Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öğlen ne yedin kuzum
az pilav corba fln öle ama normalden az yidim yani :ruh:niye öyle bişey yaptıysam :deli:

Tamam oyle olssunbi dondurma sever bulamadim :110:
ayy hiç sevmemm inan kiiiii:KK51: sene 1 2 kere anca yerim o da anneme eşlik etmek için :dondurma:

Ah bebeğimm ya öyle iyi anlıyorum ki şu anki ruh halini :KK70:
Kum torbası falan alak biz bak diyorum yıllardır ben bir tane olsa rahatlarız ne stres ne gerginlik panik endişe bir şey kalmıcak :KK70:

Daha ne zayıf olacaksın haftaya 53 olursun sen yine :KK70:

Kaptan ufak at nolur bak bana zayıflarsın deme çünkü inanırım :KK70:
zayıflıcaksııınnn incecik olcaksııınnnnn ne kadlı ki 59a düş oyle cık yurt dısına bence yaparsınnn:KK5::rolleyes::rolleyes::KK8::KK71::KK71:

az pilav corba fln öle ama normalden az yidim yani :ruh:niye öyle bişey yaptıysam :deli:

ayy hiç sevmemm inan kiiiii:KK51: sene 1 2 kere anca yerim o da anneme eşlik etmek için :dondurma:

zayıflıcaksııınnn incecik olcaksııınnnnn ne kadlı ki 59a düş oyle cık yurt dısına bence yaparsınnn:KK5::rolleyes::rolleyes::KK8::KK71::KK71:

Dimi sanki ne var bu dondurmada büyütecek bir çikolatalı pasta değil yani :D

Haftada 1.2 veriyorum ben fix değişmiyor :27:

4.8 versem 63lerde kapatır gibiyim :27:

Oraya gittiğimde de ilk haftalar açlık koşturmaca derken 3 kilo atarım bence nasıl

Hayaller hayatlar

İnş hoca da sözlüme 100 100 verir ahahahah :D

Belli sevmedigin ondan inceciksin :)))

Dimi sanki ne var bu dondurmada büyütecek bir çikolatalı pasta değil yani :KK70:

Haftada 1.2 veriyorum ben fix değişmiyor :KK53:

4.8 versem 63lerde kapatır gibiyim :KK53:

Oraya gittiğimde de ilk haftalar açlık koşturmaca derken 3 kilo atarım bence nasıl

Hayaller hayatlar

İnş hoca da sözlüme 100 100 verir ahahahah :KK70:
ahahah :D:D olur olur ben inanıyorum :D ama sen hiç before after yapmıyon yaaa 6 lara düştün atsana bi tane bakim ne değişiklik varrrr:dua: SchonerDuft SchonerDuft de atsın hatta :dua:

Belli sevmedigin ondan inceciksin :)))
nankörlük etmek istemiyorm ama coka ince değilim kuzu :D

ahahah :KK70::KK70: olur olur ben inanıyorum :KK70: ama sen hiç before after yapmıyon yaaa 6 lara düştün atsana bi tane bakim ne değişiklik varrrr:dua: SchonerDuft SchonerDuft de atsın hatta :dua:

nankörlük etmek istemiyorm ama coka ince değilim kuzu :KK70:

Tamam çekerim bi tane eski giydiğim kıyafetlerle Jilliandan beri hiç yapmadım diğer program bi hafta kala yarım kaldı zaten o kaldı en son işte 74te falanken :halay:

Ah bebeğimm ya öyle iyi anlıyorum ki şu anki ruh halini :KK70:
Kum torbası falan alak biz bak diyorum yıllardır ben bir tane olsa rahatlarız ne stres ne gerginlik panik endişe bir şey kalmıcak :KK70:

Daha ne zayıf olacaksın haftaya 53 olursun sen yine :KK70:

Kaptan ufak at nolur bak bana zayıflarsın deme çünkü inanırım :KK70:
akşam yastığı eşime tutturayım kum torbası misali :D :D girişeyim :D

Aha aynı ben :KK70:
Bir kere iskender var bir kenarda dondurma :KK70:
Kendime iskenderden doğum günü pastası yaptırmak hayalim var :KK70:
tlc bady var pastırmalı yapmıştı iskenderlide olur sanırım :D :D ama lezzete garanti verilmez sanırım ...

evet niyer böyle bişi yaptın ben kv gidicim börek yapmış sanırım .. börekten yemek mi olur mu ya gün gibi çokta güzel yapar hakkını veriri yimicim biliyoru diyette olduğumu kusura bakmasın artıkın :ukala:

akşam yastığı eşime tutturayım kum torbası misali :KK70: :KK70: girişeyim :KK70:

tlc bady var pastırmalı yapmıştı iskenderlide olur sanırım :KK70: :KK70: ama lezzete garanti verilmez sanırım ...

evet niyer böyle bişi yaptın ben kv gidicim börek yapmış sanırım .. börekten yemek mi olur mu ya gün gibi çokta güzel yapar hakkını veriri yimicim biliyoru diyette olduğumu kusura bakmasın artıkın :ukala:

Evlenirken ben :D

d2337.jpg

Bir de yastığı yüzüne kapatıp çığlık atabilirsin :D

Şaka geçmiyorum :D

ahahah :KK70::KK70: olur olur ben inanıyorum :KK70: ama sen hiç before after yapmıyon yaaa 6 lara düştün atsana bi tane bakim ne değişiklik varrrr:dua: SchonerDuft SchonerDuft de atsın hatta :dua:

nankörlük etmek istemiyorm ama coka ince değilim kuzu :KK70:
atacam kuzum regli olayım onu bekliyorum olmadı yarın atarım ..... size 55 kilolu halimi atacaktım ama bulamadım :işsiz: sapsarıyım zapzayıf :KK8::KK8:

Oo itiraflar :KK70: :KK70:

Hiç mi bizi düşünmedin hiç mi için acımadı gömerken :KK70:

Ben de manisa kebabı yemiştim arkadaşıma gidince işte en son haziranda :KK70:
he itiraf sayılır mı sayılır tabi :D kız 1 tanecikti bol salataylan yidim işte :KK53::KK53::KK53:peeh gizildiiiii :D ben cok severim de lahmacunu allahtan nişanlımda seviyo evde yapar dururum :D:D

68im bir kere ben :63:

O iki kadeh şarabı içmeyeydim 67.9dum ama neyse artık çaktırma :sus::KK70::skandal:
ay pardon bebekiiimmm:KK15:
kızım ne kalmış 59a ver gitsin :D:D

akşam yastığı eşime tutturayım kum torbası misali :KK70: :KK70: girişeyim :KK70:

tlc bady var pastırmalı yapmıştı iskenderlide olur sanırım :KK70: :KK70: ama lezzete garanti verilmez sanırım ...

ay börek miii :ruh: şu an ne olsa yerim anla psikolojimi :D oyyyy:işsiz:
kizlar ben simdi isden cikiyorum evde pek giremiyebilirim öptm hepinizi
öptüm bebeğim iyi hafta sonları:KK200::KK200::KK15:

Back
X