Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar meraba öncelikle haber veremediğim için özür dilerim internet paketim bitti telden açıyordum ondan tekrar haber veremedim bu arada kilom 62.900 geldi sabah yani hedef tutmadı malesef bunun sebebi eşimin kardeşi askere gitti gelen gidenle İsveç bozuldu şimdi Wifi den bağlanıp haber vermek istedim yine aranızdayım yani ayın dokuzunda yenilenecek paketim malesef idare edin artık beni
Gelicegini biliyodum aslinda bir sorun oldugu aklima geldi. 9una kadar hicmi gelemiceksin?

bugünde şekersiz içtim bende şaşırdım nasıl oluyor diye hayatımdan bayağı uzaklaştı şeker meyve ile tamamlamak yetiyor kriz tutunca en güzeli ananas oluyor .....
çok güzel vermişsin kuzum tebrik ederim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2 haftaya bir mezun olacaksın :KK36:

kuzum ücretli onlar falbiol güzel birde imuim mu bir ilaç var onun içinde omega 3 te var adını tam hatırlamıyorum erkenden başlaman iyi olur sen daha tecrübelsin daha iyi bilirsin bunları ...

Bende o şeker işi 15 gün sürdü valla bendeki malzeme belli çok dayanmaz öyle şeylere :D

Ay artık olayım ya gitmeden şöyle bir ziyafet çekmem döner kebap Türk işi her şeyi gömmem şart :D

Bende o şeker işi 15 gün sürdü valla bendeki malzeme belli çok dayanmaz öyle şeylere :KK70:

Ay artık olayım ya gitmeden şöyle bir ziyafet çekmem döner kebap Türk işi her şeyi gömmem şart :KK70:
sen 63 te final yap gidene kadar 2 3 kilo alırsın bu plan ile :D :D .. şeker krizlerini anannas ve bitter ile kontrol edebiliyorum artık uygulamaya devam ederim :rapci:

sen 63 te final yap gidene kadar 2 3 kilo alırsın bu plan ile :KK70: :KK70: .. şeker krizlerini anannas ve bitter ile kontrol edebiliyorum artık uygulamaya devam ederim :rapci:

Ben bitter yiyince suçlu hissediyorum ya ona da çok güvenmek istemiyorum :skandal:

Zaten o civarda bir şeyle kapatacağım muhtemelen ben ağustos sonu mezuniyet isterim :KK55:

Kizlar paylasim yetersizligi olanlari,habersiz takima ugramayanlari diskalifiye edicemm bilginiz olsun.
Gunde 5 mesaj hakkinizi kullanmali,menu paylasmali ve menulere yorum yapmalisiniz.
:mapus:

Haddinden fazla yorum yaptığım için üstüme alinmiorum :D ama menülerde gözlemliyorum şuan icin hanı çok bilmedigim için aferin iyi yapmışsın yada şunu yemiyeydinde olurdu diyemiyorum henüz:(

BDVye sardın dimi dün ben de istedim sarmak ama konu bulamadım ya azcık şöyle heyhey stres atmak istiyorum :KK70:
bir konu var kadın kp dayak yemiş kocası fedakar bir baba ve eşmiş evi ayırmıyormuş :D :Dçok saycaktım da az stres atayım son damlalarda saydırırım ki içim boşlasın önce D:

kilo sabitlemekte zor yalnız :KK70: ben aylardır 54 te kalamadım uzun süreli mesela :olamaz:

işte tehlikeli olan akşam :KK53:
sizin orda semizotu avr mı kuzu yapsna asende yemegini :dondurma:

işte o pek hoş olmayanlar cok fena oluyo :KK70::KK70::KK70:
evet Sabit tutmakda zor gercekten:)
var tatlim hatta yengem gecen gün bahcesinden Verdi baya ama esim onunla salata yapti:D
yogurtlusuda cok güzel oluo seviyorum yani

hahaha evet berbat hatta

Kizlar paylasim yetersizligi olanlari,habersiz takima ugramayanlari diskalifiye edicemm bilginiz olsun.
Gunde 5 mesaj hakkinizi kullanmali,menu paylasmali ve menulere yorum yapmalisiniz.
:mapus:

Haddinden fazla yorum yaptığım için üstüme alinmiorum :KK70: ama menülerde gözlemliyorum şuan icin hanı çok bilmedigim için aferin iyi yapmışsın yada şunu yemiyeydinde olurdu diyemiyorum henüz:KK43:
Ilklerde olur oyle cnm sorun yok sen gayet yeterlisin

bir konu var kadın kp dayak yemiş kocası fedakar bir baba ve eşmiş evi ayırmıyormuş :KK70: :KK70:çok saycaktım da az stres atayım son damlalarda saydırırım ki içim boşlasın önce D:

Dur okuyup geliyorum kapanmadan azcık ben de nemalanayım :D

berbaer mezun olcaz :KK50:

Kep de atalım kız :D

Valla hayat bize güzel artık öyle şişko da hissetmiyom kendimi azcık fazlam var diyorum :KK71:

Back
X