Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O benim gibi aynıymış ama o biraz zayıfım:KK70: kimseye kaynanası gelinden zayıf dedirtmem :KK11: sevgilim hiç sorun etmiyo kilomu hatta cok verme dio ama ailesi çok değişik en şık en güzel en zayıf en dikkatcekici olmalı arnavutlar :oops:hele benim bi gorumce var. Bebek doğurdu benden kat kat zayıf boyu 1.75 barbiye benzio. Bende ince ince yasemince :KK70: ahahah
:D:D:D
o zaamann seni de zayıflatıyoruz :D ya ama böyle cekişmeler tatlı oluyo bnmde annemle kv arasında var kim daha kilolu cekişmesi annem kısa oldugundan o daha toplu duruyo fln eglenerek izliorm :D
nişanlın sorun etmiyo ama bizim en büyük rakibimiz kendi hemcinslerimiz gelin kiloluymş dedirtmicez kimseye zayıflıcaksnEn Büyük KKEn Büyük KK

:KK70::KK70::KK70:
o zaamann seni de zayıflatıyoruz :KK70: ya ama böyle cekişmeler tatlı oluyo bnmde annemle kv arasında var kim daha kilolu cekişmesi annem kısa oldugundan o daha toplu duruyo fln eglenerek izliorm :KK70:
nişanlın sorun etmiyo ama bizim en büyük rakibimiz kendi hemcinslerimiz gelin kiloluymş dedirtmicez kimseye zayıflıcaksnEn Büyük KKEn Büyük KK
Benim annemle halam öyleler:D yok yine göbek salmışsın yok oranı buramı dağıtmışsın:D sonra ben 3 tane doğurdum sen sadece 2 tane ahahaha biz görümceyle öyle olamicaz cunki ne olursa olsun o benden zayıf olacak :D

Nisana bence en az 68 olursun cnmm dugune 60 :halay:
InsAllah canımım gitsin şu kilolar geldiği gibi gitsin çabucak gitsin :D

Bende kilo vermek istiyorsak 1200 ün üstüne çıkmamak gerek ben günlük genelde 900 alıyorum i bile bana çok geliyor ama az yemekte kilo verdirmiyor...sen 1200 al hafif.spor yap dizlerin için yorma kendini... hamile kalmayı etkiliyormuş ama herkeste değil sanırım kilolu olup hamile kalanda var..

Insalah olur kuzum

Kardio yaparım kuzum ...cocuğu boşver gittiğin yerleri düşün özgür git oralara ....

Izleyen biri çıktı sonunda ... ben çok korkuyordum kilo verince deri sarkmaları olacak.diye onlar gibi o kadar etkisi altına aldı beni...

Aşılama olacak kuzum... ameliyat raporuna baktı kanal açık dedi yarım rahimliyim bebegi taşıyacak kadar büyük dedi rahim. Yumurta rezervin az olabilir dedi amh 2ydi tadevide de çıkıyordu zaten.. sorun yok niye hamile kalamadım diye düşünüyorum.. diger dr bana hamile kalamazsın diyordu hep o yerleşti sanırım aklıma iyice öyle durum adet olamadım daha...

O programda günlük aldığın yağ oranı gösteriyor aşağıda sol tarafta.gram olarak yağ gramı 50 nin çok üstüne çıkma en fazla 53 olsun wc sorunu olursa 60a çık 1 günlüğüne ben 3 gun sanırım 50.altında kaldım wcye.çıkamıyorum 1 haftadır

İşte geçen sefer o hatayı yaptığımdan artık uzak duruyorum
Akşamüzerine doğru yapacağım ben de bakalım bugün yarın cuma
Bugün düşük kalori yapsam da olur aslında

Ondada ne yiosun ki. Sen ilk geldiginde cok guzel beslenirdin cok begeniyodum simdi niye boyle olduu kii:KK4: hirsinin kurbani oluyosun bence

Acabası ondan mı yiyesim gelmiyor ki hiç :silah:

Kuzum beslenme burda en onemlisi sen proteinini saglikli karbonhidratini eksik etme kastan gitmez ama spor yapmayip bide cok az yersen erir kaslar:KK14: ayy vurun beni yaa:silah: ben ne guzel spor yapiyodum ne guzel besleniyodum butun hevesim gitti sanki :110: sabah sporu harici bisey yapmiyom guzel beslenmiyom kilo aliyom:mad:niye kiii:KK34:niye:tokat:

Sabah sporu tek başına yetmez mi ki?
Valla bende de öyle zırt pırt bacağımın geri vurmasından soğudum olaydan ama toparlıcam toparlamak zorundayım yani :KK35:

Kızlar selam ya regl olucam her yerim şişti agrılar

Menü

Bir adet galeta
Lor peynirli yumurta
Salata
Domates
Çay

Öğlen yemeği

Sulu tavuk yemeği
Salata
Küçük yoğurt
Su

Ara

Bir adet gong

Akşam

Menemen
Kola zero

İşte geçen sefer o hatayı yaptığımdan artık uzak duruyorum
Akşamüzerine doğru yapacağım ben de bakalım bugün yarın cuma
Bugün düşük kalori yapsam da olur aslında

Acabası ondan mı yiyesim gelmiyor ki hiç :silah:

Sabah sporu tek başına yetmez mi ki?
Valla bende de öyle zırt pırt bacağımın geri vurmasından soğudum olaydan ama toparlıcam toparlamak zorundayım yani :KK35:
Eveeeet seen niye boyle oldunnnn ben cok begenirdmm bozma lutfen

Günaydın kızlar :KK200:

Aynen yaaa yavas gitsinde ebedi gitsin bidaha hicbirzaman geri gelmeme şartıyla :KK70:çok güzel kilo vermişsin canım yaa. Chia denedim ama ise yaradimi inan bilmiyorum.

canım çoğaltmaya çalışıyorum unutuyorum normalde çok içen biri değilim ama yanımda şişelerle geziyorum artık okadar yani :KK50::KK200: makarna iki kaşık bile yoktu. Etden fazla yedim canimciiim :KK15:

canım benimde wc sorunum var hemde diyetsiz zamanımda bile. Ben birsey kullanıyorum tohummu ne, ona bak derim bulabilirsen al mucize gibi birsey ben inanmam normalde ama cok faydasını gordum. Psyllium yada turkiyede pisilyum diyorlar herhalde bi araştır derim

ama ben hastayım vitamine ihtiyacım var :KK70: canım doktor hastane kosturmaktan inan öğle yemeğine zaman bulamadım geç geldim eve :KK43: az yedigim için meyve suyunu içtim en azından birsey yemiş içmiş oliyim diye :KK43: 3 gün evdeyim güzel güzel yicem :dondurma:

KIZLAR bugün 0 kalori noodle'lerimi yicem. Biliyormusunuz yiyen varmi
Hmm temem ama aksama birakma meyve suyunu :sus: hatta meyve ye suyunu içme posali daha faydali olar:KK16:
0 kalori noodle de nesi:skandal:nasil olur sıfır kalori:skandal:

suan yapmiomusun spor? agir spor yapiyorum dedin saki ondan sormustum ben:KK70:

Ağırlık yapmak istiyorum Jillian yapmak istiyorum :/

Ne zaman başlıyoz ağırlık çalışmaya:KK8: iyilesti mi bacagin:KK37:

Bazenleri vuruyii ama iyi bugün cardio yapcam ben yarın cuma ya :KK73:

Velvette Velvette bak sana ne önercem yediklerimden sIKILDim dedinya internetden low carb tarifler aratsana cok degisik seyler cikio ve genelde basit tarifler oluo cok ugrastirmicak sekilde hem lezetli Hemde zayiflatici seyler:KK70: pastalar bile var sismanlatmayanindan hahaha

Valla tariflere çok açığım :D

Ottan olsun da pasta olsun :D

menünü begendim canim o börekler disinda:) gerisi cok iyi

menün güzel ama kahvaltini begenmedim canim cornfalkes pek saglikli degil cok fazla Seker var. onun yerine 300 kaloriye bol yesillikli yada yumurtali bir kahvalti yapabilisin:) tüm gün hem metabolizman daha iyi calisir veeee daha enerjik olursun

Bana yumurta deme artık nolurr :kusmuk::kusmuk:

Canım benim detoks suyum öyleydi günlerce ictim. Midem kalktı artık detoks suyundan :KK43: suyu çoğaltmak istiyorum her saat başı bi bardak içsem yeter evdeyim bugün rahatım daha çok içicem kuşum :KK15: bu arada sohbetiniz çok komik ya :KK70: ahahah şekerpancarı ile:confused:
Kiskaniyi beni :sus: bende zayif olamaya calisiyi:sus:

Back
X