- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #222.741
valla adanalılar gibi başlıcam yaniyürükkk demeye bide ben işe gelirken 10 dk yürüdüm çarşı içinde yürüdüklerim haricinde
![]()
valla ya bu ne sıcaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla adanalılar gibi başlıcam yaniyürükkk demeye bide ben işe gelirken 10 dk yürüdüm çarşı içinde yürüdüklerim haricinde
![]()
3 haftada desek ... birde ben hedef kilomu 65 söyledim ya 67 68 olsam mezun olabiliyor muyum kuzum yüzde hesaplanıyoru ya2 hafta da 5kilo cok değil mi ama![]()
böyle devam etsin ekimde de sıcak olsun amiinnnvalla ya bu ne sıcaklar
yüzde 80 kilo vermiş olma lazım kuzu kaçla başladn onu hatırlamıyorum bende tam sen 67 olda o zaman hesaplarız beraber3 haftada desek ... birde ben hedef kilomu 65 söyledim ya 67 68 olsam mezun olabiliyor muyum kuzum yüzde hesaplanıyoru ya
ay o kadar mı yaa çok geçmiş olsun kuzu bence sen bekle bi süre spor yapma oturdugun yerden bel egzersizleri fln yapKizlaaaaar hastaneden dönüyorum. 5 saattir ugrasiyorum. Mr çekildi ultrason falan derken zaman gecti. Kas yırtılması varmış 2x3 cm. Ayağının üstüne basamiyorum. Koltuk değneği verdiler. Ama kullanmayı beceremedimbirsey sürdüler sardılar eve dönüyorum. Spor yapamicam çok üzülüyorum
bacaksız ne spor yapabilirim önerileriniz varsa paylaşın benimle
![]()
Hoiyi canıııım iş güç koşturmaca sen napıyosun evdesin dimi yazları calışmıyosun yani
ben sana hoşgeldin demiş miydim
hoşgeldin canım bende 24 yaşındayım nişanlıyım yarışmadan mezun oldum ama hala buralardayım,
ve zayıfım
Hoş buldum
ben yohuum ondannn![]()
Hoş buldum canım darısı başımıza inş bizde mezun OLURUZ da buralardan ayrılmayız ayyyy o günler gelecekmi acepiyi canıııım iş güç koşturmaca sen napıyosun evdesin dimi yazları calışmıyosun yani
ben sana hoşgeldin demiş miydim
hoşgeldin canım bende 24 yaşındayım nişanlıyım yarışmadan mezun oldum ama hala buralardayım,
ve zayıfım
ben yohuum ondannn![]()
gelir geliiiirrrrHo
Hoş buldum canım darısı başımıza inş bizde mezun OLURUZ da buralardan ayrılmayız ayyyy o günler gelecekmi acep![]()
Geçmiş olsun canım ben sana akşam diycektim kasında yırtılma olmuş ola bilir diye ama seni korkutmak istemedim çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşAllahKizlaaaaar hastaneden dönüyorum. 5 saattir ugrasiyorum. Mr çekildi ultrason falan derken zaman gecti. Kas yırtılması varmış 2x3 cm. Ayağının üstüne basamiyorum. Koltuk değneği verdiler. Ama kullanmayı beceremedimbirsey sürdüler sardılar eve dönüyorum. Spor yapamicam çok üzülüyorum
![]()
75,90 ile başladım kuzum hesapladım ortalama 3 kilo daha vermem grekli sağol kuzumböyle devam etsin ekimde de sıcak olsun amiinnn
yüzde 80 kilo vermiş olma lazım kuzu kaçla başladn onu hatırlamıyorum bende tam sen 67 olda o zaman hesaplarız beraber
ay o kadar mı yaa çok geçmiş olsun kuzu bence sen bekle bi süre spor yapma oturdugun yerden bel egzersizleri fln yap
al işte ısınmadn spor yapmanın zararları![]()
geçmiş olsun kuzumKizlaaaaar hastaneden dönüyorum. 5 saattir ugrasiyorum. Mr çekildi ultrason falan derken zaman gecti. Kas yırtılması varmış 2x3 cm. Ayağının üstüne basamiyorum. Koltuk değneği verdiler. Ama kullanmayı beceremedimbirsey sürdüler sardılar eve dönüyorum. Spor yapamicam çok üzülüyorum
![]()
aynennnn oda cok az geliyoaynen su anlık iyi bencedesonucta öyle cumadan cumaya gelen tipler yok
senad evert az geliyo ve yuzlesmeunu de az geliyo galiba bnm takip ettiğim kadarıyla diiğğmiii
tabikide yemiceksin
yersen
ama foto at begenirsem ben yapar ywerim![]()
ohhhhhhkeyiffffff yapmissindirrrrrpancar da yok ablasıgil gelmiş dimibnde ablama gittim sabah kahvaltı yaptık beraber yegenlerim fln resmen işe gelmek için enerji depolamış oldum
![]()
sanaaaa spor falan yok.Kizlaaaaar hastaneden dönüyorum. 5 saattir ugrasiyorum. Mr çekildi ultrason falan derken zaman gecti. Kas yırtılması varmış 2x3 cm. Ayağının üstüne basamiyorum. Koltuk değneği verdiler. Ama kullanmayı beceremedimbirsey sürdüler sardılar eve dönüyorum. Spor yapamicam çok üzülüyorum
![]()
o 3kiloyuda 2 haftada vermiş olursun bitti gittiiii75,90 ile başladım kuzum hesapladım ortalama 3 kilo daha vermem grekli sağol kuzum
ay evet valla şahane oldu ocuklar kadar iyileştirici kafa dağıtıcı bişey yokaynennnn oda cok az geliyo
ohhhhhhkeyiffffff yapmissindirrrrr
sanaaaa spor falan yok.
Bu spordan ikinci vakaa kizlarrr abartmayin lutfennnnn
şahsen ben özlüyorum sürekli yanımda yeniyor üstelik ...
sandwiç yedik antrikotlu 944 kalor ile günü kapattım şekerli olarakta ananas yedim
canikom sen tam olarak ne sporlari yapiosun ben kacirmisim galiba:)
Haftada 1.5 bana normal geliyor. Yakinda baslarsin bu gecici bir durum zaten.
geçmiş olsun kuzumVelvette da oturduğu yerden yapıyordu onunla paslaş istersen kuzum
Amin cnn çok saolGeçmiş olsun canım ben sana akşam diycektim kasında yırtılma olmuş ola bilir diye ama seni korkutmak istemedim çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşAllah
Saol cnm başka türlü yapamam ama kilo vermeliyim çok kötü bi zamanlama oldugeçmiş olsun kuzumVelvette da oturduğu yerden yapıyordu onunla paslaş istersen kuzum
dün alışverişe çıktık annemle 38 beden gelmedi nasıl moralim bozuldu anlatmam sana kalbimdeki hedef 60o 3kiloyuda 2 haftada vermiş olursun bitti gittiiiisonra mezun olunca da aza azar 60 kadr inersin
yok öyle salmak
ay evet valla şahane oldu ocuklar kadar iyileştirici kafa dağıtıcı bişey yok![]()
Saol cnm evet keşke ısınma yapsaydım iki dakikamı alacaktıay o kadar mı yaa çok geçmiş olsun kuzu bence sen bekle bi süre spor yapma oturdugun yerden bel egzersizleri fln yap
al işte ısınmadn spor yapmanın zararları![]()
Hicmi yok birazciktamisanaaaa spor falan yok.
Bu spordan ikinci vakaa kizlarrr abartmayin lutfennnnn
ne var pazartesi canim?benim yoğunlukta pazartesi başlıcak enerji topluyorum bu aralar
bende saldırıyorum yemeğe bugün kahvaltısız çıkmak zorunda kaldım denegem değişti bugün 1200 tutturcam 5 gündür 900lerde gdiyorum...Benim de bugün düşük olacak saat 14tekini yine pas geçtim
Canım yemek istemiyor ya yemekten soğudum sanki
Ben cardio yapıyorum canım yağ yakmaya yönelik
Geçenlerde atmıştım buraya HasFit diye bir youtube kanalı var
Tabata, cardio vs bir sürü videoları var 1000i geçik onları yapıyorum değişik değişik
Evet bu hafta boyu 1.5 kalırsa bence de normal ama 3 günde 1.4 gidince hep böyle giderse kas kaybı olur mu diye korktum özellikte bacak kaslarım çıktı çünkü benim onları kaybetmeyi göze alamıyorum
Ben ona atayım özelden yaptıklarımı
Ben de geçen yaptım ama normal cardio yaptım yine acıdı alt bacaklarım dün hep![]()
oturdugun yer tam ayarli degilmi canim bilgisayara baktiginda kafan dümdüz olmasi gerekiyo yukariya Dogru yada asagiya Dogru bakiosan düzeltmeyi dene bilgisayarin konumunubnm de cok işim var yave pc ye bakarken boynum cok agrıyo
![]()