- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #221.041
Gunaydin bebegim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin bebegim![]()
400 gr iyi bencesi***14. TAKIM 528. ETAP***
senad(59.3/58.9/0.4/%0.67)
Buki_89(68,8/68.5/0,3/%0,44)
Vanillav(70.5///%)
Yuzlesmegunu(87.4/87.0/0.4/%)
Sekerpancarii(53.4///%)
denetim(70.6///%)
Azdı ama olsundu yine de durmuyordu kilo veriyordu![]()
Sana gelince mezun olacağım kuzum zatenevsiz barksız sokaklarda kalcaktık
sağol kuzuumm
baya bana yaklaştın sen ortada buluşuruz bu gidişle![]()
Yoktun dün hicdun denk gelemedik benim devreler arada yaniyo
![]()
Hosbuldum cnmHosgeldin canimmm![]()
Aynen bende öyle dedim artık napayım400 gr iyi bencesisonucta her hafta eriyosun az gitsin saglam gitsin
![]()
Kolay gelsin bukiskizlar ben simdi pc basindan kalkyiroum ögle molasuna Kadar yokum malesef bi proje verdiler bana yeni onun toplantisi var öptm hepinizi
HarikkkkaaaKilo bildirimi pazartesi 66 kg cuma 64kg
Ne diyecen ayy cok kurumus mi diyecen çırpı gibim giz mi diyecenAyhhh keskeee kizzzzzzzzzzzSekerPancarii cekistirirdikkk
Kac kilon kaldi eylul hedefineAynen bende öyle dedim artık napayımeylüle kadar var vaktim acelem pek yok
![]()
evet o yüzden artık yemiyorum tm bitti artık menü de paylaşıyorum sabah biber kızartması yedim vur bana53 dün sen kendine geldugune ne kaldi
Ayy hayirli olsun bebegimagiz tadiyla oturun inşallah
![]()
sağol kuzumEvin hayırlı olsun cnm darısı benim başımaben 55 kilo olsam mutluluktan takla atardım. Ama ben şimdilik ufak bir yürüyüşle basliyim
![]()
Daha yolun basındasın canim ne kilolar vereceksin dahaKızlar şimdi gördümde ne manyak kilolar vermissiniz. Bende 1.7 kg seviniom((
şahaneKilo bildirimi pazartesi 66 kg cuma 64kg
evetAyhhh keskeee kizzzzzzzzzzzSekerPancarii cekistirirdikkk
mezun olunca tekrar alınıyo mirak itmeSana gelince mezun olacağım kuzum zatenartık mezun mezun takılırız yarışırız
![]()
kara kuru zayıfcanakNe diyecen ayy cok kurumus mi diyecen çırpı gibim giz mi diyecenoyle seller dinmez kankaya
![]()
eminim sende düğününe kadar 5 lere düşmüş olcaksınKızlar şimdi gördümde ne manyak kilolar vermissiniz. Bende 1.7 kg seviniom((
Ozledim isteeeeeeYoktun dün hicöslemedin hic
![]()
demem demem seni kotulermiyim guru kizim cok guzel dicemNe diyecen ayy cok kurumus mi diyecen çırpı gibim giz mi diyecenoyle seller dinmez kankaya
![]()
Az yi kizartmalar sende gobek olarak kalacakevet o yüzden artık yemiyorum tm bitti artık menü de paylaşıyorum sabah biber kızartması yedim vur bana
sağol kuzuummmm aminn inşallahhhhtek sevmediğim şeyi kuvet var onu nasıl temizlerim ben
içine çamaşır suyu doldurup bekletsem mi bi gün fln sonra kireç sökücü cif fln nişanlıma ovalattırırım
sağol kuzumdarısı sana inşallah ama önce nişan tabikiiii
55 olunca takla atılmıyordu çünkü parte ve pancar cemkiriyordu53tüm ben
sen kaçla başladın diyete canım verdin mi öcnesinde hiç
Ben vermeyi bırak, aldimda aldım birde aylardır bilgiler topluyorum değişik ürünler alıyorum birsuru spor aletim varevet o yüzden artık yemiyorum tm bitti artık menü de paylaşıyorum sabah biber kızartması yedim vur bana
sağol kuzuummmm aminn inşallahhhhtek sevmediğim şeyi kuvet var onu nasıl temizlerim ben
içine çamaşır suyu doldurup bekletsem mi bi gün fln sonra kireç sökücü cif fln nişanlıma ovalattırırım
sağol kuzumdarısı sana inşallah ama önce nişan tabikiiii
55 olunca takla atılmıyordu çünkü parte ve pancar cemkiriyordu53tüm ben
sen kaçla başladın diyete canım verdin mi öcnesinde hiç
Verdim kuzum verdim ama şişlik var karnımda sertlikte hissediyorum niyeyse sporadan kaynaklı olabilir mi acaba diyorum55.1halbuki pazartesi 54.7 ydim
verdin ama dimi kuzuhaftaya artık inşallahhhh
![]()
inşallah kuzum haftaya kaldı 6 hayallerimTühh
Haftaya inşallah
Ozle meniiiiOzledim isteeeeee
demem demem seni kotulermiyim guru kizim cok guzel dicem![]()