Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ruveydavera Ruveydavera
suskunprenses suskunprenses
@lilipit

Kızlar yüzde hesaplama formülünü ekliyorum aşağıya
Cumaları buna göre bildirim yapıyoruz
Geç olmayacak zamanda yapıyoruz bunu
Belli bir saatten sonra ekleyemiyoruz çünkü süre doluyor
Ve üye bildirim yapamamış oluyor, hem 1 hakkı kalıyor diskalifiyeye kadar hem takım ortalaması düşüyor
Şu an takımda değilsiniz ama şimdiden söyleyeyim 2 hafta sonrası için

1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
Merhaba vanillav ben pek fazla son kısmı anlayamadım ben şimdi 68 kilo ile başladım bu sabah 67.3 çıktım bu kadar yazsam olmuyormu yani yarın 67.0 çıkarım inşallah

aynen yazmaya utanıyor insan sonra verelim kurtulalım kilocuklardan:halay:

Senin nickini unutmuşum sonra etikeyleyecektim onu unuttum
Sana da yazayım şimdi sabah yazdığım bildirim olayını canım

Dukan birası (yeşil çay limon)içilmeye hazır biraz da egzersiz yapıp geldim karın ve bacak sıkılaştırıcı hareketler

Oh güzel ödem attırır bu varsa :halay:

Bize de haber et ise yararsa:sus:
Evet kuzum cabuk alıyorum diye şikayet ediyorum ama cabuk da veriyorum eskiden boyle cabuk veremezdim bence sporun etkisi kas oranımız arttikca metabolizmamiz da hizlaniyo:süslü: kuzum ben kalori hesaplamiyorum artik ama ben korurken de hep az yiyorum ama diyelim disarda yemek yicez hakkini veriyorum yiyorum sonra sporumu cogaltip ertesi gun az yiyorum dengeliyorum ama az yedigim gunlerde bile 1200 ü kesin geciyorumdur

Ederim tabi
Zaten artık göz ayarıyla yapabiliyondur

Ona erken yaptirdim bugun kahvaltisini ben sporumu yaptim:halay:sonra kahvaltimi yaptim:halay: ama kizim da kalkikalmaz kahvalti yapmiyo yiyemiyo o zaman kalkiyo bi bardak süt iciyo bende kahve iciyorum bi yarim saat bi saat sonra falan yapiyoruz kahvaltimizi:kk77:

Ama uslu galiba ben olsam annemin tepesine çıkıp 20 kere bozmuştum sporunu kesin :D
halletsin tabi canııım sende yat :KK70:
ben muhtemelen 58 le fln giriş yaparım listeye yine 55 lerde kalırım :KK53::KK53:

bakalım 2 ev daha varmş biri onların arka sokaktaymş istemedim :KK70::KK70: diğerinin yerini bilmiyoz bi öğrensinde ona bakcaz sıkıldm iyice :ruh::ruh:

yok kuzu 54.7 ile 55.1 arası gidip geliyorum :işsiz: ama herkes zayıfsın diyo bende pek ugrasmıyorm açıkcası:tokat:

60lara varma da 58den bir şey olmaz :KK45:

Merhaba vanillav ben pek fazla son kısmı anlayamadım ben şimdi 68 kilo ile başladım bu sabah 67.3 çıktım bu kadar yazsam olmuyormu yani yarın 67.0 çıkarım inşallah

Öyle olmaz canım çünkü bu yüzdelerin ortalaması alınıyor ona göre takımların derecesi belirleniyor
İlk hafta dene anlattığım gibi anlamadığın yer olursa yardımcı olurum zaten listeye girene kadar öğrenmiş olursun merak etme

Kızlar yüzde hesaplama formülünü ekliyorum aşağıya
Cumaları buna göre bildirim yapıyoruz
Geç olmayacak zamanda yapıyoruz bunu
Belli bir saatten sonra ekleyemiyoruz çünkü süre doluyor
Ve üye bildirim yapamamış oluyor, hem 1 hakkı kalıyor diskalifiyeye kadar hem takım ortalaması düşüyor
Şu an takımda değilsiniz ama şimdiden söyleyeyim 2 hafta sonrası için

1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

yildizlariyakalamak yildizlariyakalamak

halletsin tabi canııım sende yat :KK70:
ben muhtemelen 58 le fln giriş yaparım listeye yine 55 lerde kalırım :KK53::KK53:

bakalım 2 ev daha varmş biri onların arka sokaktaymş istemedim :KK70::KK70: diğerinin yerini bilmiyoz bi öğrensinde ona bakcaz sıkıldm iyice :ruh::ruh:

yok kuzu 54.7 ile 55.1 arası gidip geliyorum :işsiz: ama herkes zayıfsın diyo bende pek ugrasmıyorm açıkcası:tokat:
Savolasin diyeydin annesigile yakin olmasin:D:D cat kapi gelen gaynana sevmem:dua::D:D
Sıkınılmaz ev bakmaktan:tokat:kendine gel kac sene oturacan orda bebelerin büyücek herseyi düşün:tokat::anne:

Ederim tabi

Ama uslu galiba ben olsam annemin tepesine çıkıp 20 kere bozmuştum sporunu kesin :KK70:

Öyle olmaz canım çünkü bu yüzdelerin ortalaması alınıyor ona göre takımların derecesi belirleniyor
İlk hafta dene anlattığım gibi anlamadığın yer olursa yardımcı olurum zaten listeye girene kadar öğrenmiş olursun merak etme
İnşallah öyle olur kullanıcı yorumları güzeldi

Ederim tabi

Ama uslu galiba ben olsam annemin tepesine çıkıp 20 kere bozmuştum sporunu kesin :KK70:

Aynen mesela gece spor yapacagim zaman o zaman da yemek yicem icin gün icinde yediklerimi biraz kısıyorum geceye de burakiyorum ve kilo yapmiyo artik belli bi zaman sonra ne kac kalori biliyo insan zaten ozellikle kalori sayarak zayıflayanlar:deli:
Hee uslu menim gizim:anne: bizim icin kahvalti en guzel öğün hep beraber yaparim kizimla sabah sporunu cok yaparsam ona hazırlıyorum yiyi:anne: ama cogu zaman beraber yapariz kızımin da biraz kendine gelmesi lazim yemek icin yoksa yiyemiyo anasi gibim:halay:hic rahatsiz etmez beni sporda hatta biraz daha yap anne oyunum bitmedi diyo bazen:KK70:

Öğle yemeği havuç yok onun yerine acur :-) yanında peynir ve bir yumurta

Eklentiler

• 1501152204763972781709.webp
    1501152204763972781709.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 30
Aynen mesela gece spor yapacagim zaman o zaman da yemek yicem icin gün icinde yediklerimi biraz kısıyorum geceye de burakiyorum ve kilo yapmiyo artik belli bi zaman sonra ne kac kalori biliyo insan zaten ozellikle kalori sayarak zayıflayanlar:deli:
Hee uslu menim gizim:anne: bizim icin kahvalti en guzel öğün hep beraber yaparim kizimla sabah sporunu cok yaparsam ona hazırlıyorum yiyi:anne: ama cogu zaman beraber yapariz kızımin da biraz kendine gelmesi lazim yemek icin yoksa yiyemiyo anasi gibim:halay:hic rahatsiz etmez beni sporda hatta biraz daha yap anne oyunum bitmedi diyo bazen:KK70:
Aynen bir noktadan sonra kalori cetvelini çarpım tablosu gibi ezberlemiş oluyor insan :rolleyes:

Ya ne güzel kendi kendine oynayabiliyor
Böyle uslu bir oğlum olsun bir gün :halay:

Öğle yemeği havuç yok onun yerine acur :-) yanında peynir ve bir yumurta

Ay çok severim acur :KK37:

bende onu okudum suzi açmış :D bu sprem olyını duymuştum bir bekar kadına arkadaşı hergün tae sprem gönderiyordu tvde çıkmıştı sanki yıllar önce :D
BDVye girince psikolojim bozuluyor
Yüzüne çiş süren mi ararsın sperm süren mi yoksa böcek mi :KK70: :KK70:
Ya bu nedir demek istiyorum :KK70:

Back
X