Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende cok severimmm ama tursu ve taze biber tercihimm :KK70:

bnde hareket edebilsm keskeee sırtım boynum agırıdı oturmaktn :işsiz:

hoşgeldin kuzuu hangi hedefi yenilenemk istiyosnnn mezun olmak için olan hedef se eğer Velvette Velvette a bildir o listede not düşsn :KK15:
tamam canim yazdim simdi:) evet mezun olma hedefimi degistirmek istiyorum

bende cok severimmm ama tursu ve taze biber tercihimm :KK70:

bnde hareket edebilsm keskeee sırtım boynum agırıdı oturmaktn :işsiz:

hoşgeldin kuzuu hangi hedefi yenilenemk istiyosnnn mezun olmak için olan hedef se eğer Velvette Velvette a bildir o listede not düşsn :KK15:
dolaşamıyor musun peki şirket için bir teras ya da wc gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben hala acıkmadım kendimimi kandırıyorum acaba. Birazdan soluğu burger kingdemi alicam. Noluyo bana :D

kaçamak yok:tokat: hayır :tokat: öğle ne yedin de bakim
Canım benim birşey yemedim işte sorun burda. Az önce yeğenim geldi onu aldım halamın kızının bebisine bakmaya gittik. Sabahtir kosturma yigemedim vallahi. Halamlarda limonlu naneli şu içtim bi bardak

Bu neydi giiz devrelerinmi yandi :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: ov ovvvvv aliskiniz grupca :KK70:

En kara kuru grup biziz dünyanın en gözel garıları biziz :D

Bu şekilde mercimek fazla mı olmuş

Hayır çok güzel tam ayarında olmuş bence :kk77:

ben geldim kizlar, ya ben yeni hedefimi belirleyebiliyomuyum yani 68 den 65 yapmak istiyorum hedefimi koydum kafama belki o hedefi gördükce daha azimli zayiflarim suan kilomda kalmak yetio bana gibi hissediyorum o yüzden bi motive olamadim:KK70:

Tamam not düşerim ben
Bence de iyice saldın sen ne güzel kilo veriyordun artık gram gram gidiyor :ruh:

Kızlar ben hala acıkmadım kendimimi kandırıyorum acaba. Birazdan soluğu burger kingdemi alicam. Noluyo bana :KK70:

Ne demek daha listeye girmeden burger kingte soluk almak :KK11:

Back
X