Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen bildirim yapmazsa etiketleyip diskalifiye oldn diye bildirebilirsin kuzuuu
uykunu al ve takipte kal :KK70::KK70:

Yarın erken kalkıcam ya ne olursa olsun uyumayacağım tamam artık yeter

Yok kız en şoklama konuşmuyormuyduk bukinin ben değil :deli:

Ben de kendin için örnek veriyorsun sandım ne bileyim :27:

Inşallah verebilirim teşekkür ederim :halay:

Verirsin verirsin gayet düzenli gidiyorsun şu an

Rica ederim :KK19:

:D :D

Senin boyun çok iyiymiş yalnız ya 180 kadın olmak valla al alabildiğin kadar kilo :KK70:

Bugün yemekten sonra oturup her şeyi halledeceğim artık yeter
Çok dağıldım
Tüm yapılması gerekenlere başlayacağım En Büyük KK
Asistanlık başvurumu hazırlayayım, hazırlamam gereken vize belgelerini halledeyim
Yarın başlıyorum En Büyük KK

Ek: Aranızda ucuz sigorta bilen var mı, geçici süreliğine uyduruk bir acil durum sigortası almam lazım oradaki sağlık kartımı alana kadar :KK53:

Ben de kendin için örnek veriyorsun sandım ne bileyim :KK53:

:KK70: :KK70:

Senin boyun çok iyiymiş yalnız ya 180 kadın olmak valla al alabildiğin kadar kilo :KK70:
valla 1.80 i geçtim 1.70 bile yeterdi :deli: gerçi benim ailedeki genetik ile elimdekine şükretmem lazım annem 1.55 :KK53:

evet iyi olurda ne yapcamizi bilemedik canim

yap canim bende yapcam hafta sonu kahvaltida bari gereksiz ve kilo yapici seyler yemem:KK70: hafta sonu kahvaltilari cok zor benim icin büyük sinav yani
ben sadece sağlıklı şeyler barındırıyorum evde diğer türlüsü yok :D o yüzden kolay oluyor

Tamam susuyorum ben daha fazla batmadan :KK70:
Yok zerdecaldı da o bir daha hiç yazmadı cuma bildirim yapmazsa gelmeyecektir büyük ihtimal

Bir deli kaptan eksikti başınızda :deli:
Daha sabah işte o peyniri yedim, saat 15 gibi bir türk kahvesi ve 2 avuç çerez bu kadar
Akşama börülce var mis gibi
Yanına da elma, yoğurt düşünüyorum
800-900 yapsam yeter bugün kaloriyi :KK52:
800 900 kalori almak mideyi rahatlatıyor

Çok dağıldım
Asistanlık başvurumu hazırlayayım, hazırlamam gereken vize belgelerini halledeyim

Ek: Aranızda ucuz sigorta bilen var mı, geçici süreliğine uyduruk bir acil durum sigortası almam lazım oradaki sağlık kartımı alana kadar :KK53:
bunu bir sigortacıya sorsan iyi olur onlar takibini yaparlar daha iyi olur senin için

valla 1.80 i geçtim 1.70 bile yeterdi :deli: gerçi benim ailedeki genetik ile elimdekine şükretmem lazım annem 1.55 :KK53:

Sorma benim de annem 155 ben yine 6 cm koyabilmişim üzerine bu boyun :D
O kadar da sütler içirmiş bana uzun boylu olayım diye ama sen naparsan yap genetik işte :KK53:

ben sadece sağlıklı şeyler barındırıyorum evde diğer türlüsü yok :KK70: o yüzden kolay oluyor

800 900 kalori almak mideyi rahatlatıyor

Boş olunca tabi napsın :D

bunu bir sigortacıya sorsan iyi olur onlar takibini yaparlar daha iyi olur senin için

Sigortacı diye ayrı bir şey mi var ben hepsini ayrı markaların sanıyordum :D

Moral bozmak yok canim benim dr da demisti durum iyi degil acil tup bebek dedi keskem demiştim onceden kullansaydim polen falan hayit otu srn simdiden kullan ki ancak vucuda tesir ediyor dr da baktiginda daha güzel haberler alirsin..ucuncuye aklim basima geldide iki ay kullandim da dr dan cok güzel haber aldim.yine iki ay saglikli beslenecegim ins..sen simfiden başla canimm..
yarın başlayım o zaman kuzum erkenden .. 1 .cide polen karışım kullanmıştım ama pek etki etmedi düzenli beslenme olayım yoktu

İsveçte ara yok ama bu Türk kahvesizde olmuyor yanına gün kurusu kayısı

Eklentiler

• IMG_20170726_172421.webp
    IMG_20170726_172421.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 34
Sorma benim de annem 155 ben yine 6 cm koyabilmişim üzerine bu boyun :KK70:
O kadar da sütler içirmiş bana uzun boylu olayım diye ama sen naparsan yap genetik işte :KK53:

Boş olunca tabi napsın :KK70:

Sigortacı diye ayrı bir şey mi var ben hepsini ayrı markaların sanıyordum :KK70:
birkaç marka olan yerler var ona git ordan bak bankalardada oluyor ama ben pek anlamıyorum şte

Çok dağıldım

kolay gelsin tatlim basla tabi ertele ertele son anda SIkiscan yoksa böye raaht rahat yaparsin herseyi

Ben de kendin için örnek veriyorsun sandım ne bileyim :KK53:

:KK70: :KK70:

Evet bence de artık :mapus:
Benim Annem de 1.1.50 babam 1.60 kardeşim 1.75 nasıl olduysa :D:D:D
Yarin başlıyo işi ama cuma normal izin günü :KK70:

:KK16::KK15:
Hadi inşallah artık :D

Back
X