Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Diş etimde kronik enfeksiyon olmuş :işsiz:
Ağzımdan çektiğimi başka bir şeyden çekmedim ha
İlaçlarla geçmezse o dişe de kanal tedavisi yapacağım dedi
Kendimi yere atıcam artık :KK70:

Diş etimde kronik enfeksiyon olmuş :işsiz:
Ağzımdan çektiğimi başka bir şeyden çekmedim ha
İlaçlarla geçmezse o dişe de kanal tedavisi yapacağım dedi
Kendimi yere atıcam artık :KK70:
yaaa ay diş cok zor ya :110::110: valla 1 dişimi cktirdim şimdiye kadar canım gitti yani kolumu kesseler bu kadar acımazdı:ruh:
sen bi de sürekli dişçidesin:bicak:

Yok kız hala acıkmadım ya diyorumki acaba kafayimi yiyorum noluyo bana :KK70: ölmek var dönmek yok. Nisanımda herkes bana bakıp aaa oooo demeli :KK70: ayy cok utanicam :oops::oops:

Güzel bir şeyler atıştır şimdi domates, salatalık, salamlı falan sandviç olabilir
Sabah da aç kalmışsın yazık öyle kıyamam
Peri kızları gibi olacaksın :KK68:

böyle böyle bi deri bi kemik kalırmışın :KK70::KK70::KK70::
hahahaha yok be kalamam ben öyle ama severim deri kemik olan insanlari:)
söyle bi 4 kilo gittimi tamamdir ama gidemedi birtürlü kaldim 68 69 arasi gidip geliom korkum acik ipin ucunu salarsam kesin cikarim 70 yani benim napip Edip 68 sabitlemem lazim yani cooook asiri yesem bile ilerleyen zamanlar icin 68 en fazlasi olmasi gerekio artik 70 ler yok gelmicek anca Hamis olursam birgün tek ozaman izin var hahahaha

o zaman şimdi güzel bi öğle yemeği yemelisinnn mümkünse proteinli olsun yanına da salata yada yogurt :super: sonra akşam tutamazsn kendini ki aksam kacırmak cok tehlikeli:skandal:

hahahaha yok be kalamam ben öyle ama severim deri kemik olan insanlari:)
söyle bi 4 kilo gittimi tamamdir ama gidemedi birtürlü kaldim 68 69 arasi gidip geliom korkum acik ipin ucunu salarsam kesin cikarim 70 yani benim napip Edip 68 sabitlemem lazim yani cooook asiri yesem bile ilerleyen zamanlar icin 68 en fazlasi olmasi gerekio artik 70 ler yok gelmicek anca Hamis olursam birgün tek ozaman izin var hahahaha
hee bende yiyip yiyip54 te kalmak stiyomda olmuyo işte :KK53:
hamile olunca koyver gitsin :KK68::KK68: yiyi yiyi caktırma :sus:
Heğ dimi topice geldiğimden beri hep dişçiye gidiyorum :KK70:
haftada bir :KK53:

ben geldim kizlar, ya ben yeni hedefimi belirleyebiliyomuyum yani 68 den 65 yapmak istiyorum hedefimi koydum kafama belki o hedefi gördükce daha azimli zayiflarim suan kilomda kalmak yetio bana gibi hissediyorum o yüzden bi motive olamadim:KK70:
Bir haftada 3 kilo muuuu :KK57:ölmezmisiniz

Tamam not düşerim ben
Bence de iyice saldın sen ne güzel kilo veriyordun artık gram gram gidiyor :ruh:
evet ya aynen bu hep seyden kaynaklanio suan kendimi iyi hissediyorum yani bi fazlam yok sadece azcik daha verdimde daha rahat etcem o yüzden
artik kilom rahatsiz edici olmadigi icin bitürlü o tam azmimi yakalayamiyorum
ama kendimide biliyorum egerki yine normal olmaya baslarsam yani zayiflama piskolojisinden cikarsam bir iki kilo kesin alcam ve o esnekligi istiyorum suan 65 indimmi artik 66 falan cikar ederse sorun degil ama suan 68 le birakisam 70 olma ihtimalim yüksek elimden geldince su 70den uzaklasmam lazim

beni motive et kaptanimmmm gerekirse tohatla beni:D

Back
X