Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 7:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 3adet sıyah zeytin, 2 adet yesil zeytin, Yarım salatalik, 1 dılım ekmek
1 mil leslie

Ara ogun 1o:30

2 adet kuru incir ve rezene cayı

Oglen 12:00
Sehrıye corbasi
Kabak
Bır dilim ekmek

Ara ogun 14:00

Çok acıktım minik bir dilim peynirli börek

Ara öğün 16:00

2 adet kuru incir

Aksam 17:30
bir adet yeşil bir adet kırmızı olmak üzere iki adet kıymalı biber dolması
1 dilim ekmek
3-4 çatal fırında çakma kumpirin patatesinden

Ara ogun 21:30

1 adet buyuk kırmızı erik

Ben yazmıyorum ama min uc lıtre su içiyorum hergun
Ara ogundeki borek harici begendim kuzum daha saglikli bi ara ogun yapabilirsin:KK19:

Günaydin kizlar.
dünki menüm
Sabah kahve ve peynirli sandwitch
ögle basimi kasiyacak zamanim olmadigi icin hicbirsey yemedim aksam üstüne Dogru karisik meyve ve üstüne normal yogurt yedim
aksam mercimek corbasi ve iki dilim ekmek yaninda domates sogan salatasi
mevsimin en güzel salatası ben sürekli yapıyorum harika oluyor üstüne de sumak dolduruyorum

Günaydın kizlar kaptağnnn geldii:halay:
hoş geldin kuzum

aynen ya, benim türkiyede cok sevdigim akrabalarim hep sey derdi bana, kendileri baya kilolu yasca benden büyükler. sen bi evlen bak sende bizimle ayni kiyafetleri giycen diye. inat ettim asla ve asla öyle olmicam:KK70: evlensemde annede olsam hicbirzaman sisko olmak istemiyorum ya... o yüzden hep bu cümle gelir aklima dikat etmemeye baslayinca:KK70:
ayy çok kötü laf etmişler kendileri evli ve çocuklu olunca kiloyu hak bilmişler

Ay evet bende cok etkileniyorum izlerken o programi:olamaz:
Neden bi doktor hastasina hamile kalamazsin derki anlamıyorum bu isler birazda psikolojik hep guzel seyler söylemeli bu doktorun öyle sanirim bak ne guzel seyler söylemiş dua ediyorum kuzum inşallah olacak:KK36:
onu izledikten sonra ben diyete karar vermiştim nasıl tırsmıştım ....
ilk gittiğim günde ön görüşmede de yüzde 5 demişti bu da tam tersini diyor anlamadım adamı ama iyi ki ondan kurtuldum

a iyi diyolar aslında ona faydalıymış :bicak: ben denemedim tabideee
geceden kuru kayısıyı suda bekletsen bebeğim sabah ac karnına içsen
1 tane daha var onu da içicem evde çörek otu yağı olcak ondan içerim akşam da tam tersi olurmuşum birde :D :D

kim emziriyodu kimin cocugu yoktu karıstırıyorum ben :olamaz: borek erken saatte ve az oldugu içn sorun cıkarmaz dı ama üstüne bide biber dolması yemişsin :KK20: bi öğün kaçamak varsa sonraki öğün onu toparlamaya calış kuzum :KK51:

migrenim sağolsn yemek yidirmiyo bana :KK70::KK70:
pek yiyemiyorum o yüzden 54.7 ye düştüm :halay::halay: zayıfla yeme sende şişkooooo:tokat::tokat:

nerden gördündü :KK70::KK70::KK70:
:oha: Sen nasil bensiz zayiflarsin:tokat: göreceksin sen:ukala:

şu wcyi nasıl ypcam kızlar ya 1 haftadır patladım kilomda sabit yani 69,90 takıldı kaldı ...yağ grmını yükselttim yine olmadı var mı önerinizi bugün ne deneyim
Ac karnina taze incir yeyip soguk su icsen işe yarar mi ki kiz:KK58:

Günaydin kizlar.
dünki menüm
Sabah kahve ve peynirli sandwitch
ögle basimi kasiyacak zamanim olmadigi icin hicbirsey yemedim aksam üstüne Dogru karisik meyve ve üstüne normal yogurt yedim
aksam mercimek corbasi ve iki dilim ekmek yaninda domates sogan salatasi
Aksam acik yemek gibi olmamis:deli: mercimek corbasi ekmek yerine geciyi zaten aksam 4 diljm ekmek yidin say kendini:tokat: corbanin yanina et vaya sebze olaydi keske:silah:

Markasini yazdmda sildm yasaktir diye vardir bence ben bakicamm
ama o ilk haftada oluyo geri kalan 3 haftada 5 vermistm

odemdir tabi hemen yag olcak hali yokya
Artik oyle bi hale geldim ki 1 kilo alsam aglayasim geliyo ve aksi gibi daha da yiyesim geliyo cok bunaliyom bu kilo işinden bazen:KK51: ama napah mecbuuur:KK51::KK15:

mevsimin en güzel salatası ben sürekli yapıyorum harika oluyor üstüne de sumak dolduruyorum

hoş geldin kuzum

ilk gittiğim günde ön görüşmede de yüzde 5 demişti bu da tam tersini diyor anlamadım adamı ama iyi ki ondan kurtuldum

1 tane daha var onu da içicem evde çörek otu yağı olcak ondan içerim akşam da tam tersi olurmuşum birde :KK70: :KK70:
Bura sana iyi gelcek bence pozitif doktor her zaman iyidir :KK200::KK74:

Aksam acik yemek gibi olmamis:deli: mercimek corbasi ekmek yerine geciyi zaten aksam 4 diljm ekmek yidin say kendini:tokat: corbanin yanina et vaya sebze olaydi keske:silah:
evet haklisin ama benim yedigim CORBA bi kasik biseydi:D ekmegide salatayla yemis gibi oldum yani cünki ben cOrba sevmem onuda sirf yaptim acik yiyeyim diye yedim:D en sevmedigim sey corbadir benim:D

evet haklisin ama benim yedigim CORBA bi kasik biseydi:KK70: ekmegide salatayla yemis gibi oldum yani cünki ben cOrba sevmem onuda sirf yaptim acik yiyeyim diye yedim:KK70: en sevmedigim sey corbadir benim:KK70:
Hadi ya:D resmen ekmek ve salata yidin aksam yemeginde:deli:tohat geliyo:tokat: bugun karbonhidrat yok aksam yemeklerinde unutma yarin cumaaa:rolleyes:

hoş geldin kuzum

1 tane daha var onu da içicem evde çörek otu yağı olcak ondan içerim akşam da tam tersi olurmuşum birde :KK70: :KK70:
allahım nelerle ugrasıyoruz yaaa :D:D
:oha: Sen nasil bensiz zayiflarsin:tokat: göreceksin sen:ukala:
bende anlamadım vala istemeyerk oldu :D:D
Tarkan yolla:KK76: eşliğinde spor yapmak guzel oliyo:KK70: yolla kilolari bana yollaa:KK70:
yollaaaa :D bende akşam oynadmdı öle müzik acıpp ama hiç mi yakışmaz bi insana :oha:

Back
X