Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya işte su son söylediğini diyeydin başta Allah sizi ne yapmasın son dediklerin e çok güldüm yapıyorum yapıyorum kocaman bi rakam çıkıyor dedim bu rakamı yazsam rezil olurum beceremiyorum demekki dedim tamam haftaya inşallah hallederim bu hafta siz buldunuz :emir_bebek:

Geceden beri etiketliyorum ya kiz sizi 4 mu 5 mi oldu :KK70: neyse olsun basta olur boyle haftaya halledersin :halay:

e cok kim bilir :KK70::KK70::KK70::

zevk bibiğiiimmm:KK53::KK53::KK53::KK53:

Sabir diliyom nisanlina ceken bilir :KK70:

sen pambuhh gibi kizsin nee teyteyi :KK70:

Senlede yapalimmi :KK70: hahahaahahahaha beyin jimnstigi faydali :deli:

He pambuh gibiyim dimi yumos ayilar gibiyim :KK70: azcik da ben oveyim tontikligimi :KK70:

Ne yapiyoruz yapalim biz aktif yay birclariyiz :rolleyes:

Geceden beri etiketliyorum ya kiz sizi 4 mu 5 mi oldu :KK70: neyse olsun basta olur boyle haftaya halledersin :halay:

He pambuh gibiyim dimi yumos ayilar gibiyim :KK70: azcik da ben oveyim tontikligimi :KK70:

amin allah sabır versn :D:D

-bence o şeklide yapması cok ayıp
-aaa niye öyle dedi kiiiii
-bak görüyo musun hepsi aynı
-kaynana işte napcan illa bi yerden batıyo :ukala::ukala:
:KK70::KK70::KK70:
Bu neydi giiz devrelerinmi yandi :D

:D :D :D ov ovvvvv aliskiniz grupca :D

İsveççe Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı) bnm yaptığım İsveç yeşil mercimek suda haşlanır tereyağı ile sotelenir üzerine pul biber metabolizma çalışsın diye bi küçük kuru soğan evdeyim ve cnm istedi mercimeğin yanında :-)

İsveççe Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı) bnm yaptığım İsveç yeşil mercimek suda haşlanır tereyağı ile sotelenir üzerine pul biber metabolizma çalışsın diye bi küçük kuru soğan evdeyim ve cnm istedi mercimeğin yanında :-)
symeğin yanında soğana bayılırım :kk77::kk77:
ama yiyemiyorm iş dolayısıyla cok ta özeniyorum:ruh:

Back
X