- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #220.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabahda biri sperm sürecektiAhahahahah
Asla
Ben sebze bile yemezdim
Onu da geç meyve yemezdim
Biri önüme getirip koysa yine burun kıvırırdım
Bir de şimdi bak tabi 79 kilo olunca biraz tırsıyorsun biliyor musun
Limonlu su gider de maydanoz
Bdvde yüzüne idrar süren kadın vardı ya onu unutamıcam ben![]()
Yatmalıyım bende ama yatamiyorum. Sabah çok önemli bi misafirim gelicek. Yeğenim
Bu sabahda biri sperm sürecektitövbe tövbe. Maydanoza elma falan eklesene tadı değişir. Ben yemege gittigimde bile salatasız sipariş ediordum. Benimde hiç aram yoktu. Meyvede oyle. Bünye alışkın değil bukadar vitamine. Başağrısı yapio
savunma mekanizması devreye girdi bende. Ne güzel 10 kilo vermişsin ya şimdi gördüm. Ben 10 kilo versem göbek atarım
![]()
Yatmalıyım bende ama yatamiyorum. Sabah çok önemli bi misafirim gelicek. Yeğenim![]()
6yi görmeyeli bende bi epey olduArtık öyle kusmak geldi ki kilomun başında 7 rakamını görmekten bana 2 aydır
Şükür gitti ama bir 60 olsam bu sene rahatım
Gider gider her hafta 1 kilo versen 2,5 ay eder
Kışa fit girersin
Boyun kaç senin
Benimki biraz 1,61 olduğu için yuvarlanıyorum tabi
Ay heyecan mı yaptın kıyamam
O söz işte benim hayat felsefem
Uyumam gerektiğinde hele hiç uyku muyku hak getire![]()
6yi görmeyeli bende bi epey olduboyumuz aynıymış. Kışa fit girsem nolucak bana eylüle kadar lazımdı
ahaha sözüm nisanım olucak. Müstakbel kv aradi. Kosturmaktan yine kilo vermiş yani bana duyuruo bak ben verdim sende ver diye
kafam okadar dolukiiii me giyicem napicam nasıl olacak pffffff biri konu açmış arnavut adetlerini sormuş bende okuyim bende arnavutlara gidiom hemde koyu bir laz olarak
![]()
Beni formdan çıkaran zaten evleneceğim kişi4-5 kilo bile versen çok fark edecek
70, 75ten iyidir yani
Hele bir de spor yapar ve sıkılaşırsan kimse anlamaz 70 olduğunu
Kışa şu yüzden lazım kilomuz ve yağ oranımız arttıkça iç organlarımız bile yaşlanıyor
Sonuçta bunun daha evliliği, hamileliği vs var
Bence forma gir
Ben de çerkezim yarı![]()
Beni formdan çıkaran zaten evleneceğim kişievde crosstrainer var ama askı olarak kullanıyorum
2 kez kullandım bu hafta dışarda yürümeyi sevmiyorum netden başka birşeyler bulucam ins
Benim bacak kol zayıf göbek basen faln duba gibiyimOnu mutlaka kullan toto için iyi olur o
Bir de karın çalıştıracak egzersizler yap
Ben tavsiye ederim de ne kadar ağıra gelebilirsin onu kestiremiyorum
Ya da problemli bölgen neresi mesela
Bende göbek çok![]()
Benim bacak kol zayıf göbek basen faln duba gibiyim( evde her türlü alet var ama üşeniyorum işte yavaş yavaş basliyorum.
Ben şu aletlerin tozunu bi alıp başliyim hepsini yazicam canımTamam takım kişi sayısı artacak diye umuyorum 2 hafta içinde hepiniz takıma girerseniz
O zaman spor listesi de yapacağım
Sen yavaştan başla istersen yaptığın sporu da yazabilirsin motive edecekse![]()
Çok zararlı sinemaki içmem en iyi olmuşÖylede ama olsa yerim ben seviyorum yemeği ne yazıkki
Ben bir hevesle 1 kilo sinameki aldım ama en fazla birkez içtim oda migdem kaldırmadı(
Amin ..bu sene çok sel oldu insanın doğa le sınavı başladıistersen paylasabilirsinnnnn :) onlara uyduk kglar geldi aman uymaaaa :)
oyleeeeee aynennnnn.
3 gundur okadar sicakki sicaktan keyfim kacti sabah yastigim su gibi oluyo. Gecen okadar terlemisim ki fenalastim sandim tuhaf oldummmm valla korkutuyo beni bu degisimlerm suan balkonda oturuyorm mesela yine bunaliyoruz hava entrsan cidden. Ilkkez doludan korktmm.. amaaan ne diyelim bilmiyorm. Rabbim felaketlerden korusun hepimizi
Sen nerelisin kuzum hoş geldin bu arada adanalar lahmacunlar diyince merak ettimIstanbulda kıyamet koptu. Sevgilim anlattida inanmadım haberleri izledim şok oldum InsAllah kimsenin canına malına zarar gelmemiştir(
Tv yok mu sizde yaa ne güzel aslında elektronikten uzak ..Aa benim hiç haberim yok tamam arkadaşım teşekkür ederim amin inşallah rabbim korusun
Aklıma geldikçe yaptım 3 hafta yapmicam artık sadece yeşil çay içerim antioksidan özelliğinden dolayıPsyllium nedir psycho bir şeye benziyor adı
Ben saymayınca salabiliyorum ya böyle kontrol altında tutunca iyi hissediyorum
İstersen paylaşabilirsin canım orası sana kalmış
Kaç gündür içiyorsun ki
Ben en son pazar içmiştim
Kendine güzel bir şeyler yap yarın
Mesela fırında patates önerisi gelmiş
Üzerine biraz baharat
Uygun porsiyonda çok iyi gider
O saatte 256 kalorilik bir atıştırma mı yaptın
Ağzına bir zeytin atsan bir üzüm tanesi anlarım ama olmamış bu
Hem de perşembe gecesi
Yarın bildirim varken
Açken uyursun merak etme
Ben gece yemeyi bıraktıysam herkes bırakabilir
İnan çok kötü bir alışkanlık o.
Sigarayı daha kolay bıraktım.
Ben sevdim yeni kızı pek bir enercik
Takımın kırbaçtan tohattan disiplinden sorumlusu parte kaptan
Fark etmez benli bensiz her türlü çenemiz düşük bizim
Takımlar yıllardır var o kadar çok mezun var ki
@SekerPancarii i hala uğrayanlardan
75ten kara kuru kız haline düştü dimi kız
Başta biraz korku iyidir kaçamağı önler
Ahabahahahah![]()
Kaç olmuş olabilirsin kigünaydın kızlaaaarrrrkilomu söylemiyorum ve diyete başlıyorum
![]()