Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O benim gibi aynıymış ama o biraz zayıfım:KK70: kimseye kaynanası gelinden zayıf dedirtmem :KK11: sevgilim hiç sorun etmiyo kilomu hatta cok verme dio ama ailesi çok değişik en şık en güzel en zayıf en dikkatcekici olmalı arnavutlar :oops:hele benim bi gorumce var. Bebek doğurdu benden kat kat zayıf boyu 1.75 barbiye benzio. Bende ince ince yasemince :KK70: ahahah
Yaa oyle deme:D en ince en alimli en guzel sen olaciksin:rolleyes: soz nisan bisey var mi yakinlarda:sus:

İşte geçen sefer o hatayı yaptığımdan artık uzak duruyorum
Akşamüzerine doğru yapacağım ben de bakalım bugün yarın cuma
Bugün düşük kalori yapsam da olur aslında

Acabası ondan mı yiyesim gelmiyor ki hiç :silah:

Sabah sporu tek başına yetmez mi ki?
Valla bende de öyle zırt pırt bacağımın geri vurmasından soğudum olaydan ama toparlıcam toparlamak zorundayım yani :KK35:
Aslinda sabah sporu da yeter ama ben şu fitnessci bağyanlar gibi vucut istiyom o yuzden ağırlık çalışmam şart :mapus: bugun 60 dk spor yaptim sabah eger aksam fazla kaçırırsam sabah 1 saat yapiyom spor yoksa 40 dk da bırakıyom:KK51: bi birakinca baslamasi zor oluyo demi bacagin iyce bi iyilesseydi daha motive olursun canim :KK60:

Kızlar selam ya regl olucam her yerim şişti agrılar

Menü

Bir adet galeta
Lor peynirli yumurta
Salata
Domates
Çay

Öğlen yemeği

Sulu tavuk yemeği
Salata
Küçük yoğurt
Su

Ara

Bir adet gong

Akşam

Menemen
Kola zero
Afiyet olsun canim pek göremiyorum seni sanki takimda:sopa:
O aradaki gongda nesi:silah:

Kızlar ben size yalan söyledim ahaha 100 gramı 6 kaloriymis. Yanı bu paket 12 kalori 0 degil. Ama şimdi gordum. Burda öyle diyorlar kalorisiz diye ondan

Eklentiler

• Screenshot_20170803-111951.webp
    Screenshot_20170803-111951.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 31
Ağırlık yapmak istiyorum Jillian yapmak istiyorum :/

Bazenleri vuruyii ama iyi bugün cardio yapcam ben yarın cuma ya :KK73:

Valla tariflere çok açığım :KK70:

Ottan olsun da pasta olsun :KK70:

Bana yumurta deme artık nolurr :kusmuk::kusmuk:
Bacagin iyiysen gün aşırı agirlik calissana az az:KK8:hadi hadii seveğsin sen:KK8:

Günaydın canlar dün yarım tavukburger ve patates yememe ragmen bugün tartı 97.5 gördüm düne göre 500gr daha gitmiş ama dün ögün atladım sabah kahvaltısı ve burgerle bitirdim günümü :))

tartı sonucu güzel ama bu hamburger patates kola gibi şeyler kilo aldırmanın yanında ödem de yapıyor :) o yüzden tüketmeseniz daha iyi ssanki

Günaydın canlar dün yarım tavukburger ve patates yememe ragmen bugün tartı 97.5 gördüm düne göre 500gr daha gitmiş ama dün ögün atladım sabah kahvaltısı ve burgerle bitirdim günümü :))
Senin menunu goremedim sanirim ben canim olmus mu hic ogun atlayarak:sopa: eksi olman cok guzel:rapci: ama guzel beslenelim dimi bugun saglikli guzel bi menuyle gelirsin aksam :KK200:

tartı sonucu güzel ama bu hamburger patates kola gibi şeyler kilo aldırmanın yanında ödem de yapıyor :) o yüzden tüketmeseniz daha iyi ssanki
Yedim ama çok küçüktü ve yarısını yedim eşim çok ısrar etti ye bişey olmaz diye kızımda sen yemezsen bende yemiyorum dedi sinemaya diye çıktık ama bizimkiler acıkmış oturmak zorunda kaldım masaya Cola içmedim patatesten ufak ufak yedim akşam 6gibi falandı onlada günü bitirdim zati

Back
X