- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #222.941
Accigi ödemmis sanki dün cok yememe ragmen 55.6 çıktım buna şükür diyorum 57 yi görmüştümVerirsen seenn kuzucugmmmmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Accigi ödemmis sanki dün cok yememe ragmen 55.6 çıktım buna şükür diyorum 57 yi görmüştümVerirsen seenn kuzucugmmmmmm![]()
Ayyy süper kuzummmmGeçen hafta çarşamba başladım diyete bugün 1hafta oldu ve tam 2kilo 100gr gitti
Iste banada şimdi öyle canım. Sevgilime diorum geceleri tamam lafa tutma beni bi sal uyumalıyım biran önce sabah olsun kahvaltima kavusiyım![]()
aynen ya, benim türkiyede cok sevdigim akrabalarim hep sey derdi bana, kendileri baya kilolu yasca benden büyükler. sen bi evlen bak sende bizimle ayni kiyafetleri giycen diye. inat ettim asla ve asla öyle olmicamel alışkanlığına dönüyor![]()
![]()
![]()
günaydın böcüküüümmmmmGünaydın kizlar kaptağnnn geldii![]()
Markasini yazdmda sildm yasaktir diye vardir bence ben bakicammDeğişik birşeyler yiyibilcez her yerde bulabiliyorsak süper oldu..
ama o ilk haftada oluyo geri kalan 3 haftada 5 vermistm
kilo verebilmek şahane bi duygu hele bide vücudunda farklılıklar görmeye başla güzel değişimler olsun o zaman gör sen mutlulugu
ben hafta da 4 versem bu hesplaaa 3 ayda kayboluyorum
nası verdin bana da sülee
ay dün yedim 2 top kakaolunormalde sevmemde anneme alıyodm cnm cekti benimde
veee işte bu haftanın kazananı![]()
odemdir tabi hemen yag olcak hali yokyaAccigi ödemmis sanki dün cok yememe ragmen 55.6 çıktım buna şükür diyorum 57 yi görmüştümve cok kasmadan az az yicem
![]()
Ay evet bende cok etkileniyorum izlerken o programiBende kilo vermek istiyorsak 1200 ün üstüne çıkmamak gerek ben günlük genelde 900 alıyorum i bile bana çok geliyor ama az yemekte kilo verdirmiyor...sen 1200 al hafif.spor yap dizlerin için yorma kendini... hamile kalmayı etkiliyormuş ama herkeste değil sanırım kilolu olup hamile kalanda var..
Insalah olur kuzum
Kardio yaparım kuzum ...cocuğu boşver gittiğin yerleri düşün özgür git oralara ....
Izleyen biri çıktı sonunda ... ben çok korkuyordum kilo verince deri sarkmaları olacak.diye onlar gibi o kadar etkisi altına aldı beni...
Aşılama olacak kuzum... ameliyat raporuna baktı kanal açık dedi yarım rahimliyim bebegi taşıyacak kadar büyük dedi rahim. Yumurta rezervin az olabilir dedi amh 2ydi tadevide de çıkıyordu zaten.. sorun yok niye hamile kalamadım diye düşünüyorum.. diger dr bana hamile kalamazsın diyordu hep o yerleşti sanırım aklıma iyice öyle durum adet olamadım daha...
O programda günlük aldığın yağ oranı gösteriyor aşağıda sol tarafta.gram olarak yağ gramı 50 nin çok üstüne çıkma en fazla 53 olsun wc sorunu olursa 60a çık 1 günlüğüne ben 3 gun sanırım 50.altında kaldım wcye.çıkamıyorum 1 haftadır
57 miAccigi ödemmis sanki dün cok yememe ragmen 55.6 çıktım buna şükür diyorum 57 yi görmüştümve cok kasmadan az az yicem
![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar
kayısılı çay içtim dün .. bugün aktara uğrayım ben alayım bişiler balon oldumHmm aklima gelenler
Zeytinyagli bir corba
Kayisi, hurma, incir, erik
Ya da corba kasigi ile direkt yagi da icebilirsin bagirsaklarin yumusar
form kayısılı çay varya dün içtim ondan kuzum işe yaramadıaynen kuzu hem gaz sorunu için hem wc için iyi diyolar ona
bide kayısı cayı dene istersen
He kiz dün 56.9 çıktım varya beynimden kaynar sular döküldü bu neeeğ dedim
Masallah canimmmmmmmmm harika bi sonuc
a iyi diyolar aslında ona faydalıymışkayısılı çay içtim dün .. bugün aktara uğrayım ben alayım bişiler balon oldum
form kayısılı çay varya dün içtim ondan kuzum işe yaramadı![]()
Hic begenmedim canim menünü sabah o yedigin gevregi yeme bence kahvakti yapmayi sevmiyosan en azindan yulaf ezmeli meyveli musli hazirla kendine aran yine hazir paket biseyGünün menüsü
Sabah
Karışık meyveli nesfit ve yarım yağlı süt bir kase
Ara
Form çubuk kraker ve bir bardak yy süt
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam
Davetliydik o yüzden çörek ve börekten tadımlık aldım genel olarak peynir zeytin ve domates biber yedim
Akşam ara
Yoğurt yiyeceğim belki karpuz
He kiz dün 56.9 çıktım varya beynimden kaynar sular döküldü bu neeeğ dedimodemmis 55.6 ciktim bugun
ama cok yiyom ben bu aralar bugun basladim inşallah
![]()
Hic de bir vanillav menusu degilSaat 12
Corn flakes - 383
Saat 14
Pas geçtim
Saat 16
4 incir - 200
Saat 18
1 tabak yeşil mercimek - 240
Ballı yoğurt - 170
1 dilim ekmek - 75
Yarım kase salata - 12
Saat 21
1 bardak light süt - 45
2 kuru kayısı - 16
Gün toplam: 1141
En azından 1100ü geçtim bugün
Cok begendim canim menunu afiyet olsun gayet dengeli10.30
Patatesli sognlı yumurta
3 dılım peynır
Domates salatalık
Bıraz reçel ve bal
Çay
Bır dılım tb ekmk
13.00
Uzum bır avuç ve cevız
14.30
Bır tabak ezogelın corbası
Patlıcan salatası
Bır dılım ekmek
17.00
Yogurt
19.00
Bır tabak pazı kavurması
Bır tabak taze fasulye
Yogurt
3 litre su
Benım lıstem kac kalorıdır
Kiz neden aksam ara öğününde 2 bardak meyve suyu iciyonGec kahvaltim
Yarim domates, 4 zeytin, 1 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim tavuk göğsü, maydanoz 2 bardak çay
Ara öğün
1 kupa yeşil çay
Akşam yemeği (16.00)
Tavuk etli sote 2 kaşık kepekli makarna
Ara öğün
2 bardak meyve suyu 100%
Tarçınlı süt içmeyi planliyorum
Gün içinde 2 ltr su
Ne zaman başlıyoz ağırlık çalışmayaÖnerim bence kilo için cardio çok güzel ter attırıyor bu hafta hep onu yaptım ben süper geldi bana
Bilmiyorum bir bohemlik buhran var üzerimde bu aralar gideceğim diye herhalde bir de biraz bi çocuğa taktım kafayı shahsha![]()
Geç kalktığım için 12 benim kahvaltı oluyor aslında kaptanım :/