Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

FatSecret diye bi program indirdim kiloma göre almam gereken kalori 2400 bugün yediklerim 1050çıktı çok az ama ben aç degilim :)))
:) orda benimde kalorim 2200 civari falan ama zayiflamak icin tabi daha az yiyorum hatta cok daha az benim gün icinde 1000 az alti az üstü oluo genelde

Bence kilo vermek icin en ideali 1000-1300 arasi

Kusmeee kiz simdilik yanimda kaliylar 1-2-4- yil ,üç gundur aglamaktan isim bitti cok şükür mevlam yol gosterdi sosyal hizmetler vermiyi babalarına bizim sartlarimizi yerine getirmen lazım demis adamda ilimli bakmış konuya nerden baksan adam 3-4 yilda toparlanir heral maddi durumdan dolayi bide çocuklar hayir biz gitmek istemiyoruz demis onların kararini dikkate aldılar dun rahatladik rabbim bize bir kac yil daha musede etti iste böyle durum..
sonra zaten aklı başında olcak hiç gitmek istemicekler bak gör :dua::dua:
cok sevindim bebeğim valla duyunca içim parçalanmıştı benimde öyle mutlu oldumki :KK200:

:KK36:he şekerdir pek severim kendilerini:confused::confused:
dimi dokunuyodu o zaman bol salata ve kuru meyve tüketmeye çalış kuzu hem süt olur hemde tok tutar:KK31:
Su senin profilindeki kizin saclaribnm genckken ki saclarima benziyor :D tipide benziyor benim zayif hallerime (55 kg)

Idealim, olmak istedigim kiz senin profilin puhaha :D

Evet tabıkı cok zordur ama mınık bebişe sut lazım yekı doysun rahat uyusun.ben bol bol uzum ıncır hurmada yerdım. Dereotu gormek ıstemıyorm artk bıktım :)
Cnm bi diyet yapan anne takip ediyrm hurma marmelati yiyor. Ben hic duymamistim. Sen biliyor musun?

Canim iyi yapmissin, bende ilk zamanlar yuklendim baya humana, hurma, incir, marul, sogan bulgur pilavi falan. Benim tosbikto 1950 gr aldi. Sutum iyi cok sukur. Ise baslayinca eylulde, yine yuklenmem lazim. Hem sagip birakacagim hem emzirecegim

Su senin profilindeki kizin saclaribnm genckken ki saclarima benziyor :KK70: tipide benziyor benim zayif hallerime (55 kg)

Idealim, olmak istedigim kiz senin profilin puhaha :KK70:
ay evet bende bayılıyorum ona öyle olmak istiyorum:rolleyes:
bnm saclar da kıvırcık ama esmer değilim işte :confused:
olsundu zayıflık olarak belki onun gibi olabilirim :D:D

şu wcyi nasıl ypcam kızlar ya 1 haftadır patladım kilomda sabit yani 69,90 takıldı kaldı ...yağ grmını yükselttim yine olmadı var mı önerinizi bugün ne deneyim
Hmm aklima gelenler
Zeytinyagli bir corba
Kayisi, hurma, incir, erik
Ya da corba kasigi ile direkt yagi da icebilirsin bagirsaklarin yumusar

Günaydin kizlar.
dünki menüm
Sabah kahve ve peynirli sandwitch
ögle basimi kasiyacak zamanim olmadigi icin hicbirsey yemedim aksam üstüne Dogru karisik meyve ve üstüne normal yogurt yedim
aksam mercimek corbasi ve iki dilim ekmek yaninda domates sogan salatasi

Günaydin kizlar.
dünki menüm
Sabah kahve ve peynirli sandwitch
ögle basimi kasiyacak zamanim olmadigi icin hicbirsey yemedim aksam üstüne Dogru karisik meyve ve üstüne normal yogurt yedim
aksam mercimek corbasi ve iki dilim ekmek yaninda domates sogan salatasi
yazın vazgeçilmezi domates soğan salatası :D
günaydın bibiğim :KK15: menüde güzel kuzuuuu En Büyük TÜRKİYE

Back
X