Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allahım nelerle ugrasıyoruz yaaa :KK70::KK70:

bende anlamadım vala istemeyerk oldu :KK70::KK70:

yollaaaa :KK70: bende akşam oynadmdı öle müzik acıpp ama hiç mi yakışmaz bi insana :oha:
Alsana geri hadi:KK53: beraber verecehh ya:KK53:
Ayy bende oyun havasını guzel oynarim gecen düğün vardi evin önünde evde bir oynadim bir oynadim kurtlarimi döktüm ahahhahah:D dugunde oynayamiyom bari evde oynayim didimdih:işsiz:

Alsana geri hadi:KK53: beraber verecehh ya:KK53:
Ayy bende oyun havasını guzel oynarim gecen düğün vardi evin önünde evde bir oynadim bir oynadim kurtlarimi döktüm ahahhahah:KK70: dugunde oynayamiyom bari evde oynayim didimdih:işsiz:
yeeekk yiiaaaa :D:D:D sen ver bence :D takımda en zayıf benim nihahahhaha :D:D:D:D
bende öle oynuyom bazn evde güzel oluyo enerji tavan yapıyo :D

Günaydın kızlar :KK200:

Oyle verılen kılolar gumbur gumbur gerı gelır :KK70:
Aynen yaaa yavas gitsinde ebedi gitsin bidaha hicbirzaman geri gelmeme şartıyla :KK70:çok güzel kilo vermişsin canım yaa. Chia denedim ama ise yaradimi inan bilmiyorum.

meyve suyu yerine meyvenin kendini tercih etsen bebeğim :super:
makarna da az yediysen eğer begendim ben güzel olmuş suyu 2.5 yapmaya calış :sus:
canım çoğaltmaya çalışıyorum unutuyorum normalde çok içen biri değilim ama yanımda şişelerle geziyorum artık okadar yani :KK50::KK200: makarna iki kaşık bile yoktu. Etden fazla yedim canimciiim :KK15:

şu wcyi nasıl ypcam kızlar ya 1 haftadır patladım kilomda sabit yani 69,90 takıldı kaldı ...yağ grmını yükselttim yine olmadı var mı önerinizi bugün ne deneyim
canım benimde wc sorunum var hemde diyetsiz zamanımda bile. Ben birsey kullanıyorum tohummu ne, ona bak derim bulabilirsen al mucize gibi birsey ben inanmam normalde ama cok faydasını gordum. Psyllium yada turkiyede pisilyum diyorlar herhalde bi araştır derim

Kiz neden aksam ara öğününde 2 bardak meyve suyu iciyon:silah: ay ben sok:silah: aksam aksam sekeri depolamissin:tokat: ve ogle yemegi yoh neden :ukala: sabah ve aksam yemeğini begendim afiyet ossun:super:
ama ben hastayım vitamine ihtiyacım var :KK70: canım doktor hastane kosturmaktan inan öğle yemeğine zaman bulamadım geç geldim eve :KK43: az yedigim için meyve suyunu içtim en azından birsey yemiş içmiş oliyim diye :KK43: 3 gün evdeyim güzel güzel yicem :dondurma:

KIZLAR bugün 0 kalori noodle'lerimi yicem. Biliyormusunuz yiyen varmi

Günaydın kızlar :KK200:

Aynen yaaa yavas gitsinde ebedi gitsin bidaha hicbirzaman geri gelmeme şartıyla :KK70:çok güzel kilo vermişsin canım yaa. Chia denedim ama ise yaradimi inan bilmiyorum.

canım çoğaltmaya çalışıyorum unutuyorum normalde çok içen biri değilim ama yanımda şişelerle geziyorum artık okadar yani :KK50::KK200: makarna iki kaşık bile yoktu. Etden fazla yedim canimciiim :KK15:

canım benimde wc sorunum var hemde diyetsiz zamanımda bile. Ben birsey kullanıyorum tohummu ne, ona bak derim bulabilirsen al mucize gibi birsey ben inanmam normalde ama cok faydasını gordum. Psyllium yada turkiyede pisilyum diyorlar herhalde bi araştır derim

ama ben hastayım vitamine ihtiyacım var :KK70: canım doktor hastane kosturmaktan inan öğle yemeğine zaman bulamadım geç geldim eve :KK43: az yedigim için meyve suyunu içtim en azından birsey yemiş içmiş oliyim diye :KK43: 3 gün evdeyim güzel güzel yicem :dondurma:

KIZLAR bugün 0 kalori noodle'lerimi yicem. Biliyormusunuz yiyen varmi

o zaman tamam :KK19:
su az çünkü kilo arttıkca vücudun suya ihtiyacıda artıyo yani 3 içsen bile olur sana çoğaltttt içemiyosan içine limon salatalık fln at öyle iç :ukala::ukala:

o zaman tamam :KK19:
su az çünkü kilo arttıkca vücudun suya ihtiyacıda artıyo yani 3 içsen bile olur sana çoğaltttt içemiyosan içine limon salatalık fln at öyle iç :ukala::ukala:
Canım benim detoks suyum öyleydi günlerce ictim. Midem kalktı artık detoks suyundan :KK43: suyu çoğaltmak istiyorum her saat başı bi bardak içsem yeter evdeyim bugün rahatım daha çok içicem kuşum :KK15: bu arada sohbetiniz çok komik ya :KK70: ahahah şekerpancarı ile:confused:

Canım benim detoks suyum öyleydi günlerce ictim. Midem kalktı artık detoks suyundan :KK43: suyu çoğaltmak istiyorum her saat başı bi bardak içsem yeter evdeyim bugün rahatım daha çok içicem kuşum :KK15: bu arada sohbetiniz çok komik ya :KK70: ahahah şekerpancarı ile:confused:
ay migren deme bana bişeyler oluyo ::D:D:D
su için hatırlatıcı programlar var teleofnuna indir bibiğiim bıktırana kadar bırakmıyo içiyosn mecbur suyu :D
heee biz onunla kilolarımız yakın oldugunda hep böyle çekişiyok:confused::confused: hepte yeniyo beni :D:D

ay migren deme bana bişeyler oluyo ::KK70::KK70::KK70:
su için hatırlatıcı programlar var teleofnuna indir bibiğiim bıktırana kadar bırakmıyo içiyosn mecbur suyu :KK70:
heee biz onunla kilolarımız yakın oldugunda hep böyle çekişiyok:confused::confused: hepte yeniyo beni :KK70::KK70:
Bende 50lere geleyim birlikte devam ederiz :D su applerine bakiyim gerçekten lazım bana cnm. Biliyorsun benim kilo vermem acildende acil :D dün kaynanam aradı yine diyor ben kosturmaktan kilo veriyorum diye. Bana birşeyler ima etmeye calisio gibi gibi :D

Bende 50lere geleyim birlikte devam ederiz :KK70: su applerine bakiyim gerçekten lazım bana cnm. Biliyorsun benim kilo vermem acildende acil :KK70: dün kaynanam aradı yine diyor ben kosturmaktan kilo veriyorum diye. Bana birşeyler ima etmeye calisio gibi gibi :KK70:
sanki biraz ima etmiş cok az ama hafif :D:D
öf onlarda beee bnmkide ilkte öyleydi şimdi zayıfladm bişey diyemiyo ben ona diyorum nasıl gidiyo diyet işleri düğün yaklaştı diye :D:D :deli:
Bi ara hatirlat gulucem :kusmuk:
:63::63::63::63:
ben en güzelim :halay:

sanki biraz ima etmiş cok az ama hafif :KK70::KK70:
öf onlarda beee bnmkide ilkte öyleydi şimdi zayıfladm bişey diyemiyo ben ona diyorum nasıl gidiyo diyet işleri düğün yaklaştı diye :KK70::KK70: :deli:
O benim gibi aynıymış ama o biraz zayıfım:D kimseye kaynanası gelinden zayıf dedirtmem :KK11: sevgilim hiç sorun etmiyo kilomu hatta cok verme dio ama ailesi çok değişik en şık en güzel en zayıf en dikkatcekici olmalı arnavutlar :oops:hele benim bi gorumce var. Bebek doğurdu benden kat kat zayıf boyu 1.75 barbiye benzio. Bende ince ince yasemince :D ahahah

Back
X