Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Millet bazen şaşırıyor yok artık nerden biliyorsun hepsinin kalorisini diye :confused: eğlenceli oluyor öyle olunca :-)
Zamaninda az kilolar vermedim diyeydin:D kalorileri bilmek iyi oluyo ama hele şu hazir kekler minicik falan insan amann nolur bundan diyo ya nerdeyse ogun kalorisinde olan kekler var:KK53:

Ahahahahahshsdjdsjhaj:KK70: o neydi giz :KK70::KK70:

Ahahabahah düşünsene işeyip işeyip yüzüne sürüyorsun ya tövbeler olsun keçi moku sürerler iyi geliyor deseler derdim neler sürüyormuş millet aşmış :D
bende onu okudum açmış :KK70: bu sprem olyını duymuştum bir bekar kadına arkadaşı hergün tae sprem gönderiyordu tvde çıkmıştı sanki yıllar önce :KK70:

İsim verme kuzu alıntıdan sildim sen de editle istersen isim verince sonra kibliyorlar falan küt diye gideriz bak :27:
Meşhur biri mi ki bahsettiğin isim :27:

Zamaninda az kilolar vermedim diyeydin:KK70: kalorileri bilmek iyi oluyo ama hele şu hazir kekler minicik falan insan amann nolur bundan diyo ya nerdeyse ogun kalorisinde olan kekler var:KK53:

Ben de geceleri acıkınca yoğurt, süt falan yiyerek kendimce kalori almadığımı düşünüyordum önceden
Kafalara bak
:D

Savolasin diyeydin annesigile yakin olmasin:KK70::KK70: cat kapi gelen gaynana sevmem:dua::KK70::KK70:
Sıkınılmaz ev bakmaktan:tokat:kendine gel kac sene oturacan orda bebelerin büyücek herseyi düşün:tokat::anne:
kız yoook en fazla 2 sene oturcaz sonra rabbim nasip etsinn kendi evimizi alcaz:dua::dua: o üzden pek takmıyorm ben yani :dondurma:

Öğle yemeği havuç yok onun yerine acur :-) yanında peynir ve bir yumurta
acur ne ola ki :KK1:

BDVye girince psikolojim bozuluyor
Yüzüne çiş süren mi ararsın sperm süren mi yoksa böcek mi :KK70: :KK70:
Ya bu nedir demek istiyorum :KK70:
olaaa ne diiiyseennn :kusmuk::kusmuk:
:D:D:D

Ahahabahah düşünsene işeyip işeyip yüzüne sürüyorsun ya tövbeler olsun keçi moku sürerler iyi geliyor deseler derdim neler sürüyormuş millet aşmış :KK70:

İsim verme kuzu alıntıdan sildim sen de editle istersen isim verince sonra kibliyorlar falan küt diye gideriz bak :KK53:
Meşhur biri mi ki bahsettiğin isim :KK53:
o bölümde de evet :D düzeltemiyorum ki :D

@keptin

Eklentiler

• acur.webp
    acur.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 48
Back
X