Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay hadi inşallah bi daha 7lere çıkma kuzum tam kurtulmusken allah gostertmesinnn
Insallah kuzum regli olmaya başladım 500 gram ordan düşse wc duzelse 68i görecem ama tedavi korkutuyor ilaçlar nasıl olacak bilmiyorum bazen şey diyorum 1 ay daha mı bekleseydim kilom daha az olurdu off kafama sıkasım var

Guzeel ama aksam cok az yaninda salata yogurt fln olsaydi

Salata marul yok diye pas geçtim ama yoğurt olabilirdi o aklıma geldi benim de

Benim için hayal kuzum artık ama sen ikimiz için atarsın artık :KK70: :KK70:

Aa doğru nasıl olacak dimi olmaz artık yine patavatsızlığım üstümde :D

Boşver bebek daha önemli :rolleyes:

Fit bir anne olunca içersin :KK70:

Bugünkü menümü yazayım kızlar :3

Sabah

Mozerallalı jambonlu sandviç
Çay

Ara

Üç kuru kayısı

Öğlen

Lahana çorbası acılı
Bir galeta
Bir küçük kase kepekli pirinç pilavı lahana paralı ve havuclu
Ayran

Ara

Beş adet badem beş adet kaju

Akşam

Taze fasulye
Yoğurt
Bir küçük kase salata

Bir de yarın dişçiye gidicem ondan da baya yiyemeyebilirim bu hafta :KK70: mama benzeri yiyeceklerle karsında olabilirim.

Yarın sabah sporumu bildiricem abs çalışmayı düşünüyorum ya alttan gidiyor üst duruyor deli olacam. Haftaya doğum günü var arkadasın eğlenmeye çıkacağım az bi iki kilo vermeliyim bi büstiyerim var onu denincem ldkdkdkdkdk

Aa doğru nasıl olacak dimi olmaz artık yine patavatsızlığım üstümde :KK70:

Fit anne olamayacam sanırım :D 65 olaydim5iyi olurdu dimi :D protein ağırlıklı gidecem ama nasıl olcak bilmiyorum og geldi bazı şeylerden

Kızlar bir şey sorucam ben ya :) şimdi ben bu ara baya sigaraya sardım günde iki paket içiyorum. Dert sahibi oldum :D ya bırakmayı düşünüyorum KOMPLE kilo alır mıyım sizce korkuyorum

Aa doğru nasıl olacak dimi olmaz artık yine patavatsızlığım üstümde :KK70:

Yogurtlu salatayi biliyomusun bak aklima geldi cok severim :KK53: bende herseyi seviyorm:silah:

Kızlar bir şey sorucam ben ya :) şimdi ben bu ara baya sigaraya sardım günde iki paket içiyorum. Dert sahibi oldum :KK70: ya bırakmayı düşünüyorum KOMPLE kilo alır mıyım sizce korkuyorum
Sigara aliskanlik oldugu icin insanda abur cubur yemek ya da baska seyler yeme istegi oluyo engel olursan hic sanmiyorm 2 paket coooook yaa

Back
X