Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben dicektim yaz diye de unuttumdu :KK70::KK70:
cok rahatım gercektn ev oldu ya gerisi olmasa da olur modundayım :KK70::KK70:

oo daha var tamamdır :KK76: nişanlının taraf zayıf anladıgım kadarıyla :ruh:
peki görüşüyo musunuz seni görüyolar mı yani sürekli görmüyoslar burda veirriz kiloları süpriz olur :rolleyes:
Yok sözden iki gün önce görecekler kıyafet almaya giderken :D ayy heyecanlandimm

ilk temizleme ben ellemem milelt grmiş çıkmış banane :KK70::KK70:

ya bak 3 günde bu kadar veren 1 haftada neler yapmaz:halay: kaynanacıgına da karsılık vermiş olursun hem bundan sonra kacamak yok spora da başlıyosun En Büyük TÜRKİYE ne kadar kaldı nişana peki inşallah vaktimiz vardır :KK55:

o şişlikler zaten :olamaz: haftaya olur inşallah :dua: doktor a randevu aldnız mıydı peki
çarşamba yada salı gidiyoruz ama tüp bölümü kapalıymış cihazlar bakımda dedi eylülde açılcak ön görüşme gerekli evraklar hazır olsun dediler tahliller film gerekirse diye

Ayy bende tiksinirim oyle sellerden:kusmuk: hee bencede en guzeli temizlet sen:KK70: kvden temizlesin benim evi esim ve kvdem temizledi beni de çağırdılar ama babam gondermedi hayir didi:KK70:
ne gizil bir baba ::D:D:D benimki totosunu kaldırıp gitmez yine nişanlıma kalır :KK53::KK53:

İyi iyi daha bir buçuk ay var neredeyse bu hızla çok güzel kilo verirsin 3 günde 1.7 demek haftada hadi biraz düşse hızı 3 kiloya geliyor yine en kötü 3 /2 /2 /1.5 /1.5 /1 desek nişana kadar 11 kilo gidebilir sanırım :deli:
kızımız okuyo aplası hemen hesap kitap serdi önümüze :D:D:D:

Tursu dedin de ben dün bir tursu yedim aş ermisler gibi :KK70: salatalık :KK53:
bizim zamanı geçti döküldü tursular :işsiz: özlüyorum kendilerini:KK51:

regli olcam haftaya onun şişliği sanırım ama ayak parmaklarım varya 2 katı oldu ellerim berbat şiş yeşil çay bile etki etmedi wc de yok .. çikolata bile yemiyorum sadece bu haftaydı sanırım granola bar yedim 90 kalori oda 2 ye böldüm ara yaptım o yüzden sıkıntı yapmıyorum birden gidecek 68i görecem görürüm ama dimi
Ayy ama belli bi ödem var yaa o iner haftaya bak gör birden inersin haftaya kesin 68.8 falan olacaksin:KK74:

İyi iyi daha bir buçuk ay var neredeyse bu hızla çok güzel kilo verirsin 3 günde 1.7 demek haftada hadi biraz düşse hızı 3 kiloya geliyor yine en kötü 3 /2 /2 /1.5 /1.5 /1 desek nişana kadar 11 kilo gidebilir sanırım :deli:
Ayy insAllah 11 versem yeter artar vallahi

Yok sözden iki gün önce görecekler kıyafet almaya giderken :KK70: ayy heyecanlandimm
ooo o zaman tamadır bu iş sporla da sıkılaştın mı tanıyamazlar bile :D bence hırs yapmalısın cok iyi sonuclar alıcaksın eminim En Büyük KK

çarşamba yada salı gidiyoruz ama tüp bölümü kapalıymış cihazlar bakımda dedi eylülde açılcak ön görüşme gerekli evraklar hazır olsun dediler tahliller film gerekirse diye
ama o zaman tahliller için erken değil mi kio_O 1 ay var sonucta değişebilir sonuclar yani

ne gizil bir baba ::KK70::KK70::KK70: benimki totosunu kaldırıp gitmez yine nişanlıma kalır :KK53::KK53:

kızımız okuyo aplası hemen hesap kitap serdi önümüze :KK70::KK70::KK70::

Hee heç biseyi ellemedim gocamin elleri yag sökücüden yara olmustu artik ev o kadar pismişti:oha: bende dayali döşeli eve geldim mis gibi oturdum:KK53:
Bizimde yok ev tursusu kiz marketten salatalik aldimdi o da cok guzelmis:KK45:yidim de yidim:KK53:

Olur ya daha var eylule :halay: belki bol bile olur o zamana:KK8:
Hee en guzel teknik haftada bir hem karni hem gözü doyuracann:KK70:
Bol olsa güzel olur :KK45: giderim ödül diye elbise alırım kendime :KK45: yediğim gün abartırım gibi geliyor bakalım önce bir mezun olayım da ben :KK51:

kısır mı cok severim nar ekşili olcak ama :ruh: yanına da turşu :ruh::ruh:

sağol bebekiiimmm dolapları yapılcakmış anahtarı haftaya alcaz sonra badana temizlik başlıyoooo:halay::halay:

en güzeli ama bn 6 gün ye 1 gün dikkat et taktigi uyguluyorum tavsiye etmiyorum :KK70::KK70: şekil:A olmuyo :KK70::KK70::KK70:
3 gün ye 4 gün yeme yarar mı ki :KK53: bence çok mantıklı ama bilendim :deli:

Hee heç biseyi ellemedim gocamin elleri yag sökücüden yara olmustu artik ev o kadar pismişti:oha: bende dayali döşeli eve geldim mis gibi oturdum:KK53:
Bizimde yok ev tursusu kiz marketten salatalik aldimdi o da cok guzelmis:KK45:yidim de yidim:KK53:
bnmki söylenir öyle bişey olcak benm mi evim ben niye temizliyorm diye :D:D ama bende gidersem beraber yaparık ona bişey diyemez :KK53: he marketteeennn:kk77: su an cok açım :ruh:

Bol olsa güzel olur :KK45: giderim ödül diye elbise alırım kendime :KK45: yediğim gün abartırım gibi geliyor bakalım önce bir mezun olayım da ben :KK51:

3 gün ye 4 gün yeme yarar mı ki :KK53: bence çok mantıklı ama bilendim :deli:
Sen abartma görmemisin :KK70: ben o bir gunde dunyalari yiyom:KK53: bunye baya bi soka giriyo:KK70:

ne gizil bir baba ::KK70::KK70::KK70: benimki totosunu kaldırıp gitmez yine nişanlıma kalır :KK53::KK53:

kızımız okuyo aplası hemen hesap kitap serdi önümüze :KK70::KK70::KK70::

Kalori saymak hesap yapmak bizim işimiz keptinn :KK45:

Sen abartma görmemisin :KK70: ben o bir gunde dunyalari yiyom:KK53: bunye baya bi soka giriyo:KK70:
Bir kere hatırlıyorum senin bünye öyle bir Şok'a girmişti ki kilo verdiydin yedikten sonra bayağı bir :KK45::KK45:

Back
X