Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Buki_89 Buki_89 bukis harzer kâse var biliyormusun proteini çok yüksek ben yiyemiyorum sen dene istersen fitness gittiğimde herkes yiyordu deli gibi zayıflamışlardı sende burdasın diye aklıma geldi paylaşmak istedim :*
aaa hic yemedim bak tamam alisverise gitigimde ilk is ona bakcam alirim denerim bakalim nasilmis tesekkürlerrrr

Bize de bu kadar seksi olmak nasip olsun diyorum artık :KK70: :KK70:

Ağzının ortasına çarpacak iki tane göreceğim o zaman aksiyonu macerayı severim nedir ahahahah sanırsın disneyland e gidiyor :KK70:
ağzının ortasına çaktığımızı hayal ettim içim bir ohhh çekti :D :D neler oluyor bana :deli:
çok tuhaf insanlar var

Ben buradayım bakıyorum ama bdv sıkıyor beni senle konuşamadık nasılsın yeni avatar yapmışın :halay:
hee aynı kız aynı tarz ayn zayıflık hayallerrrr hayatlar meselesi :KK53: napimmm sabah 55 cıktım işte ugrasıyorm bana yetişcen bu hızla sende :KK55:

sende gel kuzum sensiz olur mu
ay yooohh sabha biraz baktımda sarmadı cok açım su an uğraşaşamam onlarlannn:ruh::ruh:

ağzının ortasına çaktığımızı hayal ettim içim bir ohhh çekti :KK70: :KK70: neler oluyor bana :deli:
çok tuhaf insanlar var

Ah bebeğimm ya öyle iyi anlıyorum ki şu anki ruh halini :D
Kum torbası falan alak biz bak diyorum yıllardır ben bir tane olsa rahatlarız ne stres ne gerginlik panik endişe bir şey kalmıcak :D

hee aynı kız aynı tarz ayn zayıflık hayallerrrr hayatlar meselesi :KK53: napimmm sabah 55 cıktım işte ugrasıyorm bana yetişcen bu hızla sende :KK55:

ay yooohh sabha biraz baktımda sarmadı cok açım su an uğraşaşamam onlarlannn:ruh::ruh:

Daha ne zayıf olacaksın haftaya 53 olursun sen yine :D

Kaptan ufak at nolur bak bana zayıflarsın deme çünkü inanırım :D

Benim esimde boyle yapiyor ben bir hevesle dondurma yiyelim diyelim yok ben istemiyorum sen al yiceksen hic heves kalmiyor iskender yiyelim desem gozu doner :63:

Aha aynı ben :D
Bir kere iskender var bir kenarda dondurma :D
Kendime iskenderden doğum günü pastası yaptırmak hayalim var :D

Back
X