Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

el alışkanlığına dönüyor :KK70: :KK70: :KK70:
aynen ya, benim türkiyede cok sevdigim akrabalarim hep sey derdi bana, kendileri baya kilolu yasca benden büyükler. sen bi evlen bak sende bizimle ayni kiyafetleri giycen diye. inat ettim asla ve asla öyle olmicam:D evlensemde annede olsam hicbirzaman sisko olmak istemiyorum ya... o yüzden hep bu cümle gelir aklima dikat etmemeye baslayinca:D

Değişik birşeyler yiyibilcez her yerde bulabiliyorsak süper oldu..
Markasini yazdmda sildm yasaktir diye vardir bence ben bakicamm
:KK36::KK36::KK36:
kilo verebilmek şahane bi duygu hele bide vücudunda farklılıklar görmeye başla güzel değişimler olsun o zaman gör sen mutlulugu :KK8:

:KK70::KK70: ben hafta da 4 versem bu hesplaaa 3 ayda kayboluyorum :KK70::KK70:
nası verdin bana da sülee :sus:

ay dün yedim 2 top kakaolu:ruh: normalde sevmemde anneme alıyodm cnm cekti benimde :tokat:

veee işte bu haftanın kazananı:KK9::KK9::KK9::rolleyes::KK73::KK31::KK31::KK71::KK33::KK9::KK73::rolleyes:
ama o ilk haftada oluyo geri kalan 3 haftada 5 vermistm

Accigi ödemmis sanki dün cok yememe ragmen 55.6 çıktım buna şükür diyorum 57 yi görmüştüm :tokat: ve cok kasmadan az az yicem:110:
odemdir tabi hemen yag olcak hali yokya

Bende kilo vermek istiyorsak 1200 ün üstüne çıkmamak gerek ben günlük genelde 900 alıyorum i bile bana çok geliyor ama az yemekte kilo verdirmiyor...sen 1200 al hafif.spor yap dizlerin için yorma kendini... hamile kalmayı etkiliyormuş ama herkeste değil sanırım kilolu olup hamile kalanda var..

Insalah olur kuzum

Kardio yaparım kuzum ...cocuğu boşver gittiğin yerleri düşün özgür git oralara ....

Izleyen biri çıktı sonunda ... ben çok korkuyordum kilo verince deri sarkmaları olacak.diye onlar gibi o kadar etkisi altına aldı beni...

Aşılama olacak kuzum... ameliyat raporuna baktı kanal açık dedi yarım rahimliyim bebegi taşıyacak kadar büyük dedi rahim. Yumurta rezervin az olabilir dedi amh 2ydi tadevide de çıkıyordu zaten.. sorun yok niye hamile kalamadım diye düşünüyorum.. diger dr bana hamile kalamazsın diyordu hep o yerleşti sanırım aklıma iyice öyle durum adet olamadım daha...

O programda günlük aldığın yağ oranı gösteriyor aşağıda sol tarafta.gram olarak yağ gramı 50 nin çok üstüne çıkma en fazla 53 olsun wc sorunu olursa 60a çık 1 günlüğüne ben 3 gun sanırım 50.altında kaldım wcye.çıkamıyorum 1 haftadır
Ay evet bende cok etkileniyorum izlerken o programi:olamaz:
Neden bi doktor hastasina hamile kalamazsin derki anlamıyorum bu isler birazda psikolojik hep guzel seyler söylemeli bu doktorun öyle sanirim bak ne guzel seyler söylemiş dua ediyorum kuzum inşallah olacak:KK36:

Hmm aklima gelenler
Zeytinyagli bir corba
Kayisi, hurma, incir, erik
Ya da corba kasigi ile direkt yagi da icebilirsin bagirsaklarin yumusar
kayısılı çay içtim dün .. bugün aktara uğrayım ben alayım bişiler balon oldum

aynen kuzu hem gaz sorunu için hem wc için iyi diyolar ona
bide kayısı cayı dene istersen
form kayısılı çay varya dün içtim ondan kuzum işe yaramadı :ruh:

kayısılı çay içtim dün .. bugün aktara uğrayım ben alayım bişiler balon oldum

form kayısılı çay varya dün içtim ondan kuzum işe yaramadı :ruh:
a iyi diyolar aslında ona faydalıymış :bicak: ben denemedim tabideee
geceden kuru kayısıyı suda bekletsen bebeğim sabah ac karnına içsen

Günün menüsü

Sabah
Karışık meyveli nesfit ve yarım yağlı süt bir kase
Ara
Form çubuk kraker ve bir bardak yy süt
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam
Davetliydik o yüzden çörek ve börekten tadımlık aldım genel olarak peynir zeytin ve domates biber yedim

Akşam ara
Yoğurt yiyeceğim belki karpuz
Hic begenmedim canim menünü sabah o yedigin gevregi yeme bence kahvakti yapmayi sevmiyosan en azindan yulaf ezmeli meyveli musli hazirla kendine aran yine hazir paket bisey:duduk: oglenin cok guzel bi tek:KK51:

Saat 12

Corn flakes - 383

Saat 14

Pas geçtim

Saat 16

4 incir - 200

Saat 18

1 tabak yeşil mercimek - 240
Ballı yoğurt - 170
1 dilim ekmek - 75
Yarım kase salata - 12

Saat 21

1 bardak light süt - 45
2 kuru kayısı - 16

Gün toplam: 1141

En azından 1100ü geçtim bugün
Hic de bir vanillav menusu degil:110::duduk: sabahki o gecvregi sirf kalorin dolsun diye yedin bence:tokat:

10.30
Patatesli sognlı yumurta
3 dılım peynır
Domates salatalık
Bıraz reçel ve bal
Çay
Bır dılım tb ekmk
13.00
Uzum bır avuç ve cevız
14.30
Bır tabak ezogelın corbası
Patlıcan salatası
Bır dılım ekmek
17.00
Yogurt
19.00
Bır tabak pazı kavurması
Bır tabak taze fasulye
Yogurt
3 litre su
Benım lıstem kac kalorıdır
Cok begendim canim menunu afiyet olsun gayet dengeli:KK200:

Gec kahvaltim

Yarim domates, 4 zeytin, 1 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim tavuk göğsü, maydanoz 2 bardak çay

Ara öğün

1 kupa yeşil çay

Akşam yemeği (16.00)

Tavuk etli sote 2 kaşık kepekli makarna

Ara öğün

2 bardak meyve suyu 100%

Tarçınlı süt içmeyi planliyorum

Gün içinde 2 ltr su
Kiz neden aksam ara öğününde 2 bardak meyve suyu iciyon:silah: ay ben sok:silah: aksam aksam sekeri depolamissin:tokat: ve ogle yemegi yoh neden :ukala: sabah ve aksam yemeğini begendim afiyet ossun:super:

Önerim bence kilo için cardio çok güzel ter attırıyor bu hafta hep onu yaptım ben süper geldi bana:KK49:

Bilmiyorum bir bohemlik buhran var üzerimde bu aralar gideceğim diye herhalde bir de biraz bi çocuğa taktım kafayı shahsha :KK70: :sus:

Geç kalktığım için 12 benim kahvaltı oluyor aslında kaptanım :/
Ne zaman başlıyoz ağırlık çalışmaya:KK8: iyilesti mi bacagin:KK37:

Back
X