaptan ya kuzum de yanisorun yok hem geri dönmeye niyetimde var senden sonraki kaptan verirse yerimi eğer :KK70::KK70:
Zayıfla da sende fit bi kaptan olarak veda et binim gibi :KK70::KK70:

He zenciye doğru yol aldın yalnız :KK70::KK70:

Kız nasıl bi boğaz o yaaaa:deli: nasıl besliyon sen bu adamı :KK70::KK70:
Hee yazin sonuna zenci yapacam avartar yavrumu:KK70:Acik daha yansin :KK70:
Bana cekmis zaar durmuyo bogazi istekler bitmiyo:KK70:aksam yemeklerinde işte ya onun acısını çıkarıyo zaar ki:KK70: yarindan itibaren 8 gün yillik izne çıktı esim:oha: buralarda zor gorursunuz beni:ruh: dugun var bu hafta :halay:süslenecumm:halay:

Ya benim eşim de hiç bir sey istemez keşke istese de yapmaz ayrı keyif verir hazırlamak
Hee isteyince kiyamiyam gullaci da ne zamandir istiyo artik bugun rüşvet verdi :KK70:para paraaaaa manii:KK70: harçlık olsun diye verdi diyoki artik bi gullac yaparsin:KK70:tamam dedim yapacam artik:KK70:

Hee yazin sonuna zenci yapacam avartar yavrumu:KK70:Acik daha yansin :KK70:
Bana cekmis zaar durmuyo bogazi istekler bitmiyo:KK70:aksam yemeklerinde işte ya onun acısını çıkarıyo zaar ki:KK70: yarindan itibaren 8 gün yillik izne çıktı esim:oha: buralarda zor gorursunuz beni:ruh: dugun var bu hafta :halay:süslenecumm:halay:
Ayy izinler başladı yaz geldi yaaa ben hala calisiyom. :ruh:

Back
X