Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 7:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 3adet sıyah zeytin, 2 adet yesil zeytin, Yarım salatalik, 1 dılım ekmek
1 mil leslie

Ara ogun 1o:30

2 adet kuru incir ve rezene cayı

Oglen 12:00
Sehrıye corbasi
Kabak
Bır dilim ekmek

Ara ogun 14:00

Çok acıktım minik bir dilim peynirli börek

Ara öğün 16:00

2 adet kuru incir

Aksam 17:30
bir adet yeşil bir adet kırmızı olmak üzere iki adet kıymalı biber dolması
1 dilim ekmek
3-4 çatal fırında çakma kumpirin patatesinden

Ara ogun 21:30

1 adet buyuk kırmızı erik

Ben yazmıyorum ama min uc lıtre su içiyorum hergun

Önerim bence kilo için cardio çok güzel ter attırıyor bu hafta hep onu yaptım ben süper geldi bana:KK49:

Bilmiyorum bir bohemlik buhran var üzerimde bu aralar gideceğim diye herhalde bir de biraz bi çocuğa taktım kafayı shahsha :KK70: :sus:

Geç kalktığım için 12 benim kahvaltı oluyor aslında kaptanım :/
Cocuk?:olamaz::oops:

Önerim bence kilo için cardio çok güzel ter attırıyor bu hafta hep onu yaptım ben süper geldi bana:KK49:

Bilmiyorum bir bohemlik buhran var üzerimde bu aralar gideceğim diye herhalde bir de biraz bi çocuğa taktım kafayı shahsha :KK70: :sus:

Kime taktın kız eskilerden mi yoksam yeni mi :KK36:

Sabah 7:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 3adet sıyah zeytin, 2 adet yesil zeytin, Yarım salatalik, 1 dılım ekmek
1 mil leslie

Ara ogun 1o:30

2 adet kuru incir ve rezene cayı

Oglen 12:00
Sehrıye corbasi
Kabak
Bır dilim ekmek

Ara ogun 14:00

Çok acıktım minik bir dilim peynirli börek

Ara öğün 16:00

2 adet kuru incir

Aksam 17:30
bir adet yeşil bir adet kırmızı olmak üzere iki adet kıymalı biber dolması
1 dilim ekmek
3-4 çatal fırında çakma kumpirin patatesinden

Ara ogun 21:30

1 adet buyuk kırmızı erik

Ben yazmıyorum ama min uc lıtre su içiyorum hergun
Senın menunde güzel yesıllık bıraz daha artırsan daha ıyı olur

Yok ya yeni o yüzden çok riskli şimdi gider ayak hiç iyi fikir değil kaptırırım çünkü ben biliyorum gitti mi de 2 sene yokum en azından olmaz o iş o yüzden bunalıma devam :KK70:
Boşver kuzum hiç bunalıma ne gerek var :confused: şöyle düşün gittiğin yerde bulursun koskoca erkekleriyle ünlü İtalya :KK70:olacak olsa eski olmazdı hem eskiler hep riskli geliyor bana Hoppa

Aynen bak geçen hafta böyle değildin sen yine bi mutsuzluk vardı o da etkiledi

Gördün de kendi gözünle yani

Tedavinde de böyle ol olur mu

Pozitif, neşe saç

Ben de kafaya takmayı bıraktığımdır güzel gidiyor kilom

Ben pipetle içiyorum ön dişlere bari değmesin diye sonra çürür falan yeni yaptırdım zaten :KK70:

Haftada 1 versem gidene kadar 63e inerim @denetim in dediği gibiydi dediydi de yok artık demiştim :KK70: Biliyormuş kız demek ki :KK60:
:D ben hic disci yüzü gormedim ya gafama dikip iciyom:KK70:

Kızlar çok kötü birşey oldu. Bugün hava gzueldi ceket birşey almadik. Isarkadasiyla tam çıkarken baktık deli gibi yağmur gök gurluyo şimşekler cakiyo falan. Bizde çıktığımız gibi ben çığlık attım güldük eğlendik bende arkadaşın koluna girdim. Tam koşmaya baslicaktim. Ayağına birşey oldu dondum kaldım bi adım bile atamadim. Kaslarım agriordu. Yırtıldimiı noldu. Arabaya zor gittim. Islandık donumuza kadar :KK70: şuan evdeyim zor geldim. Bacağımı kaldırdım yatıyorum buz koydum gebericem çok agrım var ama yarına kadar beklemek istiyorum doktora gitmek ickn. Sizede oldumu biliyormusunuz nolmustur. Dokunamıyorum çok acıyoooo :KK43:(
Geçmiş olsun kuzum nasılsın simdi:KK37:

Kızlar yeni mesajlara girince bu diğer takımlar geliyor. Birine baktım merak ettim okadar az yiyorlarki. Yoğurt kayısı salata bi dilim ekmek tüm gün bitiriyorlar :S bana pek sağlıklı gelmedi :/
Geçmiş olsun kuzum nasılsın simdi:KK37:
Sağol canimm uzandığımda iyi oluyorum. Ağrı kesici ictigim için çok ağrı kalmadı Allaha şükür ama yinede tuhaf bir baskı var InsAllah geçicek cnmmm :KK15:

SekerPancarii SekerPancarii kuzum ne soracağım ya ben şimdi bir süredir ağır spor yapamıyorum ya bu kadar hızlı kilo gitmesinin sebebi kas kaybı olabilir mi öyle ise nasıl önleyebiliriz :110::olamaz:
Kuzum beslenme burda en onemlisi sen proteinini saglikli karbonhidratini eksik etme kastan gitmez ama spor yapmayip bide cok az yersen erir kaslar:KK14: ayy vurun beni yaa:silah: ben ne guzel spor yapiyodum ne guzel besleniyodum butun hevesim gitti sanki :110: sabah sporu harici bisey yapmiyom guzel beslenmiyom kilo aliyom:mad:niye kiii:KK34:niye:tokat:

Kızlar yeni mesajlara girince bu diğer takımlar geliyor. Birine baktım merak ettim okadar az yiyorlarki. Yoğurt kayısı salata bi dilim ekmek tüm gün bitiriyorlar :S bana pek sağlıklı gelmedi :/

Sağol canimm uzandığımda iyi oluyorum. Ağrı kesici ictigim için çok ağrı kalmadı Allaha şükür ama yinede tuhaf bir baskı var InsAllah geçicek cnmmm :KK15:
Evet canim emin ol hic saglikli degil herkesin kendi tercihi ama bence guzel beslenip yagdan vermek cok onemli:KK51: biz saglikli beslenelim:halay:
Dinlen canim iyice spor yapma bu aralar iyce gecsin oyle yaparsin:KK15:

Ondada ne yiosun ki. Sen ilk geldiginde cok guzel beslenirdin cok begeniyodum simdi niye boyle olduu kii:KK4: hirsinin kurbani oluyosun bence

Back
X